آهان بفهمستم
میگم حالا شما یکم کمتر دانلود کن شاید سرعت ما بره بالا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آهان بفهمستم
میگم حالا شما یکم کمتر دانلود کن شاید سرعت ما بره بالا![]()
ساعت 8:37 بعد از ظهر
پینگ من هنوز بالای 2000 هست
زنگ میرنم به شرکت میگن نمیدونن مشکل از کجاست
میگن خیلی از کاربرا این مشکل رو دارن ، اما من زنگ زدم به دوستام هیچکس این مشکل رو نداره!
دوست عزیز این مشکل الان 1 ماه هست که اینجوزی هستو تنها راه چاره اش اینه که یا 50 بار تلاش کنه تا کانکت شه
یا وایسی یه 10-20 دقیقه بگزره دوباره کانکت شی
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
شرکته کلاهبرداری نیست ولی کارت اینترنتشون به درد خودشون میخوره یا اشغال اه یا سرعتش پایینه
ولی این حرفی که به شما زدن اند تقلب بوده
اگه مطمئن باشم با قطع دانلود من مشکل سرعت بقیه حل میشه به روی چشم !
حاضرم از این 3 تا فایلی که داره دانلود میشه 2 تاش رو کنسل کنم !
همین طور که می بینید سرعت دانلود 3 تا فایل همزمان با تورنت در ساعت 1:40 شب 142 کیلو بایت بوده .
این هم سرعت دانلود مستقیم بدون هیچ نرم افزار !
فایل آموزش p30world که حجمش فقط 1.1 مگ هست ظرف 8 دقیقه با سرعت زیر 3 کیلو بایت در حال دانلوده ! البته تورنت هم همزمان در حال دانلوده ولی اگه اون رو هم قطع کنم باز هم سرعت این یکی از 10 کیلو بایت بیشتر نمیشه !
Last edited by birak; 07-05-2010 at 01:51.
من شوخی کردم آقا تا میتونی دانلود کن![]()
Last edited by mehdihamed; 07-05-2010 at 13:33.
چرا سرعت من حتی با تورنت ، بالای 5 نمیره؟
لعنت به این مخا... برات ...
از هر 10 تا سایت 15 تاش یا باز نمیشه یا الکی ف-ل-ت-ر شده یا باید 16 بار کلیک کنی صفحه باز شه یا کلا DNS error میده !![]()
اوضاع خبرابه امشب ایراپبالیک را جان دادم باز کردم اپرا روش هنگ کرد
فارسی سابتایتل و یزد موزیک و همرو فیلتر کردن
راستی بیراک جان
این تورنت ایده آل که میگیه چیه ؟ من تو دمونوید عضوم تورنت هام از اونجا یا پایرتبی میگیرم مرکز ۷ هستم و سرعتم شبا بینه ۹۰-۱۱۰ هست ولی تورنت ها هرکدوم بیشتر از ۱۰ یا ماکسیموم ۱۵ را نمیکشن البته تورنت هم دیدم که سرعت ۷۰ دانلود کنه اما شرایطش چیه؟ سیید و پییر هم برا تمام فیالهام دارم تقریبا هم مساوین
آره امشب اوضاع باز شدن صفحات خیلی افتضاحه ... میشه گفت اون دلایلی که واسه افت سرعت میشد حدس زد چندان هم بیراه نبوده ... یعنی در درجه اول دسته گل های خود مخابرات ! البته خبر ندارم که آیا لنگر جدیدا به جایی خورده و دوباره کابل زیر دریا قطع شده یا نه ! به هر حال اگه اینطور باشه روزای آینده صداش در میاد !صفحات که به سلامتی باز نمیشن و باید کلی کل انجار رفت باهاشون ... پایرتبی رو هم امشب فیل - تر کردن !!!
+ چند تا سایت بی خاصیت که دیگه نمی دونم اونا چرا رفتن تو لیست ! شاید هم نرم افزار فیل-ترینگ شون امشب قاطی کرده !
اما سرعت تورنت بازم امشب خوبه و بالای 120 هست . البته مثلا فایل کشتی کج جدید سرعت دانلودش از 10 کیلو بایت بیشتر نمیشه که اونم به علت تعداد پیر بالاست ... ( اون سایتی هم که برا دانلود پر سرعت کشتی معرفی کرده بودم اصلا باز نمی شه ارور DNS می ده ! معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن !ناچار تورنتش رو با کلی مشکل از پایرت گرفتم که اونم چون تازه از تنور در اومده و ملت به سایت پایرت هجوم آوردن مشکل سرعت داره )
شرایط خاصی که نداره مهمترینش همون انتخاب تورنت مناسب هست که شما خودت استادی. او تنظیم قسمت protocol incryption>forced هم تو سرعت دانلود تک تک تورنتها تاثیر محسوسی می ذاره جتما انجامش بده .. وقتی این کار رو کردی و برنامه یه بار ری استارت شد اگه به گزینه peers هر فایل تو نیمه پایین پنجره برنامه نگاه کنی و کلید down speed رو بزنی تا افراد سید دهنده به ترتیب سرعت مرتب بشن میبینی تعداد شون نسبت به قبل افزایش محسوسی پیدا کرده ... از بین 2 تا فایل هم که یکی 2000 تا سید و 2000 تا پیر داره و اونی که 50 تا سید و 50 تا پیر داره همیشه دومی رو انتخاب کن معمولا سرعت دانلود بالاتری داره به شرطی که دیگه سیدش از حدود50 تا کمتر نباشه. در ضمن تورنتهای مشابه از سایتهای مختلف معمولا سرعت مشابهی ندارن ... پس هر وقت دیدی یه تورنت سرعتش با وجود سید-پیر مناسب بازم بالا نمیره اگه می تونی یه تورنت دیگه رو امتحان کن .بعضی تورنتها که توسط اعضای VIP آپلود میشن از سرورهای اختصاصی پر سرعت استفاده میکنن پس اگه بین 2 تا تورنت که سید و پیر نزدیک به هم دارن اونی که آپلودرش معتبر تره احتمال بالاتر بودن سرعت دانلودش هم بیشتره ... اما کلا تو شبا چاره ای جز این نیست که تعداد فایلهای دانلودی رو افزایش بدی تا به حداکثر پهنای باند برسی ...
امیدوارم شما هم شبا سرعت بالاتر از 110 رو بچشی .البته اگه بذارن !!!
Last edited by birak; 08-05-2010 at 02:44.
والا داون استریم ما را رو ماکس ۱۷۰ بستن بالای این مقدار ۱۱۰ نمیره یه زمانی ۲۰۰ داشتیم
به هر حال الانم راضیم شبی یه فیلم یا کلا ۱ و خورده ای گیگ دانلود میشه
پایرت بی را با استانداد جهانی بستنش / اینهمه کشور فیلتر کردن ایرانم نخواست عقب بمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)