سلام دوستن چرا تالک من در یاهو مسنجر غیر فعال است باید چکار کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستن چرا تالک من در یاهو مسنجر غیر فعال است باید چکار کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام یه مشکلی دارم
مسنجرم باز نمیشه اصلا ولی وقتیvpn و وصل میکنم باز میشه و لوگین میکنه
ولی بدون vpn باز نمیشه
میشه راهنماییم کنین
احتمالا روی تنظیماتِ Proxy هست !سلام یه مشکلی دارم
مسنجرم باز نمیشه اصلا ولی وقتیvpn و وصل میکنم باز میشه و لوگین میکنه
ولی بدون vpn باز نمیشه
میشه راهنماییم کنین
احتمال از شاتل سرویس میگیری درسته، مشکل از سویس دهنده ی اینترنتت هست درست میشه برای منم دوروزی بود همین جور بود مشکل از سرویس دهندم بود که درست شد باید صبر کنی چند روز
ممنون از جواب
من از اینترنت پرسرعت و شرکت لایزر استفاده میکنم..
ممنون میشه در مورد تنظیمات ------ یه مقدار توضیح بدین که چه بکنم
من از ياهومسنجر 10 استفاده ميكنم. دو تا مشكل دارم.
اول اينكه اين ليست رو نداره
فقط 3تا از اين گزينه ها رو داره(available,busy,invisible) ولي من همش رو لازم دارم.
دوم اينكه هروقت ميچتم، طرف مقابل هر چي كه مي نويسه اين گوشه پايين سمت راست صفحه نوشته هاش بصورت يه الارم مياد. ميخوام اونا نيان. چيكار بايد بكنم؟
Messenger -----> Preferences -------> Messagesدوم اينكه هروقت ميچتم، طرف مقابل هر چي كه مي نويسه اين گوشه پايين سمت راست صفحه نوشته هاش بصورت يه الارم مياد. ميخوام اونا نيان. چيكار بايد بكنم؟
تیک گزینه ی Show Messages From background ... برداشته شه
واسه مشکل اول فک کنم کلاً نداره و Status نویسی مد شده
میتونی Status بنویسی و Busy کنی خودتُ
Last edited by Dark Shine; 15-06-2011 at 08:10.
معمولا این اتفاق زمانی می افته که تنظیمات ------ سیستم تغییر پیدا کرده باشه. تنظیمات ------ رو می تونید به این صورت اصلاح کنید :
اینترنت اکسپلور رو باز کنید و برید به این قسمت :Tools>Internet Options>Connections
بعد مودمی که در حال استفاده از ان هستید را انتخواب کنید و روی setings کلیک کنید.
حالا تیک قسمت proxy server رو بردارید .
تمامی پنجره ها را ok کرده و یاهو مسنجر رو کاملا بسته و دوباره باز کنید.
با سلام
من برنامه ای که با اون بشه بدون اجازه وبکم رو دید می خوام
ممنون
دوست عزیز ، اولین پستتون رو بهتون تبریک میگم.
برای -- وبکم راه های مختلفی وجود داره. ولی متاسفانه فکر نکنم قوانین p30world اجازه بده که یه همچنین بحثی اینجا مطرح بشه. در ضمن من خودم از 4 نرم افزار مختلف استفاده کردم ولی جواب نداد. به نظر میرسه که دیگه یاهو قابل -- نباشه. شما هم بهتره به فکر این کارا نباشی ، تجاوز به حریم خصوصی به همین کارا میگن دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)