تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 870 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

اول از همه ي کساني که به پستهاي قبلي ام جواب دادندو با لطفي که دارند به اين پستمم جواب خواهند داد تشکر ميکنم دوم اگه راهنمايي کنيد که چيکار کنم که موقعي که با گوشي کاري ندارم همش نوار ساعت و تاريخ را نشون بده و بعد از چند دقيقه کلا صفحه سياه نشه سوما من به گوشي کد امنيتي دادم ولي هر چي گشتم اون جايي که به گوشي بگم بعد از باز کردن قفل صفحه کليد پسورد را بخواه پيدا نکردم اگه راهنمايي کنيد ممنون ميشم چهارما اون ترفندي که باهش بشه چراغ قوه را روشن گذاشت (همون 90 درجه چرخوندن)مال من که نشد شايد هم من درست متوجه نشدم اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم

راست میگه منم رو گوشی دوستم امتحان کردم نشد

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

راست میگه منم رو گوشی دوستم امتحان کردم نشد
    حتما اين كارو سريع انجام ندادي ( چرخوندن قسمت پاييني گوشي ) .
    من روي چند تا گوشي آزمايش كردم وجواب داد .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

حتما اين كارو سريع انجام ندادي ( چرخوندن قسمت پاييني گوشي ) .
    من روي چند تا گوشي آزمايش كردم وجواب داد .

بنظرم تا حد امکان سریع بود.بعدا سریعتر انجام میدم شاید بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض مشکل در نصب برنامه روی 5700

سلام دوستان. من یه 5700 دارم و میخوام برنامه واسش نصب کنم. یه سی دی هم گرفتم که توش هم برنامه هایی با پسوند sis هست و هم sisx و هیچ کودوم از اونها نصب نمیشه. فقط بعضی از sisx ها نصب میشن که اونا هم به درد بخور نیستن. یه اروری میده که زود میره و منم نمیتونم بخونم چی نوشته . و نیز میخواستم ببینم آیا 5700 با 3250 فرق میکنه در مورد همین برنامه ها. ممنون میشم کسی جواب بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

1.برای روشن کردن فلاش میرید توی مدیا و از اونجا دوربیین رو انتخاب میکنید(در این حالت دوربین فعال میشه ولی گوشی هنوز همون حالت معمولیه و شما گوشی رو نچرخونید!حالا یک عکس بگیرید و سریع تا فلاش زد گوشی رو بچرخونید و به حالت دوربین دربیاریدش!)فکر کنم کامل توضیح داده باشم!!2.ورژن سیمبین این گوشی سری60 ورژن 3 هست و هر نرم افزار ی اعم از os 9.1 یا 9.2 روی این گوشی نصب میشه!ممکنه نرم افزارهای توی سی دی مربوط به گوشیهای سری 60 ورژن 2 بوده باشن!3.برای نوار ساعت باید بگی که چیکارش میخواهی کنی؟؟؟2 جا تنظیمات هست!یکی توی قسمت سیتینگ گوشی میری سپس در قسمت personalization سپس تایمر رو برای نشان دادن اسکرین سیور تنظیم میکنی!یه جا هست در قسمت theme مربوط به اسکرین سیور هست!اونجا تنظیمات تکمیلی وجود داره و اگر ور بری بهشون ممکنه به یه جایی برسی!سوالت واضح نبود چون اسکرین سیور 5700 تنظیماتش اندکی پیچیده اند!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

1.برای روشن کردن فلاش میرید توی مدیا و از اونجا دوربیین رو انتخاب میکنید(در این حالت دوربین فعال میشه ولی گوشی هنوز همون حالت معمولیه و شما گوشی رو نچرخونید!حالا یک عکس بگیرید و سریع تا فلاش زد گوشی رو بچرخونید و به حالت دوربین دربیاریدش!)فکر کنم کامل توضیح داده باشم!!2.ورژن سیمبین این گوشی سری60 ورژن 3 هست و هر نرم افزار ی اعم از os 9.1 یا 9.2 روی این گوشی نصب میشه!ممکنه نرم افزارهای توی سی دی مربوط به گوشیهای سری 60 ورژن 2 بوده باشن!3.برای نوار ساعت باید بگی که چیکارش میخواهی کنی؟؟؟2 جا تنظیمات هست!یکی توی قسمت سیتینگ گوشی میری سپس در قسمت personalization سپس تایمر رو برای نشان دادن اسکرین سیور تنظیم میکنی!یه جا هست در قسمت theme مربوط به اسکرین سیور هست!اونجا تنظیمات تکمیلی وجود داره و اگر ور بری بهشون ممکنه به یه جایی برسی!سوالت واضح نبود چون اسکرین سیور 5700 تنظیماتش اندکی پیچیده اند!
    توضیحت برای فلاش کامل بود و مال من روشن شد ممنون.منظورم یعنی نوار ساعت را به عنوان اسکرین سیور بذارم . و دیگه اینکه پسورد گذاشتن روی گوشی طوری که وقتی قفل صفحه کلید را باز میکنیم پسورد بخاد بگی یه دنیا ممنونت میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

روی صفحه کلید و خود گوشی میشه PASS گزاشت...اما برای inbox , folder باید برنامه نصب کنی...

menu>settings>phone settings>general>security>phone & sim cardLock code ---

همین...>
    این هم برای صفحه

در آغاز فعالیت mosafer2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من میخواستم گوشی نوکیا بگیرم که صداش بالا باشه(به غیر از n73) میخواستم ببینم صدای 3250 بالاست یا 5700؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه گوشیت خش هم داره ه دیگه فکر نکنم پاک شه ولی اگر نداره ببر بده بیرون با دستگاه خش گیر cd برات تمیز کنن

چون سریع می تابه و خودش دستمال مرطوب هم داره
    یه دوستام اینجوری کرد مشکلش حل شد.
    ایول..میبینم که نوکیائی شدی.کجا ببرم آخه چند جا گفتم پلیش موبایل خندیدن!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من میخواستم گوشی نوکیا بگیرم که صداش بالا باشه(به غیر از n73) میخواستم ببینم صدای 3250 بالاست یا 5700؟
    مسلما 3250 بالا تره صداش اما اگه کیفیت پخش برات مهمه 5700 حرف نداره.دیگه دوران بلند بودن صدای گوشی گذشت با ورود این گوشیای خز چینی.جدیدا یه مدلش اومده 4 تا باند با یه ساپ !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •