تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 413 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    من یک تازه وارد هستم و از محصولات نورتون خیلی راضی ام.
    الان رو سیستمم نورتون 360 نصبه ولی امروز به یه نسخه بر خوردم که منو دچار تردید کرد ولی متاسفانه تفاوت این دو را نمیدونم.
    دو نسخه تو یه سایت بود که یکیش 180 مگ و دیگری 2 گیگ!
    میشه از اساتید محترم فرق این دو را بهم بگین.لطفا با جزییات.

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با نورتون 360 مشکل پیدا کردم همون اول که داره نصب میکنه هم لود شدنش شروع مشه قفل میکنه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن از چی میتونه باشه؟
    راستی تازه ویندوز عوض کردم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    من یک تازه وارد هستم و از محصولات نورتون خیلی راضی ام.
    الان رو سیستمم نورتون 360 نصبه ولی امروز به یه نسخه بر خوردم که منو دچار تردید کرد ولی متاسفانه تفاوت این دو را نمیدونم.
    دو نسخه تو یه سایت بود که یکیش 180 مگ و دیگری 2 گیگ!
    میشه از اساتید محترم فرق این دو را بهم بگین.لطفا با جزییات.
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان با نورتون 360 مشکل پیدا کردم همون اول که داره نصب میکنه هم لود شدنش شروع مشه قفل میکنه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن از چی میتونه باشه؟
    راستی تازه ویندوز عوض کردم
    میتونید بیشتر توضیح بدید که دقیقا چه اتفاقی میفته؟
    اگر لازم بود عکس هم بذارید.
    ممنون

4. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ویندوز 7 64 bit استفاده میکنم لپ تاپ از نظر خت افزاری هیچ مشکلی نداره همه جوره پاسخگو نرم افزار هایی مثل نورتون و حتی سنگین ترم هست ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره نورتون 360 نصب کنم ولی به محض این که install میزنم سیستم قفل میکنه و هیچ کاری جز زیست یا خاموش کردن نمیشه کرد فکر میکنین از چی میتونه باشه؟یعنی ویندوز مشکل داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ویندوز 7 64 bit استفاده میکنم لپ تاپ از نظر خت افزاری هیچ مشکلی نداره همه جوره پاسخگو نرم افزار هایی مثل نورتون و حتی سنگین ترم هست ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره نورتون 360 نصب کنم ولی به محض این که install میزنم سیستم قفل میکنه و هیچ کاری جز زیست یا خاموش کردن نمیشه کرد فکر میکنین از چی میتونه باشه؟یعنی ویندوز مشکل داره؟
    سلام.
    فکر نمیکنم این مساله ربطی به نورتون داشته باشه.
    به هر حال شما باید نورتون رو از منبع اصلی دانلود کنید.منتها همونطور که دوستمون disna گفتن این امکان وجود نداره.
    چون ایران در لیست کشورهای تحریم شده سیمانتک قرار داره و طبق قوانین ایالت متحده این شرکت نمیتونه محصولی به ایران بفروشه یا از اون پشتیبانی کنه.
    بنابراین به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دروغین و رنگارنگ شرکتهای غیر معتبر که هدفشون ثروت اندوزی و کلاهبرداری هست قرار نگیرید.

لینک دانلود رو از کاربران فعال انجمن بگیرید و دانلود کنید.من لینک Norton 360 رو برای شما آمده کردم >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم لینک مستقیم از سایت سیمانتک هست که بعد از دانلود میتونید Hash Code ها رو بررسی کنید تا از اوریجینال بودن محصول اطمینان حاصل کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر مشکل به قوت خودش باقی بود باید جای دیگه ای دنبال رشه مشکل بگردید.
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    وقتی ی آنتی ویروس میخواهی نصب کنی باید به چند نکته توجه کنی .1-

1- هر برنامه امنیتی و ضد ویروس دیگه ای داری باید از نصب خارج کنی یا به قولی uninstalla کنی .

2- باید موارد پیش از نصب رو حتمآ رعایت کنی . مثلا سیستم رو از لحاظ آلودگی بررسی کنی ، از لحاظ روت کیت ، برنامه های مخرب و آنتی ویروسهای جعلی و حتی ممکنه مجبور باشی سیستم عامل رو عوض کنی که باز راه داره . الکی نیست سی دی بزاری ویندوز عوض کنی .

3- فایل نصبی باید حتمآ حتمآ معتبر و اصلی باشه و از جای خیلی مطمئن دانلود بشه و استفاده بشه .

4- محصولات نورتون فایل نصبش از خود سایت نورتون قابل دانلود نیست ولی اگه لایسنس خریداری کنی جایی که لایسنس بهت میده ، سورس اصلی هم بهت میده . که فقط 1-2 تا شرکت محصول معتبر و اصلی نورتون سیمانتک رو توی ایران میفروشن .

عزیزم نوذتون 360 نزدیک 150-160 هزار تومن هست و خالی بازی نیستش که کیجن ویجن کنی . اونها نرم افزار جعلی هست و سیستم رو با دست خودش به ویروس آلوده میکنی .

یکمی مطالعه کن تا اطلاعاتت افزایش پیدا کنه .
    1- هیچ نرم افزار امنیتی نصب نبوده برای همین بنده تعجب کردم و سوال پیش اومد برام
    2-قبل از تعویض نورتون نصب بوده و بالا فاصله بعد از تعویض قصد نصب کردن داشتم که این مشکل پیدا شد
    3-لیک دانلود رو از همین سایت از کاربرا گرفتم
    4-انقدر اطلاعات دارم که بدونم نسخه اصلی این نرم افزار قیمتش چقدره یا خیلی از منابع دانلود قصدی جز کمک کردن دارن
    یا سورست مشکل داره و سورس اصلی معتبر نیست و یا شرایط پیش از نصب آنتی ویروس رو رعایت نمیکنی و میخوایی رو سیستم آلوده آنتی ویروس نصب کنی .

رو همچین سیستم فقط آنتی ویروسهای در پیت و بدرد نخوری مثل کسپرسکی و نود32 نصب میشن . که اصلا نمیدونن امنیت چیه .
    اگر شرایط رعایت نمیکردم و این مشکل پیش میومد تعجب کردن و سوال نداشت ولی وقتی شرایط درسته نباید این مشکل پیش میومد
    سلام.
    فکر نمیکنم این مساله ربطی به نورتون داشته باشه.
    به هر حال شما باید نورتون رو از منبع اصلی دانلود کنید.منتها همونطور که دوستمون disna گفتن این امکان وجود نداره.
    چون ایران در لیست کشورهای تحریم شده سیمانتک قرار داره و طبق قوانین ایالت متحده این شرکت نمیتونه محصولی به ایران بفروشه یا از اون پشتیبانی کنه.
    بنابراین به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دروغین و رنگارنگ شرکتهای غیر معتبر که هدفشون ثروت اندوزی و کلاهبرداری هست قرار نگیرید.

لینک دانلود رو از کاربران فعال انجمن بگیرید و دانلود کنید.من لینک Norton 360 رو برای شما آمده کردم >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم لینک مستقیم از سایت سیمانتک هست که بعد از دانلود میتونید Hash Code ها رو بررسی کنید تا از اوریجینال بودن محصول اطمینان حاصل کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر مشکل به قوت خودش باقی بود باید جای دیگه ای دنبال رشه مشکل بگردید.
    موفق باشید.
    مرسی از هردو دوست عزیز برای کمک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از شما دوستان این تریال ریست جدید سیمانتیک 2012 از کجا میشه پیدا کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها خواهرم یک نورتون اورجینال خریده.گویا 3 نفر میتونن ازش استفاده کنن.به نظر شما من که چند ساله از nod smart security استفاده میکنم آنتی ویروسم رو عوض کنم؟کدوم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    با تشکر از شما دوستان این تریال ریست جدید سیمانتیک 2012 از کجا میشه پیدا کرد
    در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها خواهرم یک نورتون اورجینال خریده.گویا 3 نفر میتونن ازش استفاده کنن.به نظر شما من که چند ساله از nod smart security استفاده میکنم آنتی ویروسم رو عوض کنم؟کدوم بهتره؟
    سلام.
    مبارک باشد.
    اگر از NOD32 راضی هستید و مشکلی باهاش ندارید نیازی به تعویض آنتی ویروس نیست.
    در مورد بهتر بودن Norton یه کم بهتره!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من همه انتی ویروس ها رو امتحان کردم همه نصب میشه فقط نورتون گیر میکنه واقعا دلیلش رو نفهمیدم که چرا اینجوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •