تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3827 از 4751 اولاول ... 282733273727377738173823382438253826382738283829383038313837387739274327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,261 به 38,270 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر میرسه که سنجش مسائل شما هم اصلا تعریفی نداره!

پس هر کس 6 ماه از پارس انلاین یا اسیاتک یا مخابرات و.... اینترنت داشت اون isp ها بهترین توی ایران هستند؟ (استدلال شما)
    (موندن من هم دلیلی بر خوب بودن شاتل نیست چون اپشن دیگه ای رو در حال حاظر ندارم و مجبورم فعلا از شاتل سرویس داشته باشم یا قید adsl رو بزنم)

همه چیزی که در مورد شاتل گفتم عین واقعیته ، حالا اگر برداشت شما اینه که منظورم اشغال بودن شاتله ، مقصر من نیستم و منظورم این نبوده ، این برداشت شماست

گفتن ضعفها بهتر از اینه که کتمانشون بکنیم و سرمون رو مثل کپک زیر برفا کنیم و فقط مدحش رو بگیم!

کی و کجا من گفتم مخابرات کل ایران خوبه! به یکی دو تا از دوستانی که قصد تغییر شرکت رو داشتند گفتم مخابرات رو هم چک کنید
    من میگم کسی که میگه اینقدر شاتل آشغاله و گزینه ی خیلی بد رو برای کیفیت شاتل انتخاب می کنه یکی از حالت های زیر رو داره:
    1. اصلا از کیفیت بقیه ی ISP های ایران خبر نداره و شاتل رو با AT&T آمریکا مقایسه می کنه
    2.تجربه ی استفاده از Adslیه ISP دیگه رو داشته و کیفیت شاتلو با اون مقایسه می کنه(که طبق حرف خودتون این گزینه هم نبوده!)
    3.تجربه ی استفاده از dial Up رو داشته و کیفیت دیال آپ رو بهتر از اون می دونسته(که در این صورت تا الان باید خطتون رو از رانژه درمیاوردید)
    4.به یه دلیل نامشخصی نسبت به شاتل بد میگه
    حالا خودت بگو که حالت 1 رو داری یا 4 یا...؟
    به هر حال به نظر من فعالیت شما نسبت به شاتل یه کمی مغرضانه هست و خیلی از مواقع واقعیت رو نمیگی و سعی می کنی بدی هارو بزرگتر کنی!
    هر چیزی هم که به عنوان عیب از شاتل اسم بردی برای من حسن شاتل محسوب می شه
    قرار بود امشب ساعت 12 قرار داد من و در نتیجه سرویس من تموم بشه ولی دیدم 3 گیگ ترافیک بهمراه یه ماه تمدید برام زدن الان دارم راحت استفاده میکنم! الان این جریانش چیه؟ مفتیه؟
    نه!!!
    مطمئن باش با اضافه اش ازت میگیرنفک کنم وارد دوره ی بعدی اینترنتت شدی(شاتل برات دام پهن کرده که تمدید کنی)
    اگه می خوای سرویستو قطع کنی بیشتر استفاده نکن و فردا درخواست تخلیه رانژه رو بده

2. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه!!!
    مطمئن باش با اضافه اش ازت میگیرنفک کنم وارد دوره ی بعدی اینترنتت شدی(شاتل برات دام پهن کرده که تمدید کنی)
    اگه می خوای سرویستو قطع کنی بیشتر استفاده نکن و فردا درخواست تخلیه رانژه رو بده
    نه تمدید که میکنم ، فک کنم من از معدود کسایی باشم تو این تاپیک که از شاتل کاملا راضیه

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

من میگم کسی که میگه اینقدر شاتل آشغاله و گزینه ی خیلی بد رو برای کیفیت شاتل انتخاب می کنه یکی از حالت های زیر رو داره:
    1. اصلا از کیفیت بقیه ی ISP های ایران خبر نداره و شاتل رو با AT&T آمریکا مقایسه می کنه
    2.تجربه ی استفاده از Adslیه ISP دیگه رو داشته و کیفیت شاتلو با اون مقایسه می کنه(که طبق حرف خودتون این گزینه هم نبوده!)
    3.تجربه ی استفاده از dial Up رو داشته و کیفیت دیال آپ رو بهتر از اون می دونسته(که در این صورت تا الان باید خطتون رو از رانژه درمیاوردید)
    4.به یه دلیل نامشخصی نسبت به شاتل بد میگه
    حالا خودت بگو که حالت 1 رو داری یا 4 یا...؟
    به هر حال به نظر من فعالیت شما نسبت به شاتل یه کمی مغرضانه هست و خیلی از مواقع واقعیت رو نمیگی و سعی می کنی بدی هارو بزرگتر کنی!
    هر چیزی هم که به عنوان عیب از شاتل اسم بردی برای من حسن شاتل محسوب می شه
    اولا این کلمه آشغال رو شما از کجا درآوردی که دم به دیقه میگی من گفتم. اگر چیزایی که من گفتم باعثش شده پس خودتون هم قبول دارید ولی اصرار به کتمانش میکنید!

این تقدس شاتل رو شما از کجا آوردی که از هر عیب و نقصی مبراست اصلا این همه دفاع بیخود و بیجهتت از کجا آب میخوره

شما که اکو آفیس داشتی ! حالا اومدی سنگ شاتل رو به سینه میزنی که چی، من سرویسم اکو هستش پس شاید دلیلش اینه که منظور من رو درست نمیگیری!

اگر از هر شرکت دیگه ای سرویس داشتم و اینطوری بامبول در میاورد هم توی تایپیکش میگفتم حالا از سر ناچاری گیر شاتل افتادیم.

شما اول برادریت رو ثابت کن بعد بیا ادعای ..... اصلا معلوم هست شما انگیزت چیه از طرفداری بی حد و اندازه از شاتل .. وکیلشون هستید ، سهامی چیزی داری...؟

1.عجب دلیل خنده داری ، نخوردیم نون گندم ، دیدیم دست مردم! مگر عصر حجره، خودم که نداشته باشم دلیل نمیشه که استفاده هم نکرده باشم
    2.این تقریبا درسته
    3.فکر نکنم کسی تو ایران براش پیش نیومده باشه که حداقل یه بار با دیال آپ کار کنه ، مگر اینکه تازه به دوران رسیده باشه
    4. اگر بدی داره که حتما داره، به نظر شما گفتنش گناه کبیرست!!!

عیبهای شاتل رو که گفتم شما میگی حسنشه!! پس معلومه کی مغرضانه صحبت میکنه!!!

تو مملکتی که یا رو میره 3000 میلیارد رو.... آب هم از آب تکون نمیخوره ، شاتل هم جایزه میگیره ،سایپا هم با تولید پراید بهترین خودرو ساز میشه ، فقر هم ریشه کن شده ، نان هم گرون نمیشه! شما هم هر چقدر دلت میخواد بیا طرفداری شاتل رو بکن کی به کیه نه؟

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان اگه مثل من در منطقه ای هستید که برای دانلود شبانه محدودتون میکنند، سرویس نامحدود منجر به سرعت بسیار پایین میشه.

من محدود بودم سرعت دانلود شبانه ام قفل شد سر 16KBps حالا خیر سرم ART5 رو گرفتم، روزانه سرعتم 150 ولی شبانه عملا اینترنت قطعه به زور 7KBps رو میده... مثلا نامحدوده - والا با این نوناشون!
    نکته: من سرویسم رو دیروز کردم نامحدود و دانلود خاصی هم نداشتم باش که برم تو قانون من دآوردی FUP...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 128 شاتل سرعتش چنده؟ دانلودش؟

می خوام پیش خودم مقایسه بکنم با پارس آنلاین و مخابرات تهران. که بعدا خواستم سرویس بگیرم از الان بدونم از کی بگیرم از شاتل یا پارس آنلاین یا مخابرات.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

این محدودیتی هم که برای شما گذاشتن به خاطر شکایت های افرادی امثال منه که به خاطر دانلود های شما ترافیک خطوط در ساعات رایگان خیلی بالا میرفت و اجازه نمی داد شب ها از اینترنت استفاده کنیم!
    تا اونجایی هم که یکی از دوستان توی این فروم می گفت این محدود برای کل کشور نیست و جاهایی که پهنای باند خالی دارن کاربرا رو محدود نمی کنند
    دوست عزیز چندین خط توضیح دادم تا شما رو شن بشی تمام کارهای ترافیکی و کنترل سرعت شاتل و جدیدا بقیه شرکت ها با نرم افزار مخصوص هستش که یکی از کارهای این برنامه گذاشتن محدودیت هستش
    وقتی تمام کارها با برنامه انجام میشه دیگه شیرینگ معنی نداره که شما برید و مثل گلادیاتور از همه دفاع کنید .

کسی نمیتونه منکر محدودیت بشه !!!که اگر میشد حس میکنم افرادی در این تاپیک هستند که منکر بشند .

حاجی جون کلا نظرسنجی های فروم جنبه فان داره و هیچ ارزشی نداره!
    مطمئن باش اگه خدمات شاتل اونقدری که شماها میگین بد بود بعد از این همه وقت که از پیاده سازی محدودیت ها گذشته هنوز پر یوزر ترین ISP ایران نبود!
    قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فان
    در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
    اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم.
    در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
    شاتل دست به یک سلیقه سازی زده و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه
    بزرگترین نقطه ضعف شاتل الان به وجود اومده حالا باید ببینیم رقبا که به نظر من وجود خارجی نداره و همه چی زدو بندیه چه کار میکنن
    درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
    خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
    ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
    تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
    دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .

9. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اولا این کلمه آشغال رو شما از کجا درآوردی که دم به دیقه میگی من گفتم. اگر چیزایی که من گفتم باعثش شده پس خودتون هم قبول دارید ولی اصرار به کتمانش میکنید!

این تقدس شاتل رو شما از کجا آوردی که از هر عیب و نقصی مبراست اصلا این همه دفاع بیخود و بیجهتت از کجا آب میخوره

شما که اکو آفیس داشتی ! حالا اومدی سنگ شاتل رو به سینه میزنی که چی، من سرویسم اکو هستش پس شاید دلیلش اینه که منظور من رو درست نمیگیری!

اگر از هر شرکت دیگه ای سرویس داشتم و اینطوری بامبول در میاورد هم توی تایپیکش میگفتم حالا از سر ناچاری گیر شاتل افتادیم.

شما اول برادریت رو ثابت کن بعد بیا ادعای ..... اصلا معلوم هست شما انگیزت چیه از طرفداری بی حد و اندازه از شاتل .. وکیلشون هستید ، سهامی چیزی داری...؟
    من کجا گفتم شاتل از عیب و خطا مبراست؟
    اتفاقا هیچ شرکت ISP حسابی ای توی ایران وجود نداره!فقط توی این شرکت هایی که وجود داره شاتل بهترینه
    من قبلا اکو آفیس داشتم که عالی بود الان هم آرت دارم که بازم فوق العاده است
    عزیز من شما با این تبلیغات سوئی که می کنی اجازه نمی دی کاربر تصمیم درست بگیره!میای اینجا از شاتل بد میگی کسی که می خواد تازه اینترنت بگیره میاد توی تاپیک می بینه شما از شاتل بد میگی
    میره توی تاپیک صبانت می بینه اونجا هم بد میگن
    بعد میره توی پارس آنلاین می بینه اونجا هم بد میگن
    کلا گیچ می شه دیگه
    من میگم مغرضانه بدیشو نگین...
    بیاین بگین آقا شبانه زیاد دانلود کنی محدودت می کنه پینگش بده ولی توی بقیه ی زمینه ها خیلی خوبه
    1.عجب دلیل خنده داری ، نخوردیم نون گندم ، دیدیم دست مردم! مگر عصر حجره، خودم که نداشته باشم دلیل نمیشه که استفاده هم نکرده باشم
    2.این تقریبا درسته
    3.فکر نکنم کسی تو ایران براش پیش نیومده باشه که حداقل یه بار با دیال آپ کار کنه ، مگر اینکه تازه به دوران رسیده باشه
    4. اگر بدی داره که حتما داره، به نظر شما گفتنش گناه کبیرست!!!
    شما اگخه تجربه ی یه نت دیگه رو توی مرکز مخابراتیت داشتی و اون بهتر از شاتله چرا هنوز رو شاتلی؟
    اگه هم فکر می کنی ISP ای هست بهتر از شاتل بسم الله اسمشو بگو ما بریم بگیریم
    دوستان اگه مثل من در منطقه ای هستید که برای دانلود شبانه محدودتون میکنند، سرویس نامحدود منجر به سرعت بسیار پایین میشه.

من محدود بودم سرعت دانلود شبانه ام قفل شد سر 16KBps حالا خیر سرم ART5 رو گرفتم، روزانه سرعتم 150 ولی شبانه عملا اینترنت قطعه به زور 7KBps رو میده... مثلا نامحدوده - والا با این نوناشون!
    نکته: من سرویسم رو دیروز کردم نامحدود و دانلود خاصی هم نداشتم باش که برم تو قانون من دآوردی FUP...
    آره...
    سرویس های آرت در زمان های دانلود شبانه ی رایگان به سرعت قرارداد محدود می شن که همینکار شاتل هم نشون دهنده ی مشکل شاتل برای تامین پهنای باندش در ساعات رایگان شبانس( و نه سود جویی شاتل!چون اگه دنبال سودجویی بود آرت هارو محدود نمی کرد تا در شب پهنای باند کمتری به اکو ها برسه و مجبور بشن در روز دانلود بیشتری بکنند و درآمد بیشتری به شاتل تعلق بگیره)
    دوستان 128 شاتل سرعتش چنده؟ دانلودش؟

می خوام پیش خودم مقایسه بکنم با پارس آنلاین و مخابرات تهران. که بعدا خواستم سرویس بگیرم از الان بدونم از کی بگیرم از شاتل یا پارس آنلاین یا مخابرات.
    اکو 2 مگا بیت(طبق حرف دوستان)
    آرت 800 کیلوبیت(که هر چه قدر بیشتر دانلود کنید سرعتتون کاهش پیدا می کنه)
    دوست عزیز چندین خط توضیح دادم تا شما رو شن بشی تمام کارهای ترافیکی و کنترل سرعت شاتل و جدیدا بقیه شرکت ها با نرم افزار مخصوص هستش که یکی از کارهای این برنامه گذاشتن محدودیت هستش
    وقتی تمام کارها با برنامه انجام میشه دیگه شیرینگ معنی نداره که شما برید و مثل گلادیاتور از همه دفاع کنید .

کسی نمیتونه منکر محدودیت بشه !!!که اگر میشد حس میکنم افرادی در این تاپیک هستند که منکر بشند .
    منم میگم شاتل محدود می کنه.فقط میگم که دلیل این محدودیت شکایت های افرادی مثل من بوده که از وضعیت اینترنت در شب ناراضی بوده اند
    قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فان
    در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
    اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم.
    در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
    شاتل دست به یک سلیقه سازی زده و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه
    ببین...این نظرسنجی ها فانه
    چون از یه طرف شاتل میاد یوزر 0 پسته می سازه و عالی میزنه
    از طرف دیگه هم یه سری افراد کم ظرفیت 4تا 4تا یوزر می سازه و خیلی بد میزنه
    این طرح محدودیت هم 9 ماهه پیاده سازی شده اگه قرار بود اتفاقی بیوفته تا به حال افتاده بود
    درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
    خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
    ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
    تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
    دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .
    بله معلومه که محدود می کنه ولی اینکار به نفع بیشتر کاربر هاست
    منم هیچ وقت نگفتم شاتل شرکت پاک و درسته
    میگم با شرایط فعلیش این کاری که کرده منطقی هست و به نفع اکثر کاربران

11. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

عزیز من شما با این تبلیغات سوئی که می کنی اجازه نمی دی کاربر تصمیم درست بگیره!میای اینجا از شاتل بد میگی کسی که می خواد تازه اینترنت بگیره میاد توی تاپیک می بینه شما از شاتل بد میگی
    واقیعته ، چه شما خوشت بیاد چه نیاد . چه منم خوشم بیاد و چه بدم بیاد، واقعیت رو نمیشه کتمان کرد

