تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 383 از 1174 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها - آقا من نظرات فرناندو داش روبی وداش رائول رو به شدت تایید میکنم و با داش کریس هم که گفت رونالدو برا تبلیغ خوبه موافقم درست مثل بکهام چون اون زمان هر کی حتی اگه نمیدونست رئال چه تیمی هست میرفت لباس دیویدو میخرید - ولی من نظر خودم بیشتر به غیر از کریس رو بازیکنای اسپانیایی هست مثلا خیلی دوست دارم reyes برگرده یا تورس رو از لیورپول بگیرم وهمچنین فابرگاسه عزیز .........

شما نگران نباش اگه کریس نیومد من میشم دیوید که عشقه خودمه داش راموسم میشی شما
    1_ با تورس و فابرگاس کاملاً موافقم...امّا ره یس نه...دیگه ازش خوشم نمیاد...حتی اگه اون بازی آخرش رو یادم بیارم...
    2_ من نمیتونم اجازه بدم شما بشی دیوید....اون یکی از بهترین دوست های من بود...ازم خواست اسمش رو بایگانی کنیم و به کسی ندیم...!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها - آقا من نظرات فرناندو داش روبی وداش رائول رو به شدت تایید میکنم و با داش کریس هم که گفت رونالدو برا تبلیغ خوبه موافقم درست مثل بکهام چون اون زمان هر کی حتی اگه نمیدونست رئال چه تیمی هست میرفت لباس دیویدو میخرید - ولی من نظر خودم بیشتر به غیر از کریس رو بازیکنای اسپانیایی هست مثلا خیلی دوست دارم reyes برگرده یا تورس رو از لیورپول بگیرم وهمچنین فابرگاسه عزیز .........

شما نگران نباش اگه کریس نیومد من میشم دیوید که عشقه خودمه داش راموسم میشی شما
    اگه رونالدو نیاد رئال من قاطی می کنم...در ضمن دیوید که صاحب داره ...گفته باشم رونالدو رئال نیومد من آواتارم همون کریسه ها.. بر نمی دارما.....در ضمن دست شما درد نکنه دیگه ...رونالدو فقط به درد تبلیغات می خوره ؟؟؟ البته این که درست....بد بازی می کنه ؟؟؟ چشه ؟؟؟ فقط مشکله شما اینه که پولش زیاده ؟؟؟خب اون رامون كالدرون هتلا شو 4 ستاره کنه بره رونالدو رو با اون بقیه بخره ...وقتی می تونه 90 میلیون برا رونالدو بده نمی تونه یه چند میلیو نم برا بقیه بده...اصلا" ما هر چی می کشیم از این رامون كالدرونه....
    Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 15:21.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

پرز با بازیکن خریدن سود باشگاه رو زیاد کرد اما به چه قیمتی ؟!
    به نظر من یه کسی مثل زیزوی گلمون اگه پیدا کنیم عالی میشه. (البته محاله یه همچین اعجوبه ای به این زودی ها کشف بشه)
    یه هافبک بازی ساز.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظر من یه کسی مثل زیزوی گلمون اگه پیدا کنیم عالی میشه. (البته محاله یه همچین اعجوبه ای به این زودی ها کشف بشه)
    یه هافبک بازی ساز.
    اینو موافقم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

2_ من نمیتونم اجازه بدم شما بشی دیوید....اون یکی از بهترین دوست های من بود...ازم خواست اسمش رو بایگانی کنیم و به کسی ندیم...!
    دستت درست خواستم امتحانت کنم-چقدر با مرامی ای وللللللللللل

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پرز با بازیکن خریدن سود باشگاه رو زیاد کرد اما به چه قیمتی ؟!
    یه هافبک بازی ساز.
    صد در صد تأیید میشه!

پی نوشت: به این زودی ها نه...هرگز!

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

اگه رونالدو نیاد رئال من قاطی می کنم...در ضمن دیوید که صاحب داره ...گفته باشم رونالدو رئال نیومد من آواتارم همون کریسه ها.. بر نمی دارما.....در ضمن دست شما درد نکنه دیگه ...رونالدو فقط به درد تبلیغات می خوره ؟؟؟ البته این که درست....بد بازی می کنه ؟؟؟ چشه ؟؟؟ فقط مشکله شما اینه که پولش زیاده ؟؟؟خب اون رامون كالدرون هتلا شو 4 ستاره کنه بره رونالدو رو با اون بقیه بخره ...وقتی می تونه 90 میلیون برا رونالدو بده نمی تونه یه چند میلیو نم برا بقیه بده...اصلا" ما هر چی می کشیم از این رامون كالدرونه...
    آقا شرمنده یادم رفت بگم به غیر از بازیه خوبش میتونه برا باشگاه از نظر تبلیغی هم مفید باشه در ضمن ناراحت نباشید هنوز 2 ماهه دیگه مونده هرچی خدا بخواد همون میشه ایشالا رونالدو بدون اینکه با بازیکنی تعویض شه میاد رئال چون اون دلش با رئاله اینو از کاراش میشه فهمید (نرفتن اردو به همراه منچستر - حرف نزدن با فرگی و ...)

داش اسی چی میگی ؟؟؟ ناراحت نشی به روش علی صادقی گفتم به نظر من دیگه زیزو 2 متولد نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

صد در صد تأیید میشه!

پی نوشت: به این زودی ها نه...هرگز!
    زیدان جون می شه بگی با چی صد در صد تایید میشه ؟؟
    البته اینو بگم زیدان بهترین بازیکنه خودمم تایید کردم هزار درصد ...خوبه
    Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ها....به نکته خوبی اشاره کردی کریس جونم!
    این که ما به یه هافبک بازی ساز خوب نیاز داریم رو تأیید کردیم!!!!
    .
    .
    .
    از این بهتر نمیشه کریس جونم...
    .
    .
    .
    سرخیو جون خواهش....ما دیوید رو دوست داریم هوارتا...!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

کریس جون رونالدو خوبه, بر منکرش لعنت.
    اما اگه تیم بهش نیاز داشته باشه بدرد تیم میخوره.(من نمیدونم نیاز داریم یا نه ؟ یه نظری بدین بچه ها)
    مثلا ما الان با کلی پول یه دروازه بان بخریم قاعدتا بهش بازی نمیرسه.
    خداییش جای یه بازیکن بازیساز خالی هست, تو بیشتر تیمها هم همین طوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •