مادارا از اون میله ها کرد تو اوبیتو در نتیجه میتونه کنترلش کنه .
فقط موندم چطوری صورت اوبیتو اون طوری شد ؟
مادارا از اون میله ها کرد تو اوبیتو در نتیجه میتونه کنترلش کنه .
ازوماکی ها بهترین افراد برای جینچوریکی شدن هستن ... جایی ندیدم که گفته باشه ناروتو ژن سنجو داره .بعدشم این ژن سنجو چه جوری وارد بدن ناروتو شده پس .. کوشینا که اوزوماکی بوده و فقط یه باز زن هاشیراما رو دیده و اصلا هم با هاشیراما نسبتی نداشتند .. پس این ژن سنجو برای جینچوریکی شدن چه جوری وارد بدن ناروتو شده ..
فکر کنم کلا نیازی به ژن سنجو نیست اینجوری باشه تمام اون 7 تا جینچوریکی قبلی همشون سنجو بودن !!!! . .. پس در این صورت ساسکه هم می تونه جینچوریکی بشه ..
در مورد سنجوهای جینچوریکی هم اطلاعی ندارم ؟! کدوم 7 تا ؟!
مادارا اراده خودش رو در نیمه پیوند خورده اوبیتو قرار داده بود . الان هم که دید استفاده ای برای اون نداره مهر رو اجرا کرد و اون میله های طریقت رینگان در بدن اوبیتو فرو رفت .مادارا از اون میله ها کرد تو اوبیتو در نتیجه میتونه کنترلش کنه .
حالا هم میتونه اون رو کنترل کنه . مثل کاری که ناگاتو بوسیله این میله ها با پین ها میکرد یا همین کاری که اوبیتو با جینچوریکی ها کرد .
فکر کنم اگه اوبیتو رینگان نداشت الان همچین اتفاقی برای اون نمی افتاد ...
مسئله مهم افتضاحیه که کیشی توی جنگ اوبیتو و کاکاشی بوجود آورد .... جنگ از این سطح پایین تر نمیشد دید . کونوهومارو بهتر از این دو تا میجنگید .
خیلی ساده و به شدت ابتدایی با هم مبارزه کردن و خیلی الکی و بچگانه اوبیتو شکست خورد تا کیشی بتونه کاکاشی رو حفظ کنه !
واقعا نمیدونم کیشی پیش خودش چی فکر کرده که همچین سناریویی طراحی کرده ؟!!!!!!!!!!
فقط خواستم بگم که مانگای 637 ناروتو اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه که تاپیک سوت و کوره !!!
صفحه آخر مانگا یک مقدار مبهم بود ... بعدا یک کم بحث میکنیم ببینیم چی شد ؟!![]()
WTF
چی شد یهویی اینطوری شد ؟!
اوبیتو نمُرد و در اصل نقشه اش بود که توسط کاکاشی صدمه ببینه و بره جینچوریکی جوبی بشه !
لذت بردم به طور فجیععجب ضد حالی به مادارا زد
![]()
اینشو که فهمیدم .
چه جوری شد که جینچوریکی شد ؟! یعنی اینکه چه جوری از دست اراده فرار کرد ؟ چه جوری یهویی جینچوریکی شد ؟ خودش مهر کرد جوبی رو تو خودش ؟ کلا چطوری شد ؟ : دی
بعدش مگه جینچوریکیا مثل ناروتو ، نباید در حالت عادی بیجو داخلشون باشه ؟ یا حالت بیجویی بگیرن یا بیجو بغلشون باشه ؟ چه جوریه که اوبیتو هم سایز جوبی و شبیه اون شده ؟
این که چجوری مهرش کرد و چی شد رو فکر کنم باید در مانگای هفته بعد بفهمیم . در حال حاضر هیچ کس نمیدونه که چی شد !
اوبیتو هم جوبی وارد بدنش شده ولی مثل این که فرم کلی بدن رو تغییر میده . به هر حال بیجوی ما 10 دمه و تفاوت های زیادی با بقیه بیجوها داره .
این مانگا بوده که دیدید شما . کتاب مصور هست یه جورایی . هر هفته یه چپتر میاد . هر هفته یه اپیزودم میاد که این مانگا ها رو انیمیشن کردن ولی خوب انیمه خیلی از مانگا عقب تره برای همین همه مانگا رو میخونن .
فقط امیدوارم این اوبیتو تحول پیدا نکنه و با این ناروتو و دوستان متحد بشه ...
احساس میکنم مادارا حال این هاشیرما رو میگیره ... خیلی با اعتماد به نفس نشون میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)