سلام
برای جدا کردن سه رقم در اکسل 2013 وقتی گزینه use 1000 separator را تیک می زنم فقط برای سه رقم آخر ویرگول می گذارد و بقیه ارقام ویرگول ندارند.
آیا راه دیگری دارد؟
با تشکر
سلام
برای جدا کردن سه رقم در اکسل 2013 وقتی گزینه use 1000 separator را تیک می زنم فقط برای سه رقم آخر ویرگول می گذارد و بقیه ارقام ویرگول ندارند.
آیا راه دیگری دارد؟
با تشکر
سلام به همه
من یک مشکلی دارم که نمیدونم چطور حل میشه من یک جدولی مانند شکل زیر ساختم که میخواهم این نماد به دیتابیس بورس با ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وصل بشه و داده ها را از ان بگیره بریزه توی این فیلدها وهر یک دقیقه اپدیت بشه ولی نمیدونم باید چطوری سلول مثلا خودرو را وصل کنم به این ادرس
ممنون از دوستان
![]()
Last edited by ed2008; 01-03-2013 at 12:28.
سلام
من می خواستم بدونم وقتی با ويزوال بیسیک برنامه ای می نویسیم که اطلاعات را در یک شیت وارد کنه وقتی بخواهیم شروع ورود اطلاعات از سطر و ستون خاصی باشه و همنطور خودش این سطر را یکی یکی اضافه کنه از چه دستوری استفاده می کنیم؟؟؟
لازم به یادآوری است که شما در درس آخر ويزوال بیسیک دستور زیر را داده بودید که از سطر اول و ستون اول شروع می شد و به ترتیب تا هر ستون که داده وارد می شد ادامه داشت....
i = Sheet2.Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row + 1
Sheet2.Cells(i, 1).Value = i
Sheet2.Cells(i, 2).Value = TextBox1.Text
Sheet2.Cells(i, 3).Value = TextBox2.Text
Sheet2.Cells(i, 4).Value = TextBox3.Text
Sheet2.Cells(i, 5).Value = TextBox4.Text
Sheet2.Cells(i, 6).Value = TextBox5.Text
لطفاً جواب بدید.....
Last edited by hussein1358; 04-03-2013 at 15:23.
خیلی ممنون![]()
1- چطور شماره صفحه بزنیم
2- هدری که می خواهم در تمام صفحات تکرار شود
اما تنها تفاوت آن این است که در هر صفحه کنار کلمه صفحه شماره همان صفحه بخورد
سلام
چرا وقتی چیزی را می نویسیم در پرینت پریویو و در موقعی که روی آن خانه کلیک نکرده ایم
به صورت شکل 1 است
اما وقتی داخل خانه کلیک می کنیم مرت می شود مثل شکل 2
اینهم فایلش
Last edited by nelahe; 03-03-2013 at 16:51.
دوستان کسی نیست بتونه جواب بده یا اینکه منبع در این مورد معرفی کند خواهشا
براای شماره صفحه میتونی از تنظیمات دلخواه استفاده کنی مثلا صفحه 1 از 1 که من نوشتم یا فقط صفحه 1 یا هر تنظیمی که بخوای تو اون جایی که ضرب در زدمه میتونی نمونه های خود اکسل رو هم ببینی و یا تغییرشون بدی
برای هدر که در تموم صفحات تکرار بشه هم میتونی از این قسمت انجام بدی الان با این تنظیمات که من نوشتم ردیف اول و دوم در تمام صفحات تکرار میشه
![]()
اینو من متوجه نشدم چی میخوایی شرمنده
سلام
شرمنده خوب نگفتم
راستش بعضی اوقات چیزی که در خود فایل دارم می بینم با چیزی که در پرینت پریویو می بینم و حتی چیزی که پرینت می شه متفاوت است از نظر البته جابه جایی
مثلاً یک کلمه ای را کنار قرار داده ام وسط دیده می شود یا چاپ می شود
الان همین فایلی که پیوست کردم بالای بالاش ردیف اول را در پریویو نگاه کنید به چه صورت کلمات جابه جا شده اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)