اره همین خوبه دیگه فعلا بهتر از این با این بودجه نمیشه گرفت
اره همین خوبه دیگه فعلا بهتر از این با این بودجه نمیشه گرفت
ببخشید من این سوال باز تکرار میکنم چون به جواب درست نرسیدم!!!!!
من کارت گرافیکی میخوام که باهاش بازی های سنگین گرافیکی بازی کنم
250 تومن چه کارت گرافیکی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟
رم کامپیوتری که انتخاب کردم corsair xms2 2gig و پردازنده q 9450 هست
Last edited by zapata_tx; 25-06-2008 at 20:56.
کسی از دوستان می تونه بگه:
با جایگزینی یه کارت 8400Gs بجای X300SE آیا تفاوت محسوسی بوجود میاد؟ چند برابر قویتره!
بخدا دلم نمیاد حتی 1000 تومن پول اضافه برای کارتهایی که تا چند هفته (چند ماه) دیگه ممکنه افت قیمت زیادی داشته باشن بدم!
حداقلش اینه که شاید چند برابر این 45-50 تومن که با خرید 8400Gs دور میریزم بعدا با ارزونتر شدن کارتهایی سری متوسط جبران بشه و منم موقتا از شر این X300SE خلاص بشم .
راستی این فکر خوبیه یا یه جور حماقت نوع جدیده !!!
سلام
8800GT 512MB بهترین انتخاب هست.
البته AMD 3870 512MB هم میتونی بخری
کارت 1GB نخری که پوتو تو چاه ریختی
سلام
84000GS از این کارت قدیمی و عتیقه خیلی خیلی قویتر هست.
افت قیمت یکی از بهترین و بدترین مسائل بازار کامپیوتر هست
اگه صبر کنی کارتهای گرافیکی قیمتشون خیلی میاد پایین
شما با 8400GS و یه پردازنده 2 هسته ای متوسط میتونی بازی هایی مثل COD4 رو به راحتی انجام بدی
چیزی که مشخصه اینه که شما قصد دارید یک ماه دیگه خرید کنید. تا اون موقع کل سیستم انتخابی شما تغییر می کنه. پس بهتره کمی صبر کنید!
--------------------------------------------------------
اینجا تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور است نه تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم!
خب این ضعف طرحتون رو می رسونه دیگه.اینجا تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید کارت گرافیک و مانیتور است نه تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم!
ناراحت نشید ها. نظر اصلاحی میدم:
من نمی دونم 100% چی رو بخرم و همش باید پول رو بین قطعات مختلف، بالا و پایین کنم تا به یه چیز مطلوب برسم. ولی اینجوری که تو 10 تا تاپیک بگم، نمی تونم بگم که "آقا من همونیم که 9800 Gtx می خواستم. حالا پول برای پاور کم آوردم. این رو یه کاری بکنید!"
خب نمیشه دیگه.
اگر خواستید، مدیر ها رو جمع کنید و یه کم دیگه با هم صحبت کنید.
شرمنده که خیلی شفاف گفتم.
شب به خیر.
دوست عزیز یک نگاه به تاپیکهای مهم اینجا بیندازید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره این مسئله چندین ماه بحث شده و این نتیجه گرفته شده که پیشنهاد سیستم تعطیل! دلیلش هم توی اون تاپیکها هست.![]()
یعنی هیچیک از دوستان جواب سوال منو نمیدونست؟!!!!![]()
من فقط بگم همه دوستانی که میخوان کارت گرافیک بگیرن یه 1-2 هفته ای دست نگه دارن , مثلا واقعا دیگه 8800GT به قیمت 250 تومن اصلا ارزش خرید نداره یا حتی 200 تومن پیشبینی میشه کارتی مثل 8800GTS 512Mb قیمتش به حدود 200 هزار تومن برسه و 9800GTX و 9800GTX+ هم به بین 250-300 تومن البته شاید نه خیلی سریع ولی بزودی تو خیلی از برند ها کم میشه کارتهای 4850/4870/GTX 280/GTX260 هم وارد بازار میشن .
Last edited by Bracket; 26-06-2008 at 01:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)