تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3829 از 4428 اولاول ... 282933293729377938193825382638273828382938303831383238333839387939294329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,281 به 38,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Asus550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من از مخابرات فارس میگیرم ... آقا حرف نداره ... عالیه 512 سرعت 120 بهم میدن.....512 ماهانه 2 گیگ قیمت 4900

2. این کاربر از Asus550 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

خوب برو یک خط جدید بگیر فکر کنم 50تومن باشه شما که تو کار دانلودی واقعا میرزه بری یک خط جدید بگیری
    داشتم با پشتیببانیش حرف میزدم گفت که خطتت به نامه گفتم نه بعد گفت پس خداحافظ
    یعنی وقتی که داری می گیری به جای اینکه ازت استقبال کنن ، بدتر پست میزنن ، حالا تو فکرشو بکن وقتی ازشون سرویس بگیری ، جواب سلامتو هم نمیدن ، به خاطر همون نرفتم طرفش !

4. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دلتونو به مخابرات خوش نکنید اگه خوب بود من همینجا موندنی بودم دیگه!بدرد دانلودم نمیخوره قیمتشم که خیلی گرونه سایتم که میخوای باز کنی باید یه دور تو پی سی بزنی باید قبول کنید اینجا ایرانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دانلود دیشب با سرویس 2 مگ پارس که از ساعت 3 شروع به دانلود کردم حدود 13 گیگ دانلود شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by abolfazlwest72; 12-09-2014 at 15:41.

7. 3 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دلتونو به مخابرات خوش نکنید اگه خوب بود من همینجا موندنی بودم دیگه!بدرد دانلودم نمیخوره قیمتشم که خیلی گرونه سایتم که میخوای باز کنی باید یه دور تو پی سی بزنی باید قبول کنید اینجا ایرانه
    خداییش مخابرات خوبه (نسبت به پارس و شاتل و صبانت و....) یه وی پی ان ایرانی میگیری برا وبگردی و کاهش پینگ برای دانلود هم لینکها رو ریموت میکنی روی سرور های داخلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خداییش مخابرات خوبه (نسبت به پارس و شاتل و صبانت و....) یه وی پی ان ایرانی میگیری برا وبگردی و کاهش پینگ برای دانلود هم لینکها رو ریموت میکنی روی سرور های داخلی
    اینا همش دلو صابون زدنه! از سرور داخلی میگیرم 60KB میده دیگه خارجی بگیرم که حدود 15-20 رفیقه خودم تو همین محدوده پارس گرفته داره شبا 400KB دانلود میکنه تاحالا هم محدود نشده منم گرفتم دیگه ببینیم چی میشه ایشالا

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بودم ثانیه به ثانیه تو 195 شکایت می کردم !
    شکایت کردم.. ازم 2 شنبه ادرس گرفت... اگه دوباره شکایت کنم میگه پست هست دیگه ممکنه دیر و زود بشه... دوباره دو شنبه شکایتشون میکنم... واقعا خسته شدم از دست اینا

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینا همش دلو صابون زدنه! از سرور داخلی میگیرم 60KB میده دیگه خارجی بگیرم که حدود 15-20 رفیقه خودم تو همین محدوده پارس گرفته داره شبا 400KB دانلود میکنه تاحالا هم محدود نشده منم گرفتم دیگه ببینیم چی میشه ایشالا
    نسبت به اینرنت خودم گفتم شاید از شما کلا خرابه نمیدونم نمیخام از مخابرات دفاع کنم ولی حداقل تو کرمان و مرکز مخابراتی ما به نظرم مخابرات برا من بهتر جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نسبت به اینرنت خودم گفتم شاید از شما کلا خرابه نمیدونم نمیخام از مخابرات دفاع کنم ولی حداقل تو کرمان و مرکز مخابراتی ما به نظرم مخابرات برا من بهتر جواب میده
    تجربه ثابت کرده هیچ ISP تو ایران خوب نیست شما هم مخابرات اگه چند وقت استفاده کنی انقد سرعت داغونش دلتو میزنه که میگی صد رحمت به بغیه :| معایب مخابرات = سرعت داغون ، قیمت بالا ، سرعت لود صفحه ... :| شبو روزم فرقی نداره تقریبا رو 60-70کیلوبایت قفله...
    دوستان یکم کم لطفی میکنن اگر به همون 200-300 راضی باشید میتونید لذت ببرید از اینترنت ! اما اگر قرار باشه همش تست بگیریم که یکم از میانگین اومد پایین سریع ناراحت شیم اون موقع اینترنت نیشه بلای جون آدم.البته اون دوستانی که سرعتشون اسمی شده حق دارن غر بزنن

13. این کاربر از izoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مخابرات اصلا خوب نيست من از مخابرات اومدم پارس آفلاين. چند روز همش قطع ميشه. سرعت هم مثل گذشته بالا نيست و پينگم همينطور. شكايت هم كردم اتفاقي نيافتاد.
    دوستان بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده ؟
    لطفا يك عكس ازش بزارين.ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •