تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 577 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من این کارا رو کردم اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بازم میره روی علامت اوبونتو هنگ می کنه
    راستی با ریکاوری مد اونجا که نوشته boot in safe graphic mode رفتم سیستم بالا میاد از اونجا نمیشه کاریش کرد؟
    ببینید اینگونه مشکلات که پیغام خطای خاصی داده نمیشه، حلش خیلی پیچیده میشه، چون باید هر احتمالی رو در نظر گرفت، می تونه از بهم خوردن تنظیمات کارت گرافیک باشه، می تونه از کرنل باشه، از بسته ها که نبوده چون دستورات بالا رو انجام دادید و جواب نگرفتید و .....

اگر نظر من رو بخواهید، با سی دی اوبونتو به صورت لایو بوت کنید و از اطلاعات مهمتون بکآپ بگیرید و دوباره نصب کنید، ولی اگر اصرار دارید که مشکل را حل کنید، اولین قدم نصب مجدد کرنل هست.
    از سایت زیر نسخه ی مورد نظرتون رو دانلود کنید، سپس به ریکاوری مد برید و در اونجا به فولدری که فایل دانلود شده را ریخته اید برید و دستور زیر را بزنید:

sudo dpkg --install linux-image-xxxxxxx.deb

xxxxx رو با مشخصات فایلتون جایگزین کنید.

اگر در ریکاوری مد به مشکلی برخوردید باید با سی دی لایو بوت کنید که به اون صورت چند مرحله اضافه میشه، که اگر به مشکل برخوردید بگید تا مراحل رو توضیح بدم.

البته باز هم می گم، ساده ترین راه نصب مجدد هست

2. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من اوبونتو 10.10 رو روی سیستم دارم یک سری فایل ایمیج در ویندوز با نرم افزارهایی مثل الکل گرفتم می خواستم ببینم می تونم این ایمجها رو در اوبونتو مانت کنم ؟
    فکر کنم فرمتشون mdf یا یه همچین چیزی است .
    اصولا در لینوکس فرمت ایمیج و ایمیج گیری به چه صورت است ؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من اوبونتو 10.10 رو روی سیستم دارم یک سری فایل ایمیج در ویندوز با نرم افزارهایی مثل الکل گرفتم می خواستم ببینم می تونم این ایمجها رو در اوبونتو مانت کنم ؟
    فکر کنم فرمتشون mdf یا یه همچین چیزی است .
    اصولا در لینوکس فرمت ایمیج و ایمیج گیری به چه صورت است ؟
    با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینطوری مونت می شه و توی mnt/image/ می تونی محتویاتشو ببینی
    mdf هم همینطوریه

5. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

کد:
    اینطوری مونت می شه و توی mnt/image/ می تونی محتویاتشو ببینی
    mdf هم همینطوریه
    با سلام و تشکر
    دتور دوم باید کامل نوشته شود یا این قسمت /mnt/image -t iso9660 -o loop جداست ؟
    نرم افزاری برای انجام این کار نیست ؟

دو تا سئوال دیگه

ایا اوبونتو الان در مرحله ای هست که کاربران تازه کار بدون نیاز به ترمینال بتونن همه کارها رو به راحتی انجام بدن ؟

این سی دی هما که در سایت سی تو هست فقط برای اوبونتو هست یا برای کوبونتو هم میشه ازش استفاده کرد و یا یک توزیع دیگه از لینوکس ؟
    با تشکر

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشکر
    دستور دوم باید کامل نوشته شود یا این قسمت /mnt/image -t iso9660 -o loop جداست ؟
    سلام.

همش رو پشت سر هم بزن.

کد:
    یه نرم افزاری واسه این کار توی آرچ بود به نام AcetoneISO نمیدونم اوبونتو دارش یا نه.

کد:
    بله.
    این سی دی هما که در سایت سی تو هست فقط برای اوبونتو هست یا برای کوبونتو هم میشه ازش استفاده کرد و یا یک توزیع دیگه از لینوکس ؟
    برای کوبونتو هم میشه استفاده کرد.

اما خریدش توصیه نمیشه... چون نرم افزارها و پکیجهای لینوکس سرعت آپدیت شدنشون زیاده و بنابراین این پک هما خیلی زود قدیمی خواهد شد.

موفق باشی.

8. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    اما خریدش توصیه نمیشه... چون نرم افزارها و پکیجهای لینوکس سرعت آپدیت شدنشون زیاده و بنابراین این پک هما خیلی زود قدیمی خواهد شد.
    لینوکس وابستگی شدیدی به اینترنت داره و برای منی که اینترنت ندارم این مجموعه هما خیلی بدرد می خوره

یه سوال دیگه
    من کارت گرافیکم رادئون 4670 است درایور اون برای لینوکس روی سایت amd به ادرس زیر هست
    کد:
    اما نمی تونم با دانلود منیجر دانلودش کنم و روی softpedia هم هست اما نمیشه بیا دانلود منیجر دانلود کنم جایی رو سراغ ندارین که بتونم با دانلود منیجر دانلود کنم با این سرعت چند کیلو بیتی حجم 120 مگ خیلی زیاده
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1) میخواستم بدونم نرم افزار های لینوکس مثل ویندوز رجیستری دارند یا نه؟
    2) بهترین دانلود منجر چیه واسه لینوکس؟ هر کی یه حرفی میزنه نمیدونم چکار کنم؟ یه چی میخوام تو مایه های IDM باشه
    3) وقتی ویندوز 7 رو عوض میکنم اوبونتو دیگه کار نمیکنه راهی هست که بعد از عوض کردن ویندوز اوبونتو رو بتونم دوباره بالا بیارم که مجبور نشم دوباره نصبش کنم؟

یه جا خوندم اینو نوشته بود:
    (ابتدا پیش از هر کاری در ویندوزخود از منوی Start به Control Panel بروید.
    سپس بر روی Folder Options دوبار کلیک کنید.
    حال به تب View بروید.
    در این صفحه تیک گزینه Show hidden files and folders بایستی فعال باشد. همچنین دو گزینه Hide extensions for known file types و Hide protected operating system files نبایستی تیک خورده باشند.
    پس از تنظیم نمودن این قسمت بر روی دکمه OK کلیک کنید و Folder Options را ببندید.

اکنون در صورتی که Ubuntu را نصب کرده‏اید به درایوی که ویندوز XP در آن نصب است بروید.
    در همان root درایو، سه فایل به نام‏های boot.ini ،wubildr و wubildr.mbr وجود دارد.
    این سه فایل را Copy کرده و در محلی مطمئن (به غیر از این درایو) Paste نمایید. این فایلها جنبه فایل پشتیبان را دارند و وجودشان برای احیای Ubuntu ضروری است.

حال فرض کنید ویندوز را تعویض نموده و ویندوز جدید نصب کرده‏اید.
    Ubuntu شما از دست رفته است.
    برای بازگردانی و احیای آن کافی است سه فایلی که در بالا از آنها پشتیبان تهیه کرده‏اید را مجدد Copy نموده و در درایوی که ویندوز جدید نصب شده است Paste کنید.
    با این کار امکان دسترسی مجدد به Ubuntu فراهم می‏گردد) تو وین 7 هرچی گشتم همچین چیزی نبود.
    4) واسه ابونتو internet explorer وجود داره؟
    5) یاهو مسنجر چی ؟ وجود داره یا نه؟
    6) یه مدیا پلیر خوب می خوام؟ راهی واسه زیر نویس کردن فیلم تو ابونتو هست؟ یه چی تو مایه های KMplayer باشه؟
    ۱- چیزی مثل رجیستری وجود نداره (خوشبختانه) بلکه کانفیگ‌ها بصورت شفاف (و با فرمت‌های مشخص) ذخیره میشه. که میشه دستی ویرایش کرد. ولی ابزارها گرافیکی مختلفی برای ویرایش راحت‌تر تنظیمات مختلف وجود داره. مثلا ابزار gconf-editor که مال دسکتاپ گنوم هست.
    ۲- هر کسی یه چیزی رو ترجیج میده. اگه گرافیکی میخواید، jdownloader چیز خوب و کاملیه.
    ۴- میشه IE رو توی لینوکس اجرا کرد (البته آخرین ورژنی که من تست کردم IE6 بود) سرچ کنید ie4linux اما اینو بگم خیلی اشکالات داره. بهتره از فایرفاکس استفاده کنیدو مگه برای سایت‌های خیلی خاص که با فایرفاکس کار نمی‌کنن.
    ۵- کلاینت‌های مختلفی مثل Pidgin و Empathy و Xchat ....
    ۶- من VLC رو به همه ترجیح میدم. ولی SMPlayer هم بد نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشکر

لینوکس وابستگی شدیدی به اینترنت داره و برای منی که اینترنت ندارم این مجموعه هما خیلی بدرد می خوره

یه سوال دیگه
    من کارت گرافیکم رادئون 4670 است درایور اون برای لینوکس روی سایت amd به ادرس زیر هست
    کد:
    اما نمی تونم با دانلود منیجر دانلودش کنم و روی softpedia هم هست اما نمیشه بیا دانلود منیجر دانلود کنم جایی رو سراغ ندارین که بتونم با دانلود منیجر دانلود کنم با این سرعت چند کیلو بیتی حجم 120 مگ خیلی زیاده
    با تشکر
    واقعا بدون اینترنت کار کمی سخت میشه ... من ایده ای ندارم والا.

اما اون هما به دردت میخوره.

12. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱ میشه IE رو توی لینوکس اجرا کرد (البته آخرین ورژنی که من تست کردم IE6 بود) سرچ کنید ie4linux اما اینو بگم خیلی اشکالات داره. بهتره از فایرفاکس استفاده کنیدو مگه برای سایت‌های خیلی خاص که با فایرفاکس کار نمی‌کنن.
    سلام.

آقا بهترین کار استفاده از افزونه ی فایرفاکس هست به نام User Agent Switcher که از لینک زیر میشه نصبش کرد:
    کد:
    بدون هیچ مشکلی میشه سایتهایی که فقط با IE باز میشن مثل سایت دانشگاه ها و ... رو بازشون کرد.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام و تشکر

یه سوال دیگه
    کد:
    با تشکر
    بگید با کدوم سایت راحت هستید تا براتون آپلود کنم.

15. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •