كلا ٢١ ماه
اموزشي ٢ ماه + ١٩ ماه خدمت در يگان
يا اموزشي ٢ ماه + ٢ ماه دوره كد ( دوره كد فقط در ارتش براى بچه هاى ليسانس) + ١٧ ماه خدمت در يگان
كلا ٢١ ماه
اموزشي ٢ ماه + ١٩ ماه خدمت در يگان
يا اموزشي ٢ ماه + ٢ ماه دوره كد ( دوره كد فقط در ارتش براى بچه هاى ليسانس) + ١٧ ماه خدمت در يگان
سلام
ببخشید در مورد دوره کد اطلاعی دارید که چطوره کلا و اگه کسی کد بخوره خوبه یا بده اوضاعش!؟
خیلی ممنون
من به احتمال زیاد سپاه میفتم شرایط سپاه برای ایام عید چطوریه؟!
بعضی دوستان اینجا نوشتن که مثلا اعزام بودن به فلان پادگان ارتش بعد تمدید کردن جاشون عوض شده.
میخواستم بدونم میشه بعد از اینکه محل آموزشی مشخص شد تمدید کرد؟ دیر نیست اونموقع؟ بعد از اینکه برگه معرفی نامه میاد.
سوال بعدی اینکه، برای یک بار تمدید لازمه که حتما دلیل و مدرک بیاریم؟ یا معمولا بدون دلیل موجه هم موافقت میشه؟
Last edited by 474747; 24-01-2017 at 09:47.
دوره كد تخصصي تر است و همه رشته هاى تحصيلى دوره كد ندارند رشته هايي كه در ارتش كمتر مورد استفاده قرار مى گيرند دورت كد دارند البته هر دوره متفاوت است و قانون خاصي ندارد ، كلا مانند اموزشى است يك خوبى ان اين است كه شما با دو ماه فاصله نسبت به افرادى كه دوره كد ندارند وارد يگان مى شويد و از دردسر هاى خدمت يگان راحت هستيد و هم اينكه با اموزشى و دوره كد و مرخصى بين ان شما ٥ ماه خدمت را گذرانده ايد
خير مشكلى نيست ، فقط بايد دليل براى اين كار داشته باشيد.
تا چه حد سخت گیری نسبت به موجه بودن دلیل وجود داره؟ مثلا توی درخواست بنویسیم کسالت دارم یا مادرم مریضه و از این جور حرفا قبول میکنن؟ در ضمن من فرجه یکساله هم دارم
دوستانی که تمدید کردن بیان راهنمایی کنن توروخدا
تا اونجایی که از پستای قبلی فهمیدم اگه کد بخوریم تمدید سخت میشه، ولی یه عده گفتن که محل آموزشیشون معلوم شده ولی کد نخورده بودن هنوز، چطوری ممکنه همچین چیزی، چجوری میشه قبل از کد خوردن محل آموزشی رو فهمید؟؟
یکی از اقوام ما گفت که زمان اونا (حدود ده سال پیش) اینکه سرباز بیفته ارتش یا نیروانتظامی بستگی به زمانی داشته که دفترچه میفرستاده، ینی یه جورایی خودش میتونسته تعیین کنه که کدوم سازمان باشه، الان ترفند مشابهی وجود داره؟ من نمیخوام نیروانتظامی بیفتم، چه کاری از دستم بر میاد؟ تو نظام وظیفه هم پارتی ندارم
Last edited by 474747; 24-01-2017 at 12:12.
من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟
دوستان من تاریخ 19 همین ماه اعزام هستم شنیدم 1 هفته قبل از تاریخ اعزام باید به پادگان مورد نظر مراجعه کنم ایا این واقعیت داره؟
و اینکه چه موقع مشخص میشه من به کدوم پادگان نظامی باید مراجعه کنم؟ و اینکه چه موقع به پلیس +10 باید مراجعه کنم؟
سلام
خير يك هفته قبل بايد پليس +١٠ بريد
حدود ده روز قبل ١٩ كه ميشه ٩ يا ١٠ بايد بريد پليس +١٠ كه برگه سفيد رو بهتون ميده
توي اون برگه نوشته كه نوزدهم به نظام وظيفه مراجعه كنيد ، كه همه سربازاي شهرتون كه توي يه پادگان افتاديد با اتوبوس ميريد اونجا
Last edited by murchehh; 24-01-2017 at 16:21.
الان من اول اسفند اعزامم یعنی ده روز قبل برم پلیس +10 ( 20 بهمن ) معلوم میشه کجا افتادم ؟ یا یک هفته قبل از اول اسفند باید برم ؟
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)