من از مخابرات فارس میگیرم ... آقا حرف نداره ... عالیه 512 سرعت 120 بهم میدن.....512 ماهانه 2 گیگ قیمت 4900
من از مخابرات فارس میگیرم ... آقا حرف نداره ... عالیه 512 سرعت 120 بهم میدن.....512 ماهانه 2 گیگ قیمت 4900
داشتم با پشتیببانیش حرف میزدم گفت که خطتت به نامه گفتم نه بعد گفت پس خداحافظ
یعنی وقتی که داری می گیری به جای اینکه ازت استقبال کنن ، بدتر پست میزنن ، حالا تو فکرشو بکن وقتی ازشون سرویس بگیری ، جواب سلامتو هم نمیدن ، به خاطر همون نرفتم طرفش !![]()
دلتونو به مخابرات خوش نکنید اگه خوب بود من همینجا موندنی بودم دیگه!بدرد دانلودم نمیخوره قیمتشم که خیلی گرونه سایتم که میخوای باز کنی باید یه دور تو پی سی بزنیباید قبول کنید اینجا ایرانه
![]()
دانلود دیشب با سرویس 2 مگ پارس که از ساعت 3 شروع به دانلود کردم حدود 13 گیگ دانلود شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 12-09-2014 at 15:41.
خداییش مخابرات خوبه (نسبت به پارس و شاتل و صبانت و....) یه وی پی ان ایرانی میگیری برا وبگردی و کاهش پینگ برای دانلود هم لینکها رو ریموت میکنی روی سرور های داخلی![]()
اینا همش دلو صابون زدنه! از سرور داخلی میگیرم 60KB میده دیگه خارجی بگیرم که حدود 15-20رفیقه خودم تو همین محدوده پارس گرفته داره شبا 400KB دانلود میکنه
تاحالا هم محدود نشده
منم گرفتم دیگه ببینیم چی میشه ایشالا
![]()
شکایت کردم.. ازم 2 شنبه ادرس گرفت... اگه دوباره شکایت کنم میگه پست هست دیگه ممکنه دیر و زود بشه... دوباره دو شنبه شکایتشون میکنم... واقعا خسته شدم از دست اینا
نسبت به اینرنت خودم گفتم شاید از شما کلا خرابه نمیدونم نمیخام از مخابرات دفاع کنم ولی حداقل تو کرمان و مرکز مخابراتی ما به نظرم مخابرات برا من بهتر جواب میده
تجربه ثابت کرده هیچ ISP تو ایران خوب نیستشما هم مخابرات اگه چند وقت استفاده کنی انقد سرعت داغونش دلتو میزنه که میگی صد رحمت به بغیه :| معایب مخابرات = سرعت داغون ، قیمت بالا ، سرعت لود صفحه ... :| شبو روزم فرقی نداره تقریبا رو 60-70کیلوبایت قفله...
دوستان یکم کم لطفی میکنن اگر به همون 200-300 راضی باشید میتونید لذت ببرید از اینترنت ! اما اگر قرار باشه همش تست بگیریم که یکم از میانگین اومد پایین سریع ناراحت شیم اون موقع اینترنت نیشه بلای جون آدم.البته اون دوستانی که سرعتشون اسمی شده حق دارن غر بزنن![]()
مخابرات اصلا خوب نيست من از مخابرات اومدم پارس آفلاين. چند روز همش قطع ميشه. سرعت هم مثل گذشته بالا نيست و پينگم همينطور. شكايت هم كردم اتفاقي نيافتاد.
دوستان بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده ؟
لطفا يك عكس ازش بزارين.ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)