شما اگه تجربه ی یه نت دیگه رو توی مرکز مخابراتیت داشتی و اون بهتر از شاتله چرا هنوز رو شاتلی؟
    وقتی بین خودشون زدوبند میکنند که فلان منطقه رو فلان شرکت فقط ساپورت میکنه شما چی میتونی بگی؟

من میگم مغرضانه بدیشو نگین...
    بیاین بگین آقا شبانه زیاد دانلود کنی محدودت می کنه پینگش بده ولی توی بقیه ی زمینه ها خیلی خوبه
    یه چیزی میگم ممکنه باور نکنی، ولی بدتر از اون چیزی رو که فکر میکنی خود پشتیبانی شاتل قبول داشت و تایید کرد ( گفت آقای فلانی این چیزا رو به مشترکهای جدیدمون که نمیتونیم بگیم ولی شما چون مشترک قدیمی ما هستی و...........) حالا شما از پشتیبانی شاتل هم بالاتری الله اکبر.....

اصلا اینطوری بگم: کاربری که دلش بخواد شرکتی که ازش سرویس میگیری کیفیتش رو بالا ببره کاربر واقعیه نه اون که کورکورانه فقط تعریف میکنه
    من میخوام این شاتلی که ازش سرویس میگیریم بهتر بشه و تا وقتی که مشترکش باشم عیب و ایراداش رو میگم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همه هم عقل و شعور دارند خودشون حساب کتاب میکنند که کی درست میگه و کی اشتباه

حالا شما بگو چند مرده حلاجی............

13. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

منم میگم شاتل محدود می کنه.فقط میگم که دلیل این محدودیت شکایت های افرادی مثل من بوده که از وضعیت اینترنت در شب ناراضی بوده اند
    1.برادر من شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوب
    میگم تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
    حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه
    اینکه به خاطر دانلود بعضی افراد سرعتت شما کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست .

این طرح محدودیت هم 9 ماهه پیاده سازی شده اگه قرار بود اتفاقی بیوفته تا به حال افتاده بود
    2.یکی از دلایل من برای آوردن لفظ زدوبند در شرکت ها همینه .
    بله معلومه که محدود می کنه ولی اینکار به نفع بیشتر کاربر هاست
    منم هیچ وقت نگفتم شاتل شرکت پاک و درسته
    میگم با شرایط فعلیش این کاری که کرده منطقی هست و به نفع اکثر کاربران
    3.برادر من محدود کردن یعنی قانون شکنی چه یوزر قبول کنه چه نکنه
    مثل اینکه من بیام بگم این بابا دزده ولی قصدش رابین هود بازی بوده و برای خودش چیزی نمیخواد
    این قانون شکنی از رتبه اول کشوره سر زده و این نیاز به اطلاع رسانی داره . نه سرپوش گزاری
    چون شرکت متوجه میشه تقاضای کاربر چیز دیگه ایه(که صد البته میدونه)
    تمامی کاربران همیشه دنبال دانلود هستند مگر یک کاربر با تعداد پست زیر 20 بیاد بگه نه من نمیخوام دانلود کنم .
    4.اگر بر فرض محال شیرینگی هم باشه و قصد شاتل خیر باشه عالم و آدم میدونن هیچ وقت هدف یک کار وسیله انجام اون کار رو توجیه نمی کنه
    چون ثابت شده شیرینگی در کار نیست
    پس در موردش توضیح نمیدم
    اما بدون شیرینگ تصور نفع برای دیگر کاربران کاملا باطله چون حق اونها با برنامه تقسیم کننده سرعت محفوظ بوده واضحه که این محدودیت برای سود بیشتره
    اینجا به هرکسی که بخواد دانلود کنه یا بازی آنلاین گفته میشه دور شاتل رو _____ بکشه خوب چی موند؟
    اصلا دلیل شاتل برای افت سرعت شبانه در مقایسه با روزانه دانلود کردن زاد افراد در ساعت رایگان هست .
    کسی که موند انقدر بیکاره که از 1 تا8صبح که گاه از 3 تا 8 صبح هم میشه بیاد وب گردی کنه (بد برداشت نشه اگر باشه من بهشون احترام میزارم و) شاتل جای مناسبیه
    اما کسی این کار رو نمیکنه چرا؟ چون کسی که دانلود نداره شب خواب راحتش رو رها نمیکنه
    در ای حالت مگه روز رو از آدم گرفتن؟؟؟ با 3 گیگ در ماه میتونه روزی 100 مگ سایت بالا بیاره
    هر آدمی میدونه اگر یک کار تحقیقاتی سنگین هم بخواد بکنه صد مگ نمیشه
    این یعنی تنها گیمرها و دانلودرها شب ها پای کام هستن که شاتل برای هر جفتش مزخرفه
    5.شاتل فقط برای وب گردی خوبه شما فقط میتونی اطلاعات متنی رو بگیری
    اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
    چون سرویست ممکنه محدود بشه
    تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری از ترس اینکه محدود نشی که خوب اونم تضمینی نیست .
    الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرویس همین پول همین سرعت روزانه حالا 20 تا کمتر که بی تاثیره
    این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
    Last edited by Meysam Raz; 15-06-2012 at 01:06.

15. 6 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دو روز شده بود سرعت دانلودم توی شرکت پیام اوران از 360 به 100 رسیده بود رفتم واسشون یه انتقاد نوشتم گفتم:
    در خواست شما از شركت پيام آوران كوير :
    با سلام ضمن تشکر از کیفیت فوق العاده و بی نظیر شرکت به خصوص سرعت مناسب دانلود رایگان در ساعات شبانه، با توجه به کم شدن و محدود شدن سرعت برای اشتراک 1Mb از سرعت 360 به سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه، اینجانب با توجه به رابطه متقابل شرکت و کاربر توصیه می کنم دست کم امکان دانلود شبی حداقل 2 گیگ را برای کاربران این پهنای باند ( 1 مگ ) فراهم کنید زیرا متناسب با افزایش کیفیت و حجم فایل های مالتی مدیا و بازی در فضای مجازی به لحاظ کیفیت فیلم ها، بازی ها، نرم افزار ها و غیره ، دسترسی به این اطلاعات سرعت دانلود رایگان بالاتری می طلبد و سرعت فعلی چندان مناسب نیست امیدوارم با انتخاب سرعتی مناسب و رعایت حقوق متقابل کاربر و شرکت، رضایت هر دو جانب را به وجود بیاورید با تشکر فراوان ایمان رونقی
    پاسخ مسئولين شركت :
    با سلام.کاربر گرامی بنده مراتب را به مدیر عامل شرکت انتقال خواهم داد.هدف این شرکت رضایت هرچه بیشتر مشتریان می باشد. با تشکر از تماس شما. شرکت پیام آوران کویر
    بلافاصله روز بعد سرعت رو بردن روی 360 و اخم به ابروم نیاوردن

حالا اینو مقایسه کنید با شاتل و پشتیبانیش
    دو سه هفته که طول میکشه تا قبول کنن سرعتت رو خودشون محدود کردن بعد هم با هزار التماس و تهدید واسه یه روز بازش میکنن و دوباره می بندن
    شرکت اگه بخواد، میتونه اما کیه که از سود زیاد بدش بیاد؟
    دیگه واقعا مسخرست که توی دوره ای که حجم هر فیلمی بالای یک گیگ شده و بازی های 20 گیگابایتی ارائه میشه یه شرکت بیاد واسه شبی یک گیگ کاربرشو محدود کنه
    ماشالا نظرسنجی رو هم که اومدن داغونش کردن دو نفر از رفیقامو فرستادم اینجا، اومدن گفتن بابا شاتل که کلی طرفدار داره! برو ببین چند نظر رضایت داشتن! تعدادشون خیلی زیااااده! اینم نتیجه نظرسنجی که هرچی به مدیرهای محترم گفتم حذفش کنین گوش نکردن
    Last edited by ELDORAMO; 14-06-2012 at 15:19.

17. 4 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •