تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 1081 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دستان وقتی میخوامم از برنامه kaspersky key finder استفاده کنم ارور پایین رو میگیره.اگه کسی میدونه چی کار کنم بگه.از سایتی که تو صفحه اول گذاشتید رفتم اما تمام کلید هاش قفل بود.الان کسپر من بدون لایسنس است.اگه میشه زودتر بهم بگید چه کنم

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای استفاده از Kaspersky Key Finder باید برنامه NET Framework 3.5 مایکروسافت بر روی سیستم نصب باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای استفاده از Kaspersky Key Finder باید برنامه NET Freamework 3.5 مایکروسافت بر روی سیستم نصب باشه
    خوب داش مجید توکه اسم برنامه رو میگی قربونت خوب لینکشو بده دیگه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب داش مجید توکه اسم برنامه رو میگی قربونت خوب لینکشو بده دیگه
    این هم تاپیک دانلود برنامه Microsoft .NET Framework

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام

- لینک دانلود آموزش تنظیمات کار نمیکند ,لطفا لینک جدید رو جایگزین کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- نحوه قرار دادن کانکشن در حالت Stealth Mode رو برای 2009 Kaspersky Internet Security ورژن 8.0.0.454 توضیح دهید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- از سایت Kasper برای یکی از دوستان می خواستم نسخه Internet Security رو دانلود کنم ولی هم نحوه دانلود فرق کرده بود و هم حجم دانلود ( حجم دانلود 35.8 هست ):

مشکلی که نیست؟؟؟

- زمانی که کاسپر رو میخوام نصب کنم کاسپر خودش یک مسیر رو مشخص میکنه و بعد از اکسترکت کردن منوی اصلی نصب نمایان میشه. آیا میشه این مسیر اولیه رو در قسمت دیگری از هارد مشخص کرد و بعد از اینکه عملیات نصب کاسپر تمام شد اون رو پاک کرد؟؟

- در قسمت ریپرت در ستینگ , زمانی که دکمه clear رو میزنم یک گزینه هم به اسم General protection report هست که تیک نخوده است,میشه این قسمت رو تیک زد و بعد ok رو زد و یا این کار مفید نیست؟

- در ستینگ و در قسمت Threats and exclusions زمانی که وارد قست Trusted Zone میشم ,در قسمت
    Trusted Applications یک گزینه به نام svchost .exe که کنارش تیک خورده هست؟؟ ( هم در ویستا و هم در xp به این صورت هست)

با سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لینک دانلود آموزش تنظیمات کار نمیکند ,لطفا لینک جدید رو جایگزین کنید.
    دوست عزیز ممنون بابت اطلاعی که دادید ، در سرورهای قدرتمند تری آپلود شد ( به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید )

از سایت Kasper برای یکی از دوستان می خواستم نسخه Internet Security رو دانلود کنم ولی هم نحوه دانلود فرق کرده بود و هم حجم دانلود ( حجم دانلود 35.8 هست )
    بله درسته فقط شما باید محصول را با زبان انگلیسی دانلود کنید

( اگر مشاهده کنید می بینید به زبانهای مختلف برای دانلود گذاشته شده که صرفا English به درد ما میخوره )

زمانی که کاسپر رو میخوام نصب کنم کاسپر خودش یک مسیر رو مشخص میکنه و بعد از اکسترکت کردن منوی اصلی نصب نمایان میشه. آیا میشه این مسیر اولیه رو در قسمت دیگری از هارد مشخص کرد و بعد از اینکه عملیات نصب کاسپر تمام شد اون رو پاک کرد؟؟
    خب در همان مرحله اول نصب ( پس از اولین Next ) پنجره انتخاب مکان اکسترکت شدن را همانند تصویر زیر ظاهر میشه

در حالت پیش فرض در مسیر زیر اکسترکت میشه

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab Setup Files\Kaspersky Internet Security 2009\english

البته این فایل رو پس از نصب ، پاک نمیکنه تا در دفعات بعد که خواستید کسپرسکی Repair کنید از همین فایل استفاده کند

در قسمت ریپرت در ستینگ , زمانی که دکمه clear رو میزنم یک گزینه هم به اسم General protection report هست که تیک نخوده است,میشه این قسمت رو تیک زد و بعد ok رو زد و یا این کار مفید نیست؟
    با اون تیک حتی گزارشات اصلی کسپرسکی از سیستم رو پاک میشه

بهر حال چیزی نیست که حجمی بخواد بگیره و لازم نیست پاکش کنید

در ستینگ و در قسمت Threats and exclusions زمانی که وارد قست Trusted Zone میشم ,در قسمت
    Trusted Applications یک گزینه به نام svchost .exe که کنارش تیک خورده هست؟؟ ( هم در ویستا و هم در xp به این صورت هست)
    یک گزینه Svchost بطورر عادی در این بخش هستش برای عدم اسکن ارتباطات رمزگذاری شده توسط کسپرسکی

کاملا طبیعیه

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

شما وارد بخش زیر در کسپرسکی شوید

Settings --> System Security --> Application Filtering --> Settings

در بخش Applications ، برنامه IDM را پیدا نموده و به پوشه Trusted منتقل کنید

از کمکتون ممنون ولی سیستم های ما اجازه ی دسترسی به کسپر رو نمیدن و ما هم از نرم افزار های پرتابل استفاده میکنیم ولی باز هم کسپر اجازه ی استفاده از هیچ نرم افزار پرتابلی رو نمیده.
    میخواستم بدونم راهی وجود داره که یه تغییری رو نرم افزار بدیم تا اجرا بشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه قرار دادن کانکشن در حالت Stealth Mode رو برای 2009 Kaspersky Internet Security ورژن 8.0.0.454 توضیح دهید.
    دوست عزیز در محصولات 2009 خاصیت Stealth Mode برداشته شده

دلیلش هم تحقیق کارشناسان کسپرسکی در این زمینه بود

در حالت عادی تمام حملات برای خروج اطلاعات توسط فایروال به کاربر اطلاع داده شده

اما در حالت Stealth Mode این گزینه خودکار انجام وظیفه کرده و اقدام به بلاک نمودن میکند

خاصیت Stealth Mode چندان هم ویژگی چشمگیری نیست و به دردسرهای آن نمی ارزد

این ویژگی برای پنهانسازی شخص در وب برای جلوگیری از حملات گوناگون شبکه بود

اما اکثر اینگونه حملات با انتخاب IP های تصادفی اقدام به یورش به سیستم میکند ( بدون اینکه اصلا از ماهیت آن IP آگاه باشد )

شما هر فایروالی هم که داشته باشید حتی اگر درحالت Stealth Mode باشد همواره گزارش حمله مثلا توسط کرم Helkern را خواهید داشت

پس می بینید چندان حالت Stealth Mode کارایی چشمگیری ندارد

از طرفی این خاصیت سبب ایجاد اخلال در کار نقل و انتقال اطلاعات بین شبکه ها یا سرویس های P2P می شود

در ضمن در برخی شبکه ها هم سبب قطع ارتباط کلاینت ها با سرور خود میگردد

به همین دلایل کمپانی کسپرسکی تصمیم به برداشتن این خاصیت در فایروال خود کرد

البته کسانی که همچنان علاقمند به استفاده از این ویژگی هستند ( بنابه کاربرد خود )

در تنظیمات فایروال همانند تصویر زیر دو گزینه مزبور را بر روی Deny قرار دهید

11. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

رییس جان جناب مجید20 برس به دادم
    چرا بعد از 2 بار چک کردن دستی فایلها با کسپر بار سوم که میخوای یه فایل دیگرو چک کنی پنجره ریستارت ویندوز اکسپلورر میاد؟
    عجیب هست
    خیلی عجیب هست
    خیلی خیلی عجیب هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا مجید
    من با برنامه key finder خود برنامه نمیتونه سروری رو پیدا کنه.الانم بد جوری دنبال یه کلید میگردم
    اگه میشه key finderخودتو اپلود کن و بعد اینکه یه کلید معتبر بهم بده فعلا این انتی ویروسو درست کنم بعد خودم میگردم پیدا میکنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •