دستان وقتی میخوامم از برنامه kaspersky key finder استفاده کنم ارور پایین رو میگیره.اگه کسی میدونه چی کار کنم بگه.از سایتی که تو صفحه اول گذاشتید رفتم اما تمام کلید هاش قفل بود.الان کسپر من بدون لایسنس است.اگه میشه زودتر بهم بگید چه کنم
![]()
دستان وقتی میخوامم از برنامه kaspersky key finder استفاده کنم ارور پایین رو میگیره.اگه کسی میدونه چی کار کنم بگه.از سایتی که تو صفحه اول گذاشتید رفتم اما تمام کلید هاش قفل بود.الان کسپر من بدون لایسنس است.اگه میشه زودتر بهم بگید چه کنم
![]()
برای استفاده از Kaspersky Key Finder باید برنامه NET Framework 3.5 مایکروسافت بر روی سیستم نصب باشه
خوب داش مجید توکه اسم برنامه رو میگی قربونت خوب لینکشو بده دیگه
این هم تاپیک دانلود برنامه Microsoft .NET Framework
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
- لینک دانلود آموزش تنظیمات کار نمیکند ,لطفا لینک جدید رو جایگزین کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- نحوه قرار دادن کانکشن در حالت Stealth Mode رو برای 2009 Kaspersky Internet Security ورژن 8.0.0.454 توضیح دهید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- از سایت Kasper برای یکی از دوستان می خواستم نسخه Internet Security رو دانلود کنم ولی هم نحوه دانلود فرق کرده بود و هم حجم دانلود ( حجم دانلود 35.8 هست ):
مشکلی که نیست؟؟؟
- زمانی که کاسپر رو میخوام نصب کنم کاسپر خودش یک مسیر رو مشخص میکنه و بعد از اکسترکت کردن منوی اصلی نصب نمایان میشه. آیا میشه این مسیر اولیه رو در قسمت دیگری از هارد مشخص کرد و بعد از اینکه عملیات نصب کاسپر تمام شد اون رو پاک کرد؟؟
- در قسمت ریپرت در ستینگ , زمانی که دکمه clear رو میزنم یک گزینه هم به اسم General protection report هست که تیک نخوده است,میشه این قسمت رو تیک زد و بعد ok رو زد و یا این کار مفید نیست؟
- در ستینگ و در قسمت Threats and exclusions زمانی که وارد قست Trusted Zone میشم ,در قسمت
Trusted Applications یک گزینه به نام svchost .exe که کنارش تیک خورده هست؟؟ ( هم در ویستا و هم در xp به این صورت هست)
با سپاس
دوست عزیز ممنون بابت اطلاعی که دادید ، در سرورهای قدرتمند تری آپلود شد ( به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید )
بله درسته فقط شما باید محصول را با زبان انگلیسی دانلود کنیداز سایت Kasper برای یکی از دوستان می خواستم نسخه Internet Security رو دانلود کنم ولی هم نحوه دانلود فرق کرده بود و هم حجم دانلود ( حجم دانلود 35.8 هست )
( اگر مشاهده کنید می بینید به زبانهای مختلف برای دانلود گذاشته شده که صرفا English به درد ما میخوره )
خب در همان مرحله اول نصب ( پس از اولین Next ) پنجره انتخاب مکان اکسترکت شدن را همانند تصویر زیر ظاهر میشهزمانی که کاسپر رو میخوام نصب کنم کاسپر خودش یک مسیر رو مشخص میکنه و بعد از اکسترکت کردن منوی اصلی نصب نمایان میشه. آیا میشه این مسیر اولیه رو در قسمت دیگری از هارد مشخص کرد و بعد از اینکه عملیات نصب کاسپر تمام شد اون رو پاک کرد؟؟
در حالت پیش فرض در مسیر زیر اکسترکت میشه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab Setup Files\Kaspersky Internet Security 2009\english
البته این فایل رو پس از نصب ، پاک نمیکنه تا در دفعات بعد که خواستید کسپرسکی Repair کنید از همین فایل استفاده کند
با اون تیک حتی گزارشات اصلی کسپرسکی از سیستم رو پاک میشهدر قسمت ریپرت در ستینگ , زمانی که دکمه clear رو میزنم یک گزینه هم به اسم General protection report هست که تیک نخوده است,میشه این قسمت رو تیک زد و بعد ok رو زد و یا این کار مفید نیست؟
بهر حال چیزی نیست که حجمی بخواد بگیره و لازم نیست پاکش کنید
یک گزینه Svchost بطورر عادی در این بخش هستش برای عدم اسکن ارتباطات رمزگذاری شده توسط کسپرسکیدر ستینگ و در قسمت Threats and exclusions زمانی که وارد قست Trusted Zone میشم ,در قسمت
Trusted Applications یک گزینه به نام svchost .exe که کنارش تیک خورده هست؟؟ ( هم در ویستا و هم در xp به این صورت هست)
کاملا طبیعیه
از کمکتون ممنون ولی سیستم های ما اجازه ی دسترسی به کسپر رو نمیدن و ما هم از نرم افزار های پرتابل استفاده میکنیم ولی باز هم کسپر اجازه ی استفاده از هیچ نرم افزار پرتابلی رو نمیده.
میخواستم بدونم راهی وجود داره که یه تغییری رو نرم افزار بدیم تا اجرا بشه؟
دوست عزیز در محصولات 2009 خاصیت Stealth Mode برداشته شده
دلیلش هم تحقیق کارشناسان کسپرسکی در این زمینه بود
در حالت عادی تمام حملات برای خروج اطلاعات توسط فایروال به کاربر اطلاع داده شده
اما در حالت Stealth Mode این گزینه خودکار انجام وظیفه کرده و اقدام به بلاک نمودن میکند
خاصیت Stealth Mode چندان هم ویژگی چشمگیری نیست و به دردسرهای آن نمی ارزد
این ویژگی برای پنهانسازی شخص در وب برای جلوگیری از حملات گوناگون شبکه بود
اما اکثر اینگونه حملات با انتخاب IP های تصادفی اقدام به یورش به سیستم میکند ( بدون اینکه اصلا از ماهیت آن IP آگاه باشد )
شما هر فایروالی هم که داشته باشید حتی اگر درحالت Stealth Mode باشد همواره گزارش حمله مثلا توسط کرم Helkern را خواهید داشت
پس می بینید چندان حالت Stealth Mode کارایی چشمگیری ندارد
از طرفی این خاصیت سبب ایجاد اخلال در کار نقل و انتقال اطلاعات بین شبکه ها یا سرویس های P2P می شود
در ضمن در برخی شبکه ها هم سبب قطع ارتباط کلاینت ها با سرور خود میگردد
به همین دلایل کمپانی کسپرسکی تصمیم به برداشتن این خاصیت در فایروال خود کرد
البته کسانی که همچنان علاقمند به استفاده از این ویژگی هستند ( بنابه کاربرد خود )
در تنظیمات فایروال همانند تصویر زیر دو گزینه مزبور را بر روی Deny قرار دهید
![]()
رییس جان جناب مجید20 برس به دادم
چرا بعد از 2 بار چک کردن دستی فایلها با کسپر بار سوم که میخوای یه فایل دیگرو چک کنی پنجره ریستارت ویندوز اکسپلورر میاد؟
عجیب هست
خیلی عجیب هست
خیلی خیلی عجیب هست![]()
اقا مجید
من با برنامه key finder خود برنامه نمیتونه سروری رو پیدا کنه.الانم بد جوری دنبال یه کلید میگردم
اگه میشه key finderخودتو اپلود کن و بعد اینکه یه کلید معتبر بهم بده فعلا این انتی ویروسو درست کنم بعد خودم میگردم پیدا میکنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)