تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 1126 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

سلام رو کامپیوترم دو تا هارد 1 ترا و 250 گیگ دارم که الان برای 1ترا پیغام ارور هارد گرفتم.
    We strongly recommend that you backup your computer to avoid potential data loss.
    Disk Name: ST31000528AS ATA Device
    Volume: D:\;I:\;J:\;K:\;L:\;M:\
    برنامه ی هارد اینسپکتر درایو 250 گیگ رو کاملا سالم با اطمینان 97% زده و 1 ترا رو بدون اطمینان نشون میده و #5 reallocated sector count داره
    نسخه ی بک آپم با این دلیل که دو تا از پارتیشنهام ((از نوع درایوهای ساپرت شونده))نیست شامل دو تا پارتیشنم نمیشه(نمیدونم چرا هر دو هم جزو هارد معیوبند و نیاز به بک آپ دارن) که محتویاتشون رو خودم منتقل کردم به هارد 250 گیگ.
    1.باقی فایلها رو لازم نیست به صورت دستی به سورسهای دیگه منتقل کنم؟فقط کافیه همون فایل بک آپ رو اجرا کنم؟حجم فایل بک آپم 80 گیگه که شاید یک دهم اطلاعات هارد 1000 گیگم نباشه.من واقعا این حد از فشرده سازی برام عجیبه
    2.الان چرا میخوام از نو ایمیج بگیرم اگه خودم بخوام انتخاب کنم همه ی پارتیشنام نمیاد؟فقط دو تا پارتیشن e , m از 11 تا پارتیشنم رو میتونم انتخاب کنم.
    3.بعد از ریستور فایلها به چه صورت برمیگردند؟در فولدرهای جدا به نامهای درایوهای از دست رفته؟از کجا باید اینقدر فضا رو آورد؟
    4.با این هارد 1 ترا مشکل دار چه کنم؟بریزم دور؟
    5.الان اگه بدون بک آپ گرفتن این هارد رو با یه هارد نو تعویض کنم و اطلاعاتش رو رو این بریزم مشکلی پیش نمیاد؟ویندوزم رو هارد دیگه هست.
    متاسفانه اولین باره یه همچین خطری متوجه اطلاعات بیچاره ی من شده و به شدت دسپاچه شدم.
    Last edited by your_star; 08-01-2012 at 04:27.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام رو کامپیوترم دو تا هارد 1 ترا و 250 گیگ دارم که الان برای 1ترا پیغام ارور هارد گرفتم.
    We strongly recommend that you backup your computer to avoid potential data loss.
    Disk Name: ST31000528AS ATA Device
    Volume: D:\;I:\;J:\;K:\;L:\;M:\
    برنامه ی هارد اینسپکتر درایو 250 گیگ رو کاملا سالم با اطمینان 97% زده و 1 ترا رو بدون اطمینان نشون میده و #5 reallocated sector count داره
    نسخه ی بک آپم با این دلیل که دو تا از پارتیشنهام ((از نوع درایوهای ساپرت شونده))نیست شامل دو تا پارتیشنم نمیشه(نمیدونم چرا هر دو هم جزو هارد معیوبند و نیاز به بک آپ دارن) که محتویاتشون رو خودم منتقل کردم به هارد 250 گیگ.
    1.باقی فایلها رو لازم نیست به صورت دستی به سورسهای دیگه منتقل کنم؟فقط کافیه همون فایل بک آپ رو اجرا کنم؟حجم فایل بک آپم 80 گیگه که شاید یک دهم اطلاعات هارد 1000 گیگم نباشه.من واقعا این حد از فشرده سازی برام عجیبه
    2.الان چرا میخوام از نو ایمیج بگیرم اگه خودم بخوام انتخاب کنم همه ی پارتیشنام نمیاد؟فقط دو تا پارتیشن e , m از 11 تا پارتیشنم رو میتونم انتخاب کنم.
    3.بعد از ریستور فایلها به چه صورت برمیگردند؟در فولدرهای جدا به نامهای درایوهای از دست رفته؟از کجا باید اینقدر فضا رو آورد؟
    4.با این هارد 1 ترا مشکل دار چه کنم؟بریزم دور؟
    5.الان اگه بدون بک آپ گرفتن این هارد رو با یه هارد نو تعویض کنم و اطلاعاتش رو رو این بریزم مشکلی پیش نمیاد؟ویندوزم رو هارد دیگه هست.
    متاسفانه اولین باره یه همچین خطری متوجه اطلاعات بیچاره ی من شده و به شدت دسپاچه شدم.
    همون طوری میبینی من و خیلی دیگه از کاربرا این مشکل رو داریم
    این مشکل از S.M.A.R.T شامل میشه و نمیشه حساب100 درصد روش باز کرد و طبق یه سری اطلاعات و تست های نسبتا سطحی داده میشه و شاید درست یاشه شایدم نه !!
    من هاردم دقیقا این مشکل رو داشت بک اپ گرفتم و عوضش کردم با یه هارد نو و برای اون هم یه باکس گرفتم و الان دارم به صورت اکسترنال ازش استفاده میکنم و بدون مشکل !!
    اگه بشه برنامه ای پیدا کرد که بتونه حافظه SMART پاک یا ریست کنه مشکلم حل میشه
    شما هم مدل و مارک هاردت رو بگو و اکه هارد دیگه ای داری از اطلاعات مهمت سریع بک اپ بگیر
    تا بگم چه کنی !!!

3. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادی این شرحی هست که امروز بر من گدشته:
    تا جای ممکن اطلاعات اون یکی رو رو این 250 و لپتاپ ریختم و امروز برای تعویض بردم.تو محل تعمیر که خودمم تمام مدت اونجا بودم با تعویض هارد سوخته با یه هارد جدید بعد از بالا اومدن دیدیم که از هارد 250 فقظ پارتیشن ویندوز شناسایی میشه.هر کاری کردیم روی سیستمهای دیگه هم همین ظور بود.با مینی ویندوز چک کردیم دیدیم همه ی پارتیشنها شناسایی شدن.اطلاعلت 250 رو هم منتقل کردم به هارد تازه و بعد هارد 250 رو فرمت کردیمو بعد از پارتیشن بندی و روش ویندوز نصب کردیم.اما بعد از بالا اومدن باز از این هارد فقط درایو ویندوز شناسایی شد با یه درایو دیگه که فرمت نشده بود و ویندوز درخواست فرمتشو میداد.از نظر هارد اینسپکتور هارد کانلا سالمه!
    البته در محل اتصال سیمها به هارد 250 یه مقدار خیلی خفیفی بوی سوختگی هست که یرای هارد های دیگه متصل به سیستم این طور نبود و این رفیق تعمیرکار ما اینو موضوع نشانگر به فنا رفتن هارد میدونست.
    سرانجام هم این شد که تو این وانفسای قیمت هارد و دقیقا 20 روز بعد از اتمام گارانتی هر دو حدود 330 تومن خرج نصب هاردهای جدید کردم.تنها دلخوشیم هم اینه که از لطلاعاتم چیزی از دست نرفت!
    حالا دو تا سوال دارم:
    1:چقدر احتمال داره این دو خرابی به هم مربوط باشن؟مثلا ایراد مین یا پاور؟چه طور بفهمم که اونا سالمن ایراد جای دیگه نیست؟
    2:با این دو هارد مونده رو دستم چه کنم؟میشه بگید چه طور به عنوان اکسترنال از اون 1 ترا استفاده کنم؟
    هر دو هارد خدا بیامرز از نوع سیگیت بودن.
    پ.ن:از x7 راضی هستید؟
    Last edited by your_star; 09-01-2012 at 02:42.

در آغاز فعالیت Mariyana2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی Toshiba دارم که توش پر از فیلمه
    مشکل هارد اکسترنال من الان اینه که بعد از اینکه به یه کامپیوتر دیگه وصل کردمش ویروسی شد . با آنتی ویروس ویروسش رو از بین بردم ولی حالا فایلهای درون هارد رو نشون نمیده
    وقتی Properties میگیرم حجم واقعی هارد رو که قبلاً اشغال شده بود نشون میده و وقتی یکی از فایلهای درون هارد رو search میکنم اونو تو یه پنجره جداگانه نشون میده
    حتی فیلم هاش اجرا میشن
    مشکل فقط اینجاست که تو صفحه اول هارد هیچ فایلی نمایش داده نمیشه و فقط با search کردن میتونم فایلهام رو باز کنم
    ممنون میشم اگه کسی میدونه چطور این مشکل رو حل کنم بدونه نیاز به ریکاوری کردن، منو راهنمایی کنه

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی Toshiba دارم که توش پر از فیلمه
    مشکل هارد اکسترنال من الان اینه که بعد از اینکه به یه کامپیوتر دیگه وصل کردمش ویروسی شد . با آنتی ویروس ویروسش رو از بین بردم ولی حالا فایلهای درون هارد رو نشون نمیده
    وقتی Properties میگیرم حجم واقعی هارد رو که قبلاً اشغال شده بود نشون میده و وقتی یکی از فایلهای درون هارد رو search میکنم اونو تو یه پنجره جداگانه نشون میده
    حتی فیلم هاش اجرا میشن
    مشکل فقط اینجاست که تو صفحه اول هارد هیچ فایلی نمایش داده نمیشه و فقط با search کردن میتونم فایلهام رو باز کنم
    ممنون میشم اگه کسی میدونه چطور این مشکل رو حل کنم بدونه نیاز به ریکاوری کردن، منو راهنمایی کنه
    سلام.
    فایلها رو از حالت هاید خارج کنید.
    اگر اطلاعات قابل برداشت نبود:
    با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، اطلاعات رو به طور کامل بازیابی کنید.
    بهترین و عملیترین راه همین راهه!!! فقط تا بازیابی و انتقال کامل فایلها اطلاعات جدید روی هارد نریزید.

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید.میخواستم بدون این هارد مشکلی داره؟؟ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما كه سئوال كرديم در صفحه قبلي اما به نتيجه اي نرسيديم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.
    خیر دوست عزیز.مشکلی نداره.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ما كه سئوال كرديم در صفحه قبلي اما به نتيجه اي نرسيديم
    اگر دوستان به دلیل مشغله، پیگیری نکرن،دوباره طرح موضوع کنید.

در آغاز فعالیت Mariyana2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    فایلها رو از حالت هاید خارج کنید.
    اگر اطلاعات قابل برداشت نبود:
    با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، اطلاعات رو به طور کامل بازیابی کنید.
    بهترین و عملیترین راه همین راهه!!! فقط تا بازیابی و انتقال کامل فایلها اطلاعات جدید روی هارد نریزید.
    ممنون از راهنماییتون
    با نرم افزار بازیابی اطلاعات مشکل حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •