ايول خوشم اومد لپ كلام رو گفتي
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ايول خوشم اومد لپ كلام رو گفتي
بله این درسته، اما این خرده دزدی ها کار خود شرکت هاست و بازی ها و سیاست های کثیف خودشون هست برای پول به جیب زدن. و البته مخصوص شرکت های اینترنت پر سرعت هم نمیشه همه جا همینه متاسفانه...
با ارادت خاصی که خدمت دوست عزیزم دارم ولی با این حرفی تا حدی موافق نیستم چون تا حالاش که آسیاتک سرعتهاش خوب بود کسی کاری بهش نداشت ونمیشه گفت که دستور از بالا اومده که سرعتهاتون رو کم کنید.
اینها همش دست خود شرکته.یعنی سیاستهاش رو خودش تبیین میکنه.درسته بعضی مواقع که اوضاع قمر در عقرب میشه سرعت رو به طور سراسری در کشور کاهش میدن ولی در اوضاع فعلی به نظر من این بازیها دست خود مسئولینه شرکته.
سلام من تقاضای adsl دادم ولی گویا مخابرات گفته خط شما رو pcm هست ، میشه راهنمایی کنین که این یعنی چی ؟
اصلا میشه درستش کنن برام ؟
یا منو به تاپیک مربوطش ارجاع بدین
ممنون دوستان
pcm یعنی اینکه از یک سیم تلفن، چند خونه به طور مشترک اما با شماره های مختلف استفاده کنن!
اگه اشتباه نکنم یک سری شرکت ها این مسئله رو درست میکنن و شما باید به اون شرکت های adsl مراجعه کنید. اما نمیدونم کدوم شرکت و شاید درست نباشه اسمشونو اینجا بیاریم.
فکر میکنم اگه از خود مخابرات بگیری خط را از pcm در بیارن
1844 زنگ بزن بپرس
دوستان ارم نتی هنوز سرعتهای شبانه همه سرویس ها 30 هست؟!
Last edited by ahriman323; 19-07-2011 at 21:14.
بله
...............
بله.هنوز 30 هست
من امشب زنگ زدم طرف گفت 10 روزی هست که شده همون سرعت سرویس ! اینا نافشون را با دروغ بستن انگار دو سه هفته پیش رفتم شرکت به خانم کیانی گفتم کفت همه سرویسها یکی هست سرعت شبانه ولی قبلش ایمیل زده بودم ریاضی گفته بود نه یکی نیست همون موقع زنگ زدم ریاضی گوشی را دادم به کیانی گفت جدیدا همه سرعتها شده مثل سرویس خودت و همون روز تغییر سرویس دادم به 2 مگ رفتم خونه دیدم شب سرعت 30 هست فرداش رفتم دوباره کردمش 128 حالا امروز زنگ زدم میگه شده مثل سرویس میترسم باز برم تغییر سرویس بدم به 2 مگ باز همون آش و کاسه باشه...
شیطونه میگه نصف شب ساعت 2 زنگ بزنم به موبایل ریاضی ها.دی:
آدم سر در نمیاره......
سرویس شبانه من با سرعت 512 غیر فعال بود زنگ زدم گفتند امشب زودتر وصل شو....
بعد که وصل شدم اصلا ز تعجب دهنم باز مونده بود..... البته فقط همون شبی که قرار بود زودتر وصل شم....
سرعت دانلود من کم کمش 50-60 بود و حتی به 200 هم میرسید......طوری که نزدیک 1 گیگ دانلودیدم
نمیدونم از دستشون در رفته بود.......
الان دارم دانلود میکنم بزور شده 30 (اینا برای شبا یک دستکاری میکنن.....)
مگه از دستشون در بره.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)