1_ با تورس و فابرگاس کاملاً موافقم...امّا ره یس نه...دیگه ازش خوشم نمیاد...حتی اگه اون بازی آخرش رو یادم بیارم...نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2_ من نمیتونم اجازه بدم شما بشی دیوید....اون یکی از بهترین دوست های من بود...ازم خواست اسمش رو بایگانی کنیم و به کسی ندیم...!![]()
![]()

.gif)
جواب بصورت نقل قول
گفته باشم رونالدو رئال نیومد من آواتارم همون کریسه ها.. بر نمی دارما.....در ضمن دست شما درد نکنه دیگه ...رونالدو فقط به درد تبلیغات می خوره ؟؟؟ البته این که درست....بد بازی می کنه ؟؟؟ چشه ؟؟؟ فقط مشکله شما اینه که پولش زیاده ؟؟؟خب اون رامون كالدرون هتلا شو 4 ستاره کنه بره رونالدو رو با اون بقیه بخره ...وقتی می تونه 90 میلیون برا رونالدو بده نمی تونه یه چند میلیو نم برا بقیه بده...اصلا" ما هر چی می کشیم از این رامون كالدرونه....
.gif)
.gif)
.گفته باشم رونالدو رئال نیومد من آواتارم همون کریسه ها.. بر نمی دارما.....در ضمن دست شما درد نکنه دیگه ...رونالدو فقط به درد تبلیغات می خوره ؟؟؟ البته این که درست....بد بازی می کنه ؟؟؟ چشه ؟؟؟ فقط مشکله شما اینه که پولش زیاده ؟؟؟خب اون رامون كالدرون هتلا شو 4 ستاره کنه بره رونالدو رو با اون بقیه بخره ...وقتی می تونه 90 میلیون برا رونالدو بده نمی تونه یه چند میلیو نم برا بقیه بده...اصلا" ما هر چی می کشیم از این رامون كالدرونه...