قيمت:200 تا 220 البته بستگي داره اگه فت بخري ارزون تره
كار اساسي:بازي-گوش كردن آهنگ-فيلم ديدن-ديكشنري(البته در صورت نصب برنامه)-اينترنت wireless
به چه دردي ميخوره:ديگه چي بهتر از اين ميخواي
قيمت:200 تا 220 البته بستگي داره اگه فت بخري ارزون تره
كار اساسي:بازي-گوش كردن آهنگ-فيلم ديدن-ديكشنري(البته در صورت نصب برنامه)-اينترنت wireless
به چه دردي ميخوره:ديگه چي بهتر از اين ميخواي
بچه ها یادتون هست فریمور 3.90 رو پی اس پس من نصب نمیشد.اما دیشب موفق شدم،تنها کاری که کردم این بود: برداشتم آپدیت 3.90 کپی کردم تو فایل M33 همون فایل کم حجمه که دانلودش میکنیم...بعد خیلی راحت ردیف شد و دارم لذت میبرم...راستی تو شهر عقب مونده و مقدس قزوین پت پن نیومده...ما هم تو کفیم...در کل خوش باشید و بهتر ما رو راهنمایی کنید...
مگه قبلا چيكار مي كردي !؟! كلي آموزش براي نصب فريم ور هست ديگه ! تو Readme خودشم نوشته روش نصبشو ! بعد اسم اون بازي پاتاپونه !!بچه ها یادتون هست فریمور 3.90 رو پی اس پس من نصب نمیشد.اما دیشب موفق شدم،تنها کاری که کردم این بود: برداشتم آپدیت 3.90 کپی کردم تو فایل M33 همون فایل کم حجمه که دانلودش میکنیم...بعد خیلی راحت ردیف شد و دارم لذت میبرم...راستی تو شهر عقب مونده و مقدس قزوین پت پن نیومده...ما هم تو کفیم...در کل خوش باشید و بهتر ما رو راهنمایی کنید...
جاوید یه سوال فنی دارمreamcast همون کنسوله که بازیاش شبیه مکعب مستطیل میموند نیست؟همون که A و B و C و X و Y و Z داشت؟اگه همونه من یدونه داشتم.
دوستن ديروز رفتم يه مغازه ي psp فروشي گفت داره ps mobile مياد همون psp هست ولي سيم كارت هم ميخوره جالبه
نه؟
آره جالبه چون خود سوني يه همچين برنامه ايي نداره كه psmobile بسازه ولي اين فروشنده خبر داره .
ديگه نميدونم والا
ما خبر دار شديم گفتيم به شما هم بگيم
اينا همش شايعه است كه هر چند وقت يه بار درست ميكنن .
hish kas nemikhad javabe mano bede?
PSP man recover nemire yani full brick shode ?
اگه بريك ششده باشه بايد بندازيش توي سطل آشغال
دوستان يه سوال داشتم چه عواملي باعث بريك شدن pspميشه.
كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)