خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه!
چقدر داری از شاتل میگیری که اینجوری چند ماهه کار و زندگتو رها کردی چسبیدی به طرفداری از شاتل توی این تاپیک؟
والا، اگه حقوقش خوبه منم کارمو بذارم کنار بیام شاتل طرفداری!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه!
چقدر داری از شاتل میگیری که اینجوری چند ماهه کار و زندگتو رها کردی چسبیدی به طرفداری از شاتل توی این تاپیک؟
والا، اگه حقوقش خوبه منم کارمو بذارم کنار بیام شاتل طرفداری!!!![]()
شرمنده ها، ولی متاسفانه شما خودتون تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمیدونید، اگر میدونستید، میفهمیدید که وقتی رو سایتشون جلوی توضیحات سرویس های Art نوشتن Valid به این معنیه که IP اختصاصیه!
البته کاملا مشخصه که این هم از ترفندهای تبلیغاتی شاتله...
Last edited by ESTEGHLAL 67; 16-06-2012 at 09:55.
آقا جان خودتو زدی به اون راه یا مارو گرفتی یا خدای ناکرده .... من دارم میگم وظیفه شاتل اینه که ار همون روز اول که مشتری میاد و کاربر شاتل بشه همون روز اول به طرف بگه اقا جان شما اگر اینقدر دانلود مجانی کنی محدود میشی باید اینقدر دانلود کنی که محدود نشی و آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دوست دارند از شب تا صبح دانلود مجانی کنند ولیهیچ کسی نمیدونه که سقف دانلود چقدره همه هم دانلوذهای حجیم مثل بازی و فیلم دارند پس این وظیفه شاتل هست که بجای ماست مالی کردن به کاربرش همون روز اول بگه که شما اگر در ماه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی محدود میشی پس وقتی نمیگه و با گفتمن کلمات اشتراک و این حرفها حرف اصلی رو نمیزنه این یعنی اینکه صداقت در کار نیست حالا دوباره شما بیا باز همون حرفهای تکراری پشتبانان شاتل رو برای من بگو که این وظیفه ما نیست که بگیم تو قرارداد نو.شته اشتراکی اشتذاکی یعنی تقسیم شده به 10 نفر سرعت مجاز شما 16 هست شما نباید زیاد دانلود کنی و....... من تمام حرفم اینه که روز اول باید بگه اگر اینقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی میدونی چرا نمیگن برای اینکه اگر همون روز اول بگن سقف دانلود شما در ساعات رایگان 15 گیگی بیشتر نیست شک نکن که خیلی ها میگن خیلی ممنون و خدانگهدار پس تنها دلیل نگفتنش اینه که طرف نترسه و فرار نکنه چون خودشون هم میدونند خیلی ها فقط برای دانلود رایگان میان به این شرکت و اون شرکت فقط جون هر کسی اگر باز می خوای حرفهای تکراری بزنی خودتو خسته نکن چون منم باز میام همین حرفم رو کپی پیس میکنم دوباره سعی کن حرف جدیدی بزنی
مشکل من برطرف شد و دیشب سرعت 260 k ! داشتم امیدوارم موقتی نباشه. تو ایملشون جواب داده بودند که با توجه به سرویس
512 من سرعت قانونی من باید بین 6.4 تا 64 باشه !
سلام
ایشالا که درست شده باشه.
ولی داداش ببخشید ها دلت خوشه ، سیاست کلی یه شرکت که یکدفعه عوض نمیشه. برای من هم دیشب سرعت خوب بود ولی چند روز دیگه...
من خیلی وقته مشتری شاتل هستم یاد م نیست فکر کنم 5 یا 6 ساله... خیلی راضی ام.از هر لحاظ... مثلا انصافا سرعت 512 تو روز نباید بیش از 64 باشه ولی تو اغلب مواقع 260 هست... اگر هم مشکلی بوده خیلی کم پیش اومده که به خاطر خود شاتل بوده اکثرا مشکل سراسری بوده. همانطور که گفتم من خیلی کم دانلود شبانه دارم نمی تونم بگم رسیدن سرعت من به 10 همیشگی بوده ولی به هر حال گاهی هم پیش اومده که ار سرویس شبانه هم استفاده کردم و راضی بودم و حتی با سرعت بداش میشد قشنگ یه سی دی را دانلود کرد... دیشب که معرکه بود... 260 k یعنی فقط کافیه بیدار باشی از 1 شب تا 8 صبح فکر کنم یه 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی... من حدس میزنم این سرعت کم چند شب قبل یه مشکل موقتی بوده ...چون یه هفته قبلم سرعت شبانه k 260 بود. ولی خوب بازم باید زمان بگذره تا در باره سرویس شبانه شون قضاوت کرد... من سعی می کنم هر چند وقت یه بار در این مورد گزارشی بدم.
Last edited by hamids68; 16-06-2012 at 14:54.
موفق باشید
اینم بگم: شما برای شاتل مثل هلو میمونید چون اکثرا از شبانش استفاده نمیکنید یا خیلی کم استفاده دارید. دیگه اگر شما هم محدود بشید باید فاتحه ی اینترنت و شاتل رو با هم خوند![]()
اقا چند روزه فيس بوك از كار افتاده پيغام زير مياد
This Connection is Untrusted
You have asked Firefox to connect
securely to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but we can't confirm that your connection is secure.
Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
What Should I Do?
If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.
Technical Details
I Understand the Risks
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)