من فابرگاس رو هم خيلي دوست دارم! اگه مي رفت بارسا ديگه ...
ريبري هم اگه ميرفت خيلي عالي ميشد! ديگه تيم كره مريخ هم نمي تونست حريفشون بشه! اگه بشه چي ميشه؟ !!!![]()
من فابرگاس رو هم خيلي دوست دارم! اگه مي رفت بارسا ديگه ...
ريبري هم اگه ميرفت خيلي عالي ميشد! ديگه تيم كره مريخ هم نمي تونست حريفشون بشه! اگه بشه چي ميشه؟ !!!![]()
ولی ما باید رکورد رئال رو تو گل زدن بشکونیم
يك كمي با تاخير ولي برد تيم محبوبم رو تبريك مي گم.اگه ايني كه بارسا بازي مي كنه اسمش فوتباله ,بقيه تيمها چي كار ميكنن![]()
بقیه تیمها آقا وسط بازی میکنن : دی واقعا بازی با منچستر اینطوری شده بود. بازیکنای بارسا پاسکاری میکردن و بازیکنای منچستر دنبال توپ میدویدن : دی واسه همین بود که گیگز گفت بازیکنهای بارسا کاری کردن که ما احمق به نظر برسیم.اگه ايني كه بارسا بازي مي كنه اسمش فوتباله ,بقيه تيمها چي كار ميكنن
طبق گفته دوستان همین الان هم رکورد شکسته. بخاطر تعداد بازی ها.
به نظرم ریبری تو سبک پاسکاری سرعتی بارسا نمیگنجه. شبیه آنری هست که الان داریمش.
به قول سایت گل فوتبال خالص. بقیه تیم هارو نمی دونم.
انشالله سال بعد هم تکرارش می کنیم تا بعد میلان بارسا دومین تیم باشه که از بردش دفاع می کنه........
کریس رونالدو نزدیک بود گریه کنه من زنگ زدم بهش گفتم گریه نکن زشته..........دی
آخرین خبر از Goal
We're Part Of History
Lionel Messi believes that Barcelona have proven that they are the best team in football today and that they have successfully gone down in history as one of the greats. He's also delighted that the team's attractive football has been enjoyed by everyone around the world.
ما بخشی از تاریخ هستیم.
لیونل مسی اعتقاد داره که بارسلونا ثابت کرده که بهترین تیم حال حاضر دنیا هست و اینکه تونستن به عنوان یکی از بزرگان به تاریخ بپیوندن. او همچنین ابراز خوشحالی کرده که همه دنیا از فوتبال زیبای تیم لذت بردن.
سخته و سریع صحبت میکنه. به نتیجه ای رسیدم میگم.
نرمافزار آنالیز تصویر اینجا بدرد میخوره. در رشته هوش مصنوعی.
خبر گزاری نا معتبر فارس چند تا خبر گذاشته :
فابرگاس گفته دوست داره تو بارسا بازی کنه .
بارسا به اینتر پیشنهاد معاوضه اتوو ب زلاتان رو داده .
خرید دروگبا قطعی شده با 45 میلیون اینا .
البته کلا فارس دروغگو هست . نمیشه اعتماد کرد. جالب هم هست بعد از هر خبرش گفته البته این خبر جایی به صورت رسمی بیان نشده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)