تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 502 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان..من میخوام 6177 بخرم ..ولی آیا پارتیشن بندی شده و همراه با ریکاوری میده یا نه؟

داره خودمونی میشه XplodR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

سلام. یه سوال.
    من الان ریکاوری گرفتم از ویندوزم، یه سری اطلاعات هم از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ. حالا فرضا اگه من بخوام ویندوزو عوض کنم و ریکاوری کنم با اون دی وی دی ها، اون اطلاعاتی که از کامپیوترم ریختم رو لپ تاپ هم حذف میشن؟
    دوست عزیز اگه اطلاعات رو تو درایو سیستم که معمولا درایو cهستش بریزی موقع ریکاور کردن سیستم اطلاعات میپره. بهتره اطلاعات ضروری رو روی درایوهای دیگه ذخیره کنی.

3. این کاربر از XplodR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام دوستان..من میخوام 6177 بخرم ..ولی آیا پارتیشن بندی شده و همراه با ریکاوری میده یا نه؟
    نه پارتیشن بندی شده هست و نه با دیسک ریکاوری

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من 4530 hp گرفتم با داس! متاسفانه هیچکدوم از درایورهاش روش نبود ! مجبور شدم دانلود کنم
    حالا چجوری کوییک وب را راه اندازی کنم ؟ من از داخل ویندوزی 7 نصبش که میکنم تو مرحله نصب میگه پارتیشن مخصوص ایجاد نشده و یا فضای کافی نداره! چجوری این پارتیشن را ایجاد کنم؟
    ریزولوشن صفحه فقط در دو حالت هست و در حات های دیگه قسمت هایی از کادر مانیتور میره اینو چجوری تنظیم کنم؟
    یک پارتیشن 13 گیگا بایتی هم موقع نصب هست که کامل پره و نمیشه فرمتش کرد این مال چیه؟
    رم دستگاه ramaxel بود در صورتی که در ریویو های خارجی گفته شده بود سامسونگ هست ممکنه رم عوض شده باشه؟
    هاردش هم seagate بود(5200) که تویه نوت بوک چک گفته شده بود Hitachi هست!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

من 4530 hp گرفتم با داس! متاسفانه هیچکدوم از درایورهاش روش نبود ! مجبور شدم دانلود کنم
    حالا چجوری کوییک وب را راه اندازی کنم ؟ من از داخل ویندوزی 7 نصبش که میکنم تو مرحله نصب میگه پارتیشن مخصوص ایجاد نشده و یا فضای کافی نداره! چجوری این پارتیشن را ایجاد کنم؟
    ریزولوشن صفحه فقط در دو حالت هست و در حات های دیگه قسمت هایی از کادر مانیتور میره اینو چجوری تنظیم کنم؟
    یک پارتیشن 13 گیگا بایتی هم موقع نصب هست که کامل پره و نمیشه فرمتش کرد این مال چیه؟
    رم دستگاه ramaxel بود در صورتی که در ریویو های خارجی گفته شده بود سامسونگ هست ممکنه رم عوض شده باشه؟
    هاردش هم seagate بود(5200) که تویه نوت بوک چک گفته شده بود Hitachi هست!!
    دوست عزیز مراحل زیر رو مو به مو انجام بده.به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
    on windows

Enable Quickweb in BIOS
    1.Power on the notebook and repeatedly press F10 to enter the BIOS setup utility.
    2.Use the right and left arrow keys to navigate to the System Configuration menu.
    3.Use the up and down arrow keys to navigate to Boot Options, and then press the enter key.
    4.Navigate to Quickweb and select Enabled.
    5.If desired, update the value for Delay to Boot Windows.
    6.Press F10 to save and exit

If you are doing a clean OS installation, backup QuickWeb installation file.

The installation file can be found under C:\SWsetup\QuickWeb
    Just backup the entire folder to an external drive, after reinstalling OS,
    run SETUP and QuickWeb installs onto C: just like any other software,

Enable QuickWeb in Windows environment
    1.In the Windows environment, click Start, All Programs, HP Quickweb, Quickweb Configuration Tool.
    2.Click on Status tab.
    3.Select Enable Under Enable Quickweb to automatically launch upon computer start-up
    4.If you choose to select Enable countdown timer, set the timer to at least 15 seconds to allow enough time to use QuickWeb before Windows automatically loads.

* First you have to enable QuickWeb in BIOS.

* And second? After switching notebook on, you have to touch the sensor with globe symbol (it starts internet explorer in windows). To be sure, touch it couple of times

اون پارتیشن 13 گیگابایتی هم درایو ریکاوری هستش . پس کاری به کارش نداشته باش!
    درمورد برند رم و هاردم باید بگم که فکر نمیکنم عوض کرده باشن.بعضی وقتا برند بعضی از قطعات بنا به دلایلی مثل ایرادای سخت افزاری و ... عوض میشه.

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوست عزیز مراحل زیر رو مو به مو انجام بده.به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
    on windows

Enable Quickweb in BIOS
    1.Power on the notebook and repeatedly press F10 to enter the BIOS setup utility.
    2.Use the right and left arrow keys to navigate to the System Configuration menu.
    3.Use the up and down arrow keys to navigate to Boot Options, and then press the enter key.
    4.Navigate to Quickweb and select Enabled.
    5.If desired, update the value for Delay to Boot Windows.
    6.Press F10 to save and exit

If you are doing a clean OS installation, backup QuickWeb installation file.

The installation file can be found under C:\SWsetup\QuickWeb
    Just backup the entire folder to an external drive, after reinstalling OS,
    run SETUP and QuickWeb installs onto C: just like any other software,

Enable QuickWeb in Windows environment
    1.In the Windows environment, click Start, All Programs, HP Quickweb, Quickweb Configuration Tool.
    2.Click on Status tab.
    3.Select Enable Under Enable Quickweb to automatically launch upon computer start-up
    4.If you choose to select Enable countdown timer, set the timer to at least 15 seconds to allow enough time to use QuickWeb before Windows automatically loads.

* First you have to enable QuickWeb in BIOS.

* And second? After switching notebook on, you have to touch the sensor with globe symbol (it starts internet explorer in windows). To be sure, touch it couple of times

اون پارتیشن 13 گیگابایتی هم درایو ریکاوری هستش . پس کاری به کارش نداشته باش!
    درمورد برند رم و هاردم باید بگم که فکر نمیکنم عوض کرده باشن.بعضی وقتا برند بعضی از قطعات بنا به دلایلی مثل ایرادای سخت افزاری و ... عوض میشه.
    ممنون اما متاسفانه نشد یعنی تویه Boot Options اصلا Quickweb نبود که من بخوام فعالش کنم!
    تویه ویندوز هم اصلا نمیشه نصبش کرد موقع نصب میگه پارتیشن hp_tools ایجاد نشده است!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من به شدت با کارت گرافیک 6177 مشکل دارم..اولا که اصلا switch نمیشه..بعد اصلا اونجوری که من توقع داشتم نیست..من fsx رو با سیستم قبلیم که 1 گیگ گرافیک بود خیلی بهتر میتونستم اجرا کنم تا با این که 2 گیگه..تازم رمش هم کردم 8 گیگ..کسی میتونه منو کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

ممنون اما متاسفانه نشد یعنی تویه Boot Options اصلا Quickweb نبود که من بخوام فعالش کنم!
    تویه ویندوز هم اصلا نمیشه نصبش کرد موقع نصب میگه پارتیشن hp_tools ایجاد نشده است!
    دوست عزیز شرمنده دیگه بیشتر از این کاری از دستم بر نمیاد ولی با توجه به اون ERRORکه گفتی اگه توی گوگل سرچ کنی مطمئنا راه حلش رو پیدا میکنی . موفق باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

آقا من به شدت با کارت گرافیک 6177 مشکل دارم..اولا که اصلا switch نمیشه..بعد اصلا اونجوری که من توقع داشتم نیست..من fsx رو با سیستم قبلیم که 1 گیگ گرافیک بود خیلی بهتر میتونستم اجرا کنم تا با این که 2 گیگه..تازم رمش هم کردم 8 گیگ..کسی میتونه منو کمک کنه؟
    6770 کارت گرافیک عالی هستش. واسه اینکه سوییچ کنه روی دسکتاپ راست کلیک کن و از طریق Configure Switchable Graphicsعمل کن. در ضمن اگه سوییچ نمیشه چطوری FSXرو اجرا میکنی !؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

ببینید دوست عزیز بعضی از مدل های سری 6100 مشکل Switching دارن که با آپدیت بایوس به ورژن F1.A کاملا برطرف خواهد شد....
    می تونین از این لینک فایل مربوط به بایوس رو نصب کنین و فقط اون رو اجرا کنین....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •