تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 649 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در این ورژن از قابلیتی به نام Turbo Engine استفاده کرده که سرعت رو خیلی بالا می بره و مثل اینکه حجم ترافیک شبکه رو پایین میاره تا کمتر هزینه بشه !! این برای ما که از GPRS استفده می کنیم خیلی مفیده !

2. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان چند سوال...

1- چرا بعد از search ادرس فایل جستجو شده رو نمیزنه، فقط فایل رو نشون میده..!!

2- چطور میشه محل ذخیره عکسها و فیلمها را تغییر داد؟؟

و یک نکته ای که یکی از دوستان اشاره کرده بودن در مورد آنتن دهیِ فوق العاده این گوشی نسبت به بقیه گوشی ها.. هر چند ممکنه خیلی از دوستان بگن که امروزه آنتن دهی در مورد گوشی ها اصلا دیگه مطرح نیست، ولی باید بگم که متاسفانه من ضعف این گوشی رو در مورد آنتن دهی احساس میکنم چون متاسفانه اتاقم کلا آنتن نداره فقط در جاهای بخصوصی 1خط یا 2 خط آنتن داره، و این مساله همیشه برام مشکل ساز بوده ولی باور نمیکنید که نوکیا 3310 (اولین گوشیم) توی اون جای خاص آنتن داره ولی اکسپریا دائم روی searching هست، یعنی تقریبا تمام گوشیهایی که تا حالا داشتم و گوشیهای دیگه که عمدا با اکسپریا در این شرایط مقایسه کردم بهتر بودن...حالا این رو داشته باشید و بحث messaging رو هم بهش اضافه کنید..این مشکل رو تا حالا در گوشیهای قبلیم نداشتم و اون اینکه 1 بار اس ام اس میفرستم، طرف 5 بار دریافت میکنه و جالب اینه که اصلا delievery ش هم نمیاد، یعنی من فکر میکنم اصلا براش نرفته و حالا در نظر بگیرید میام دوباره میفرستم و.....و یا اینکه ارور mesage cannot be delievered میده و لی برای طرف دلیور شده ... و از همه بدتر مثلا یه چند ساعت اصلا برام اس ام اس نمیاد، و حالا مثلا خودم یه message میفرستم بعد یهو انگار از خواب بیدار شده گوشی ، یک عالمه اس ام اس میاد که ممکنه حتی مال روزهای قبل باشه...خلاصه اینکه این مشکل رو احتمالا هیچ کدومتون باهاش روبرو نشده باشید، چون خودم هم زمانی که در جاهایی که آنتنش خوب باشه هستم، این مشکلات رو ندارم ... ولی گفتم به هر حال دوستان بدونن که همچین جریانی هم هست و متاسفانه خیلی هم نا امید کننده است..

با تشکز
    Last edited by deluge28; 09-06-2009 at 10:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببخشید راه تشخیص اصل بودن باطری x1 چیه ؟
    اگه میشه به این سوال جواب بدین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان چند سوال...

و یک نکته ای که یکی از دوستان اشاره کرده بودن در مورد آنتن دهیِ فوق العاده این گوشی نسبت به بقیه گوشی ها.. هر چند ممکنه خیلی از دوستان بگن که امروزه آنتن دهی در مورد گوشی ها اصلا دیگه مطرح نیست، ولی باید بگم که متاسفانه من ضعف این گوشی رو در مورد آنتن دهی احساس میکنم چون متاسفانه اتاقم کلا آنتن نداره فقط در جاهای بخصوصی 1خط یا 2 خط آنتن داره، و این مساله همیشه برام مشکل ساز بوده ولی باور نمیکنید که نوکیا 3310 (اولین گوشیم) توی اون جای خاص آنتن داره ولی اکسپریا دائم روی searching هست، یعنی تقریبا تمام گوشیهایی که تا حالا داشتم و گوشیهای دیگه که عمدا با اکسپریا در این شرایط مقایسه کردم بهتر بودن...حالا این رو داشته باشید و بحث messaging رو هم بهش اضافه کنید..این مشکل رو تا حالا در گوشیهای قبلیم نداشتم و اون اینکه 1 بار اس ام اس میفرستم، طرف 5 بار دریافت میکنه و جالب اینه که اصلا delievery ش هم نمیاد، یعنی من فکر میکنم اصلا براش نرفته و حالا در نظر بگیرید میام دوباره میفرستم و.....و یا اینکه ارور mesage cannot be delievered میده و لی برای طرف دلیور شده ... و از همه بدتر مثلا یه چند ساعت اصلا برام اس ام اس نمیاد، و حالا مثلا خودم یه message میفرستم بعد یهو انگار از خواب بیدار شده گوشی ، یک عالمه اس ام اس میاد که ممکنه حتی مال روزهای قبل باشه...خلاصه اینکه این مشکل رو احتمالا هیچ کدومتون باهاش روبرو نشده باشید، چون خودم هم زمانی که در جاهایی که آنتنش خوب باشه هستم، این مشکلات رو ندارم ... ولی گفتم به هر حال دوستان بدونن که همچین جریانی هم هست و متاسفانه خیلی هم نا امید کننده است..

با تشکز
    در مورد سرچ فكر نكنم بشه كاري كرد
    مگر اينكه برنامه اي ديگه براي سرچ نصب كرد
    و در مورد بقيه مشكلاتي كه داري
    همشون مربوط به آنتن دهي ميباشد
    نرفتن پيامها به موقع و نرسيدنشون و دليوري نشدنشون و ....
    پيشنهاد ميكنم يه ويندوز ديگه نصب كنيد شايد مشكلاتتون تا حدودي رفع بشند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه میشه به این سوال جواب بدین
    من به شخصه معیاری سراغ ندارم ! جایی هم ندیدم که بحث باتری غیر اصل باشه و راه ای تشخیصش.

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض سلام

دوستان چند سوال...

با تشکز
    این مشکل اس ام اس ها که میگین 5بار میره مربوط به شبکه است حتی زمانی که من اصلا پاکت نداشتم و گوشیم دابلیو900 بود هم گاهی اوقات این مشکل بود اصلا یه مدت واسه همه بود.انتن دهی نه به اون شدت اما منم راضی نیستم بچه ها میگن با تغییر ورژن رادیویی درست میشه

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

سلام کسی میدونه برای این که میخوام با وای فای به مودم adslام وصل شم و از اینترنت استفاده کنم باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

آیا میشه از وایرلسش مثل وایزلس کامپیوتر استفاده کرد؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام دوستان همین امشب این گوشی رو خریدم
    یک مشکلی داشتم
    قلمش اصلا دقیق نیست و وقتی تو یه منو روی یک گزینه کلیک میکنم میره گزینه ی زیریش رو باز میکنه !!!
    خواستم ببینم راهی برایحلش هست یا پسش بدم ؟؟؟
    خواهشا خیلی فورییی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز گوشی شما باید کالیبره بشه
    یک گزینه هست تو گوشی که چهار تا تقطه میاره که شما باید روش کلیک کنی تا کالیبره بشه و دقیق دیگه گوشی لمسی بودن رو تشخیص بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •