تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3826 از 4105 اولاول ... 28263326372637763816382238233824382538263827382838293830383638763926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,251 به 38,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده، خدا رو شکر خدمتم رو با داشتن چند ماه کسری حدود دو ماهه تموم کردم. دو سه ماه اول خدمتم حقوقم رو کم میریختن و آموزشی رو هم که انگار نریختن . حالا که خدمتم تموم شده دو ماهه دارن واسم حقوق میریزن.میخواستم ببینم این حقوق مربوط به اون ماه ها هستش یا دارن اشتباه میریزن؟

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده، خدا رو شکر خدمتم رو با داشتن چند ماه کسری حدود دو ماهه تموم کردم. دو سه ماه اول خدمتم حقوقم رو کم میریختن و آموزشی رو هم که انگار نریختن . حالا که خدمتم تموم شده دو ماهه دارن واسم حقوق میریزن.میخواستم ببینم این حقوق مربوط به اون ماه ها هستش یا دارن اشتباه میریزن؟
    ........................................
    سلام
    به نظر من
    اگه به تعداد دفعات و ماه هایی که نریختن دارن میریزن، حقوق های باقی مونده رو دارن میریزن.

یا نه اگه تعدادش بیشتر هست دارن اشتباهی میزین.
    برای مثال اگه تو خدمت 4 ماه نریختن، ولی الان 7 ماه هست دارن میریزن اشتباهاهی دارن میریزن.

اگه اشتباهی دارن میریزن بهتره حسابت رو خالی کنی و اون پولا رو ورداری، وگر نه بعدا از حسابت بر میدارن، صدات رو در نیار و خرجشون کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال مسخره :

۲۱ ماه خدمت همراه با ۲ ماه آموزشی محاسبه میشه ؟ یعنی ما کلا ۲۳ ماه میریم سربازی یا با آموزشی جمعا میشه ۲۱ ماه؟
    دوره کد بخوریم چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عزیزان تهیه استشهاد و گواهی کفالت برای معافیت کفالت کمکی میکنه؟کسی این راه رو امتحان کرده؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یه سوال مسخره :

۲۱ ماه خدمت همراه با ۲ ماه آموزشی محاسبه میشه ؟ یعنی ما کلا ۲۳ ماه میریم سربازی یا با آموزشی جمعا میشه ۲۱ ماه؟
    دوره کد بخوریم چی؟
    21 ماه کلا / دو ماه اموزشی + 19 ماه خدمت در یگان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود. اعزامی های 11/19 چقد شانس دارن که دورشون به دوره طلایی معروف تبدیل شه؟

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

درود. اعزامی های 11/19 چقد شانس دارن که دورشون به دوره طلایی معروف تبدیل شه؟

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
    سلام
    من 12/1 اعزاممه میشه بگین دوره طلایی یعنی چی و چه مزیتهایی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من 12/1 اعزاممه میشه بگین دوره طلایی یعنی چی و چه مزیتهایی داره؟
    سلام
    به این دلیل که به تعطیلات عید می خوره و بسته به اینکه کدوم ارگان باشید (ارتش نیرو انتظامی سپاه) مرخصی دارید که در بهترین حالت از اواخر اسفند تا بعد ۱۳ مرخصی میدن... البته اینجور که میگن ، نیرو انتظامی یه هفته بیشتر مرخصی عید نداره

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    من 8مهرماه امسال دفاع پایان نامه انجام دادم و بخاطر مقاله ام هنوز فارغ التحصیلیم رو نگرفتم.
    بهرحال فارغ التحصیلیم میشه همون 8مهرماه 1395. میخام ببینم هنوز دنبال کارای خدمتم نرفتم و معافیت تحصیلی دارم. این سه چهار ماه غیبت حساب میشه؟؟؟؟
    با توجه به اینکه من قبلا از یکسال حق پشت کنکور بودنم هم استفادده نکردم. یعنی میتونم یکسال برای کنکور دکتری صبر کنم.

این سوال اولم بود که جوابش برام مهمه اگه کسی میدونه ممنون میشم.
    مشاوره کلی هم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه متولد نیمه دوم 71 هستم. ارشد نقشه برداری خوندم. گرگان هستم. کارت سبز دارم و 8 سال کارت بسیجی فعال. 5سال کمکاری تیروئید هم دارم که با قرص کنترل میشه. اولویتم اینکه دوست دارم سرباز معلم بشم که شاید بعدش بتونم استخدام آموزش پرورش بشم. اولویت های بعدیم اگر معاف دائم کنند کمکاری تیروئید رو بشم. اگر نه امریه بشم توی سازمان های دیگه.از کجا باید شروع کنم دوستان؟
    سپاس بسیار فراوان.
    شما از هنگامى كه تاريخ فارغ التحصيل شويد يعنى نمره مقاله رو بگيريد به مدت يك سال زمان داريد تا خودتون را به سازمان نظام وظيفه معرفي كنيد اين چار ماه هم كه از مهر گذشته غيبت حساب نمى شود نگران نباشيد. براى سرباز معلمى بايد تاريخ هايي كه امريه مى دهند را از سازمان اموزش پرورش بپرسيد و بر اساس ان دفترچه رو پست كنيد براى معافيت هم كم كارى جز معافيت ها هست اما نظر كميسيون هم مهمه معمولا در كميسيون ها به كسي براحتى معافيت نمى دهند و نميشه از الان نتيجه ١٠٠٪‏ براى ان گفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •