تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 383 از 2403 اولاول ... 2833333733793803813823833843853863873934334838831383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آهان بفهمستم
    میگم حالا شما یکم کمتر دانلود کن شاید سرعت ما بره بالا

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ساعت 8:37 بعد از ظهر
    پینگ من هنوز بالای 2000 هست
    زنگ میرنم به شرکت میگن نمیدونن مشکل از کجاست
    میگن خیلی از کاربرا این مشکل رو دارن ، اما من زنگ زدم به دوستام هیچکس این مشکل رو نداره!

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

هر 20 بار یه بار این پیغام میاد ولی اکثراً 651 هست که میگه خطا از مودم هست! چندبار باید تکرار کنم تا وصل بشه!
    سرعت هم که کلاً رو اعصاب میره! 5 دقیقه بالاست! 1 ساعت خرابه!
    دوست عزیز این مشکل الان 1 ماه هست که اینجوزی هست و تنها راه چاره اش اینه که یا 50 بار تلاش کنه تا کانکت شه
    یا وایسی یه 10-20 دقیقه بگزره دوباره کانکت شی

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

سلام..

من عضو جدیدم...

یه سوالی داشتم!

دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!

منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میرم اما باز نمیشه!

میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین در این زمینه؟ و اینکه من اشتباه کردم آیا؟!!!
    شرکته کلاهبرداری نیست ولی کارت اینترنتشون به درد خودشون میخوره یا اشغال اه یا سرعتش پایینه
    ولی این حرفی که به شما زدن اند تقلب بوده

4. این کاربر از ebrahim_cid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آهان بفهمستم
    میگم حالا شما یکم کمتر دانلود کن شاید سرعت ما بره بالا

اگه مطمئن باشم با قطع دانلود من مشکل سرعت بقیه حل میشه به روی چشم !
    حاضرم از این 3 تا فایلی که داره دانلود میشه 2 تاش رو کنسل کنم !
    همین طور که می بینید سرعت دانلود 3 تا فایل همزمان با تورنت در ساعت 1:40 شب 142 کیلو بایت بوده .

این هم سرعت دانلود مستقیم بدون هیچ نرم افزار !
    فایل آموزش p30world که حجمش فقط 1.1 مگ هست ظرف 8 دقیقه با سرعت زیر 3 کیلو بایت در حال دانلوده ! البته تورنت هم همزمان در حال دانلوده ولی اگه اون رو هم قطع کنم باز هم سرعت این یکی از 10 کیلو بایت بیشتر نمیشه !
    Last edited by birak; 07-05-2010 at 01:51.

6. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من شوخی کردم آقا تا میتونی دانلود کن
    Last edited by mehdihamed; 07-05-2010 at 13:33.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا سرعت من حتی با تورنت ، بالای 5 نمیره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لعنت به این مخا... برات ...
    از هر 10 تا سایت 15 تاش یا باز نمیشه یا الکی ف-ل-ت-ر شده یا باید 16 بار کلیک کنی صفحه باز شه یا کلا DNS error میده !

10. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اوضاع خبرابه امشب ایراپبالیک را جان دادم باز کردم اپرا روش هنگ کرد
    فارسی سابتایتل و یزد موزیک و همرو فیلتر کردن
    راستی بیراک جان
    این تورنت ایده آل که میگیه چیه ؟ من تو دمونوید عضوم تورنت هام از اونجا یا پایرتبی میگیرم مرکز ۷ هستم و سرعتم شبا بینه ۹۰-۱۱۰ هست ولی تورنت ها هرکدوم بیشتر از ۱۰ یا ماکسیموم ۱۵ را نمیکشن البته تورنت هم دیدم که سرعت ۷۰ دانلود کنه اما شرایطش چیه؟ سیید و پییر هم برا تمام فیالهام دارم تقریبا هم مساوین

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اوضاع خبرابه امشب ایراپبالیک را جان دادم باز کردم اپرا روش هنگ کرد
    فارسی سابتایتل و یزد موزیک و همرو فیلتر کردن
    راستی بیراک جان
    این تورنت ایده آل که میگیه چیه ؟ من تو دمونوید عضوم تورنت هام از اونجا یا پایرتبی میگیرم مرکز ۷ هستم و سرعتم شبا بینه ۹۰-۱۱۰ هست ولی تورنت ها هرکدوم بیشتر از ۱۰ یا ماکسیموم ۱۵ را نمیکشن البته تورنت هم دیدم که سرعت ۷۰ دانلود کنه اما شرایطش چیه؟ سیید و پییر هم برا تمام فیالهام دارم تقریبا هم مساوین
    آره امشب اوضاع باز شدن صفحات خیلی افتضاحه ... میشه گفت اون دلایلی که واسه افت سرعت میشد حدس زد چندان هم بیراه نبوده ... یعنی در درجه اول دسته گل های خود مخابرات ! البته خبر ندارم که آیا لنگر جدیدا به جایی خورده و دوباره کابل زیر دریا قطع شده یا نه ! به هر حال اگه اینطور باشه روزای آینده صداش در میاد ! صفحات که به سلامتی باز نمیشن و باید کلی کل انجار رفت باهاشون ... پایرتبی رو هم امشب فیل - تر کردن !!! + چند تا سایت بی خاصیت که دیگه نمی دونم اونا چرا رفتن تو لیست ! شاید هم نرم افزار فیل-ترینگ شون امشب قاطی کرده !
    اما سرعت تورنت بازم امشب خوبه و بالای 120 هست . البته مثلا فایل کشتی کج جدید سرعت دانلودش از 10 کیلو بایت بیشتر نمیشه که اونم به علت تعداد پیر بالاست ... ( اون سایتی هم که برا دانلود پر سرعت کشتی معرفی کرده بودم اصلا باز نمی شه ارور DNS می ده ! معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن ! ناچار تورنتش رو با کلی مشکل از پایرت گرفتم که اونم چون تازه از تنور در اومده و ملت به سایت پایرت هجوم آوردن مشکل سرعت داره )

شرایط خاصی که نداره مهمترینش همون انتخاب تورنت مناسب هست که شما خودت استادی. او تنظیم قسمت protocol incryption>forced هم تو سرعت دانلود تک تک تورنتها تاثیر محسوسی می ذاره جتما انجامش بده .. وقتی این کار رو کردی و برنامه یه بار ری استارت شد اگه به گزینه peers هر فایل تو نیمه پایین پنجره برنامه نگاه کنی و کلید down speed رو بزنی تا افراد سید دهنده به ترتیب سرعت مرتب بشن میبینی تعداد شون نسبت به قبل افزایش محسوسی پیدا کرده ... از بین 2 تا فایل هم که یکی 2000 تا سید و 2000 تا پیر داره و اونی که 50 تا سید و 50 تا پیر داره همیشه دومی رو انتخاب کن معمولا سرعت دانلود بالاتری داره به شرطی که دیگه سیدش از حدود50 تا کمتر نباشه. در ضمن تورنتهای مشابه از سایتهای مختلف معمولا سرعت مشابهی ندارن ... پس هر وقت دیدی یه تورنت سرعتش با وجود سید-پیر مناسب بازم بالا نمیره اگه می تونی یه تورنت دیگه رو امتحان کن .بعضی تورنتها که توسط اعضای VIP آپلود میشن از سرورهای اختصاصی پر سرعت استفاده میکنن پس اگه بین 2 تا تورنت که سید و پیر نزدیک به هم دارن اونی که آپلودرش معتبر تره احتمال بالاتر بودن سرعت دانلودش هم بیشتره ... اما کلا تو شبا چاره ای جز این نیست که تعداد فایلهای دانلودی رو افزایش بدی تا به حداکثر پهنای باند برسی ...
    امیدوارم شما هم شبا سرعت بالاتر از 110 رو بچشی . البته اگه بذارن !!!
    Last edited by birak; 08-05-2010 at 02:44.

13. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا داون استریم ما را رو ماکس ۱۷۰ بستن بالای این مقدار ۱۱۰ نمیره یه زمانی ۲۰۰ داشتیم
    به هر حال الانم راضیم شبی یه فیلم یا کلا ۱ و خورده ای گیگ دانلود میشه
    پایرت بی را با استانداد جهانی بستنش / اینهمه کشور فیلتر کردن ایرانم نخواست عقب بمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •