تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 773 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

نه ، نداره ...

تلویزیونم فقط اپتیکال داره.

هدفن هم 3.5 هست.
    خیلی جالبه !!!! من همچین چیزی نشنیده بوذم ... شما باید از دیکدر استفاده کنید که قیمت های متفاوتی داره مارک های کریتیو و لاجیتکش رو خودم دیدم اما گرون بود حدود 150 تومن بگردی شاید مارک های دیگه 50 60 تومن پیدا کنی که کیفیتش احتمالا بالا نیست ما به نظرم اگه اینقدر می خوای هزینه کنی یک هدفون با ورودی اپتیکال بگیر ( لاجیتک از این مدل داره و حدود 100 قیمتشه )
    Last edited by dooste.man83; 23-02-2011 at 19:45.

2. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم سایت
    تلوزیون ال سی دی 40 اینچ قیمت 1.2الی1.3 چه پیشنهادی می کنید
    من خودم ex500 رو در نظر دارم حالا می خواستم ببینم با این بودجه بین برند های پانا و سام چه انتخاب های دیگه ای دارم که از این مدل بهتر باشه و این که مدل cx520 کی وارد بازار میشه و آیا ارزش داره تا عرضه ی اون تو بازار صبر کرد؟
    با تشکر.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان تلویزیون سونی مدل HX800 وNX710 کدام بهتر هست واسه خرید؟ نقد و رویوی این 2مدل خوندم. نظر شما کدام این 2تا مدل کیفیت بهتری داره؟
    -خوب مشخصات متفواتي دارند hx ها پنل هاي 200 هرتز هستند ولي nx710 يك پنل 100 هرتز هست
    -به نظر من hx گزينه بهتري هست البته هنوز روي هاي خوبي از nx710 نديدم
    -پست زير هم شايد بتونه كمكتون كنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

سلام خدمت اساتید محترم سایت
    تلوزیون ال سی دی 40 اینچ قیمت 1.2الی1.3 چه پیشنهادی می کنید
    من خودم ex500 رو در نظر دارم حالا می خواستم ببینم با این بودجه بین برند های پانا و سام چه انتخاب های دیگه ای دارم که از این مدل بهتر باشه و این که مدل cx520 کی وارد بازار میشه و آیا ارزش داره تا عرضه ی اون تو بازار صبر کرد؟
    با تشکر.
    -من فكر ميكنم توي رنج قيمتي شما ميتونيد گزينه هاي زير رو هم در نظر بگيرين :

samsung c650
    lg ld650
    panasonic u20 هم در برند پاناسونيك
    -در مورد مدله اي جديد هم واقعا حساب كتاب نداره (اگر ميتونيد چند ماهي صبر كنيد شايد ..)

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

درخشندگی زیاد تصاویر تو LED یا پلاسما به چشم آسیب نمیزنه؟
    ممنون
    -خوب اگر فاصله رعايت نشه ممكن اسيب بزنه (ميتونيد مقداري برايتنس رو پايين بياريد)

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    واقعا گیج شدم
    نمیدونم چه تلویزیونی بخرم
    یکی میگه پلاسما یکی میگه ledموندم چی بخرم
    نظر خودم در مورد شارپه دوستان چه نظری دارن به نظر شما پطوره خیلی در موردش کم صحبت شد به نظر شما led هاش چطوره؟میخوام از دبی بگیرم جنس خوب و اصلش گیر میاد؟
    کیفیت بالا مصرف کمش و دوام بالاش مهمه همین.ممنون میشم کمک کنید

7. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

با سلام

1- من توی یکی از شهرستانهای جنوب هستم و متاسفانه اینجا نمایشگاهی وجود نداره که بتونی tv هارو ببینی و انتخاب کنی -- حالا میخواستم خواهش کنم کسانی که این دو مدل رو دیدن کدومشون طراحی بهتری دارن lg 5600 یا lg 7500

2- میخواستم بدونم مدل 6260 همان c6200ur هستش - فرقش با 6900 چیه - من سایت سامسونگ نکاه کردم همه چیزشون شبیه هم بود فقط رنگشون فرق میکنه و یه اختلاف قیمتی هم دارن البته 6200 ارزونتر هست

3- اقا بین این مدلها کدوم از همه بهتره ( از نظر کیفیت تصویر) و بعدش طراحی من بیشتر صفحات رو خوندم و بین این مدلها موندم که کدومش رو انتخاب کنم LG 5600 / 7500 ----- SUM 6900 / 6200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باسلام

t_tanhayam با تشکر ازاینکه به سوالم پاسخ دادی

یک بار دیگه منت بگذارید واین سوال رانیز پاسخ دهید

از بین lg pj650

samsung ps-c475

ex500سونی

lg lcd 660

x20پانا

کدام بهتره و چرا ضمنا کدام یک از سازنده اصلی الان ارایه میشه مثلا آیا پاناسونیک واقعا پنل ژاپن یا نه ؟

قبلا از راهنماییتون متشکرم

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از لینک ولی میخواستم بدونم کسی تجربه ای روی اون داره یا این تی وی رو(Sharp LE46 820M)) خریده ممنون میشم راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    واقعا گیج شدم
    نمیدونم چه تلویزیونی بخرم
    یکی میگه پلاسما یکی میگه ledموندم چی بخرم
    نظر خودم در مورد شارپه دوستان چه نظری دارن به نظر شما پطوره خیلی در موردش کم صحبت شد به نظر شما led هاش چطوره؟میخوام از دبی بگیرم جنس خوب و اصلش گیر میاد؟
    کیفیت بالا مصرف کمش و دوام بالاش مهمه همین.ممنون میشم کمک کنید
    -در مورد انتخاب نوع تكنولوژي بستگي به نيازها و سليقه شما داره من فكر ميكنم اين تاپيك كاملا واضح تفاوت ها رو بررسي كرده :

کد:
    -در مورد شارپ le820 هم خدمت دوستان لينك بررسي ورويو ارايه شد نظر زياد مثبتي در موردش نميبينم :

کد:
    -علاوه بر اينكه حتي در Cnet هم عنوان ميشه يكي از نكات منفي اون قيمت بالاي اين پنل هست

کد:
    -اگر سراغ اين برند ميرين وميتونيد هزينه كنيد le920 يكي از بهترين پنل هاي موجود بازار هست

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

مرسی از لینک ولی میخواستم بدونم کسی تجربه ای روی اون داره یا این تی وی رو(Sharp LE46 820M)) خریده ممنون میشم راهنمایی کنین
    -پنل جديدي هست وتعداد كمي از دوستان اين مدل رو تهيه كردند ميتونيد مطالبي رو توي تاپيك مربوط به شارپ دنبال كنيد :

کد:

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

باسلام

t_tanhayam با تشکر ازاینکه به سوالم پاسخ دادی

یک بار دیگه منت بگذارید واین سوال رانیز پاسخ دهید

از بین lg pj650

samsung ps-c475

ex500سونی

lg lcd 660

x20پانا

کدام بهتره و چرا ضمنا کدام یک از سازنده اصلی الان ارایه میشه مثلا آیا پاناسونیک واقعا پنل ژاپن یا نه ؟

قبلا از راهنماییتون متشکرم
    -خواهش ميكنم اختيار دارين
    -در مورد مدل هايي كه انتخاب كردين واقعا نميشه نظر قطعي داد همرده هم هستند با تفاوت هاي شايد اندكي و البته چيزي كه ميتونه بهتون كمك كنه شايد طراحي متفاوت علاقه به برند خاصي و يا امكانات پنل باشه
    -اگر ميتونيد با كاليبره و تنظيمات رنگ سرو كله بزنيد پنل هاي ال جي قابليت هاي خوبي دارند از اين نظر
    -اگر امكانات بهتري ميخواين پنل هاي سامي گزينه هاي بهتري هستند
    -در مورد 3 مدل ال سي دي هم به نظر من ld650 گزينه بهتري هست و مقرون به صرفه تر
    -شايد اختلاف كنتراست و تصوير در بين مدل ها ي مد نظر شما خيلي كم باشه ولي از نظر امكانات خيلي متفاوت هستند
    -در مورد پنل هاي پاني هم مدل هاي خاصي ژاپني هستند و بقيه مربوط به اسياي جنوب شرقي (اطلاع دقيقي ندارم)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام

1- من توی یکی از شهرستانهای جنوب هستم و متاسفانه اینجا نمایشگاهی وجود نداره که بتونی tv هارو ببینی و انتخاب کنی -- حالا میخواستم خواهش کنم کسانی که این دو مدل رو دیدن کدومشون طراحی بهتری دارن lg 5600 یا lg 7500

2- میخواستم بدونم مدل 6260 همان c6200ur هستش - فرقش با 6900 چیه - من سایت سامسونگ نکاه کردم همه چیزشون شبیه هم بود فقط رنگشون فرق میکنه و یه اختلاف قیمتی هم دارن البته 6200 ارزونتر هست

3- اقا بین این مدلها کدوم از همه بهتره ( از نظر کیفیت تصویر) و بعدش طراحی من بیشتر صفحات رو خوندم و بین این مدلها موندم که کدومش رو انتخاب کنم LG 5600 / 7500 ----- SUM 6900 / 6200
    -در مورد سري هاي led ال جي طراحي هاشون زياد متفاوت نيست ولي 7600 طراحي شيك تري داره

کد:
    -مسلما هر چي مدل بالاتر ميره ميتونه گزينه بهتري باشه چون معمولا از نظر مشخصات ارتقايي پيدا ميكنه (منتها بايد ديد چقدر به اندازه افزايش قيمت ارتقا كيفيت پيدا ميكنه)

-در مورد c6200 =c6260 هردو يك مدل هستند

-c6900 علاوه بر طراحي متفاوت (-كنتراست بيشتر .بلك لول بهتر . امكانات بيشتر و precision dimming كه ابري شدن رو كمتر ميكنه )

-در مورد انتخاب وطراحي خوب ميدوني كه سليقه ها متفاوت هستند بايد خودتون مقايسه كنيد (از نظر من C6900 گزينه بهتري هست )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •