برعکس!15 دقیقه مطالعه 48 ساعت استراحت..پیمان هم که دیگه 48 ساعت مطالعه 15 دقیقه استراحت![]()
برعکس!15 دقیقه مطالعه 48 ساعت استراحت..پیمان هم که دیگه 48 ساعت مطالعه 15 دقیقه استراحت![]()
شما خیلی میتونید به ما کمک کنید به واسطه ی تجربیاتتان رموز این رتبه تخیلیتون رو بگید
راستی یه سرم به تاپیک کتاب ها بزنید اونجا هم یه راهنمایی کلی بکنید
وای نگو بابا !!
1000 صفحه رو که فکر کنم اسفند اینا رد کنیم...!
بچه ها یکی دیگه از چیزایی که هم حواس منو پرت میکنه چیز مسخره ای به نام FACEBOOK هست...
راه حل بدین که چطوری از شرش راحت بشم....!!
و اینکه ساعت مطالعه هفتگیتون رو هم بگین تا یه مقایسه ای داشته باشیم!!![]()
فیل تر شکنت رو پاک کن تا راحت بشیبچه ها یکی دیگه از چیزایی که هم حواس منو پرت میکنه چیز مسخره ای به نام FACEBOOK هست...
راه حل بدین که چطوری از شرش راحت بشم....!!![]()
![]()
فكر كنم چشمهاي شما هم كم سو شدن :ديوای نگو بابا !!
1000 صفحه رو که فکر کنم اسفند اینا رد کنیم...!![]()
ايشون گفتن 10000![]()
من هم مثل شما اعتیاد دارم . البته اعتیاد به فروم داشتم که الان 4هفته میشه دارم ترک می کنم .
تازگی ها هم به erepublik دارم اعتیاد پیدا میکنم البته روزی 1ساعت نه بیشتر اما خوب هر چی عادت بشه بد هسش( جنبه منفی مسائل)
من فارغ التحصیل هستم و فته ای 40 دارم
به خاطر درس خوندن زیاد هستش
بابا خوب خوندی دیگه...من فقط دیفرانسیل بدون تست و با خلاصه نویسی....شیمی پیش نصفش و با تست و خلاصه نویسی...گسسته بدون تست و با خلاصه نویس...شیمی 2 با خلاصه نویسی و تست......
دیگه هیچی نخوندم...دهنم سرویس شده...چون آزمون قبل هیچی نخوندم اینبار انگار دارم 2 تا آزمون و با هم میدم...
ایشالله تموم میکنم.![]()
Last edited by mazg; 05-11-2009 at 22:33.
تاپیک خوبی دارین ولی به نظرم این مشاوره ها 20 % کار هست اصلش درس خوندن هست !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچین چهار تا بیت میده میگه معنی کدوم متفاوته ما هم که x=y=z=qمیمونیم توش تمیز
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همهی سؤالات آرایه از خارج کتاب طرح میشه!
به فور و تست داریم که یه بیت از کتاب میده چهار تا گزینه ی ارایه وجود داره
میگه کدومش تو این بیت نیست؟ (چون معمولا کدوم هست؟که راحت میشه)
اون قسمت قرابت معنایی هست که خارج از کتاب میدن
و گرنه شعرهای کتاب رو باید کاااااااااااااااااااامل حل و فصل و هضمِ شون بکنین .
اینجا توضیح دادم:
اون چیزهایی که شما میگید مفهوم هست نه معنی. سؤال میگه مفهوم کدوم متفاوته نه معنی
چون مفهوم خیلی کلیتر از معنی هست. فکر کنم توی کتاب دکتر سبطی در اینباره توضیح داده شده باشه!
درست نقلقول کنیدمن گفتم تقریبا! سؤالات آرایه ادبیات رشته ریاضی 88 تمام بیتها از خارج کتاب انتخاب شده بودند
(چون بقیه رشتهها را ندیده بودم "تقریبا" را نوشتم که مشکلی پیش نیاد)
ممنون که جملهی آخر را تذکر دادید. اصلا منظورم این نبود که کتاب را کنار بذارید و کاملا با شما موافقم. قبلا این مورد را گفته بودم:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)