سلام رو کامپیوترم دو تا هارد 1 ترا و 250 گیگ دارم که الان برای 1ترا پیغام ارور هارد گرفتم.
We strongly recommend that you backup your computer to avoid potential data loss.
Disk Name: ST31000528AS ATA Device
Volume: D:\;I:\;J:\;K:\;L:\;M:\
برنامه ی هارد اینسپکتر درایو 250 گیگ رو کاملا سالم با اطمینان 97% زده و 1 ترا رو بدون اطمینان نشون میده و #5 reallocated sector count داره
نسخه ی بک آپم با این دلیل که دو تا از پارتیشنهام ((از نوع درایوهای ساپرت شونده))نیست شامل دو تا پارتیشنم نمیشه(نمیدونم چرا هر دو هم جزو هارد معیوبند و نیاز به بک آپ دارن) که محتویاتشون رو خودم منتقل کردم به هارد 250 گیگ.
1.باقی فایلها رو لازم نیست به صورت دستی به سورسهای دیگه منتقل کنم؟فقط کافیه همون فایل بک آپ رو اجرا کنم؟حجم فایل بک آپم 80 گیگه که شاید یک دهم اطلاعات هارد 1000 گیگم نباشه.من واقعا این حد از فشرده سازی برام عجیبه
2.الان چرا میخوام از نو ایمیج بگیرم اگه خودم بخوام انتخاب کنم همه ی پارتیشنام نمیاد؟فقط دو تا پارتیشن e , m از 11 تا پارتیشنم رو میتونم انتخاب کنم.
3.بعد از ریستور فایلها به چه صورت برمیگردند؟در فولدرهای جدا به نامهای درایوهای از دست رفته؟از کجا باید اینقدر فضا رو آورد؟
4.با این هارد 1 ترا مشکل دار چه کنم؟بریزم دور؟
5.الان اگه بدون بک آپ گرفتن این هارد رو با یه هارد نو تعویض کنم و اطلاعاتش رو رو این بریزم مشکلی پیش نمیاد؟ویندوزم رو هارد دیگه هست.
متاسفانه اولین باره یه همچین خطری متوجه اطلاعات بیچاره ی من شده و به شدت دسپاچه شدم.