من میگم کسی که میگه اینقدر شاتل آشغاله و گزینه ی خیلی بد رو برای کیفیت شاتل انتخاب می کنه یکی از حالت های زیر رو داره:به نظر میرسه که سنجش مسائل شما هم اصلا تعریفی نداره!
پس هر کس 6 ماه از پارس انلاین یا اسیاتک یا مخابرات و.... اینترنت داشت اون isp ها بهترین توی ایران هستند؟ (استدلال شما)
(موندن من هم دلیلی بر خوب بودن شاتل نیست چون اپشن دیگه ای رو در حال حاظر ندارم و مجبورم فعلا از شاتل سرویس داشته باشم یا قید adsl رو بزنم)
همه چیزی که در مورد شاتل گفتم عین واقعیته ، حالا اگر برداشت شما اینه که منظورم اشغال بودن شاتله ، مقصر من نیستم و منظورم این نبوده ، این برداشت شماست
گفتن ضعفها بهتر از اینه که کتمانشون بکنیم و سرمون رو مثل کپک زیر برفا کنیم و فقط مدحش رو بگیم!
کی و کجا من گفتم مخابرات کل ایران خوبه! به یکی دو تا از دوستانی که قصد تغییر شرکت رو داشتند گفتم مخابرات رو هم چک کنید
1. اصلا از کیفیت بقیه ی ISP های ایران خبر نداره و شاتل رو با AT&T آمریکا مقایسه می کنه
2.تجربه ی استفاده از Adslیه ISP دیگه رو داشته و کیفیت شاتلو با اون مقایسه می کنه(که طبق حرف خودتون این گزینه هم نبوده!)
3.تجربه ی استفاده از dial Up رو داشته و کیفیت دیال آپ رو بهتر از اون می دونسته(که در این صورت تا الان باید خطتون رو از رانژه درمیاوردید)
4.به یه دلیل نامشخصی نسبت به شاتل بد میگه
حالا خودت بگو که حالت 1 رو داری یا 4 یا...؟
به هر حال به نظر من فعالیت شما نسبت به شاتل یه کمی مغرضانه هست و خیلی از مواقع واقعیت رو نمیگی و سعی می کنی بدی هارو بزرگتر کنی!
هر چیزی هم که به عنوان عیب از شاتل اسم بردی برای من حسن شاتل محسوب می شه
نه!!!قرار بود امشب ساعت 12 قرار داد من و در نتیجه سرویس من تموم بشه ولی دیدم 3 گیگ ترافیک بهمراه یه ماه تمدید برام زدن الان دارم راحت استفاده میکنم! الان این جریانش چیه؟ مفتیه؟![]()
مطمئن باش با اضافه اش ازت میگیرنفک کنم وارد دوره ی بعدی اینترنتت شدی(شاتل برات دام پهن کرده که تمدید کنی)
اگه می خوای سرویستو قطع کنی بیشتر استفاده نکن و فردا درخواست تخلیه رانژه رو بده