کسی میدونه حجم بازی چقدر است یعنی چند تا dvd میشه.
کسی میدونه حجم بازی چقدر است یعنی چند تا dvd میشه.
vertical vsync کاری که می کنه اینه که بریده بریده شدن تصاویر رو برطرف می کنه بوسیله ی یکی کردن فریم ریت بازی با رفرش ریت مانیتور.راستی یه سوال ...... من 60 هرتز چشمم در میاد !
این wait 4 VSync چقدر تاثیر داره اصلا چی کار میکنه ؟ چون من چشمم به 85 هرتز عادت داره ...
8gb جا میخواد احتمالآ همون 2تا dvd هست.
این کارو بکن دیگه نمی خواد رزولیشن رو بیاری پایین یا اون گزینه رو روشن کنی
![]()
البته اگه کارت گرافیک ضعیفی دارید بهتره Vsync رو غیرفعال کنید.
با توجه به ویکیپدیا ، بازی نسخه ی PC در تاریخ 23 اکتبر برای اروپا، در تاریخ 29 اکتبر برای استرالیا و در 31 دسامبر برای آمریکای شمالی ریلیز میشه.سایت
GameSpotتاریخ انتشار بازی نسخه کامپیوتر رو نوشته 31 دسامبر اما نسخه کنسولی رو نوشته 3 نوامبر ، قضیه چیه ؟
دوستان یه خبر ویژه
یکی میگه نسخه دزدی این بازی به صورت کامل داره و یه جایی اپلود کرده و برای دانلود گزاشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
بقیه لینکو تو این سایت دانلود کنید
اون طرف گفته من دانلود کردم تقلبی نبودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما ها هم یه امتحانی بکنید
وای مردم از انتظار
مبخشيد اگه ميشه براي Ati هم بزاريد ممنون
سلام
بچه ها یه سی پی یو بهم معرفی کنید که باهاش بتونم 2010 رو روون رو های بازی کنم در ضمن قیمتشم بگید
دوستان دوباره می ارمش
مثل اینکه کسی ندیدش متن به این مهمی
آخه خیلی زیاده من که adsl 512 درم جرعت نمیکیم دان کنم . چون کاملا ریسکه . ولی یکی از لینکاشو که سرچ کردم شبیه یه بینک مربوط به 2009 بود حالا نیاز به تحقیق بیشتر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)