البته رامين جان قبلا لطف كردن و جوابتو دادن ولي براي راهنمايي بيشتر مي توني بري به اين آدرس و يه نگاه بندازي.
نمي دونم چرا نقطه چين مي ياد! ولي به جاي اون نطقه چين بنويس ir-tci.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته رامين جان قبلا لطف كردن و جوابتو دادن ولي براي راهنمايي بيشتر مي توني بري به اين آدرس و يه نگاه بندازي.
نمي دونم چرا نقطه چين مي ياد! ولي به جاي اون نطقه چين بنويس ir-tci.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soltanmahdi; 01-01-2008 at 20:27.
مرسی عزیزم این کار رو یادم رفته بود بکنم یه چیز دیگه شما گفته بودی که روی pop.gmail.com و smtp.gmail.com تنظیم کنیم در صورتی که باید روی pop.googlemail.com و smtp.googlemail.com تنظیم میشد.
وااای خدای من. اینترنت توی 990 از لذت بخش ترین لذت های جهان فانی لذت بخش تره. ااووووه حسابی ارضا شدم..... اگر ایرانسل ندارید ختما برید یکیشو بگیرید که ار دستتون میره
Last edited by nakhordemast; 02-01-2008 at 01:16.
هنوز صدای P990i و P910i تقویت نشده؟
unistall نشد !چی کار کنم!فلش یا آپدیت چیه!چی کار کنم!![]()
سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی فوری دارم :موقع آپدیت وقتی فیلیپ رو برداشتیم به جای دکمه c کدوم رو باید بزنیم
خیرهنوز صدای P990i و P910i تقویت نشده؟
معمولا آپدیت همه مشکلات را حل می کند. ابتدا برنامه seus را از سایت سونی اریکسون بگیرید و سپس گوشی خود را آپدیت کنید.unistall نشد !چی کار کنم!فلش یا آپدیت چیه!چی کار کنم!![]()
فکر کنم @سلام دوستان
یه سوال خیلی خیلی فوری دارم :موقع آپدیت وقتی فیلیپ رو برداشتیم به جای دکمه c کدوم رو باید بزنیم
امتحان کردم .نیست
سلام
خوب همونا بود دیگه. فونت نستعلیق همونی بود که گزاشته بودم. دیگه فونت دیگه ای نیست نستعلیق![]()
میشه یه توضیح کلی بدین!سایت سونی اریکسون چیه!
والا من كه مجبور شدم دوباره فليپ رو بزارم تا بتونم آپديت كنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)