من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟
من قبلا تمدید کردم و اعزامم رو باطل کردم برای معافیت پزشکی، می تونم دوباره با پرونده جدید تمدید کنم؟
سلام دوستان
بنده، خدا رو شکر خدمتم رو با داشتن چند ماه کسری حدود دو ماهه تموم کردم. دو سه ماه اول خدمتم حقوقم رو کم میریختن و آموزشی رو هم که انگار نریختن . حالا که خدمتم تموم شده دو ماهه دارن واسم حقوق میریزن.میخواستم ببینم این حقوق مربوط به اون ماه ها هستش یا دارن اشتباه میریزن؟
........................................
سلام
به نظر من
اگه به تعداد دفعات و ماه هایی که نریختن دارن میریزن، حقوق های باقی مونده رو دارن میریزن.
یا نه اگه تعدادش بیشتر هست دارن اشتباهی میزین.
برای مثال اگه تو خدمت 4 ماه نریختن، ولی الان 7 ماه هست دارن میریزن اشتباهاهی دارن میریزن.
اگه اشتباهی دارن میریزن بهتره حسابت رو خالی کنی و اون پولا رو ورداری، وگر نه بعدا از حسابت بر میدارن، صدات رو در نیار و خرجشون کن![]()
یه سوال مسخره :
۲۱ ماه خدمت همراه با ۲ ماه آموزشی محاسبه میشه ؟ یعنی ما کلا ۲۳ ماه میریم سربازی یا با آموزشی جمعا میشه ۲۱ ماه؟
دوره کد بخوریم چی؟
عزیزان تهیه استشهاد و گواهی کفالت برای معافیت کفالت کمکی میکنه؟کسی این راه رو امتحان کرده؟
21 ماه کلا / دو ماه اموزشی + 19 ماه خدمت در یگان
درود. اعزامی های 11/19 چقد شانس دارن که دورشون به دوره طلایی معروف تبدیل شه؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام
من 12/1 اعزاممه میشه بگین دوره طلایی یعنی چی و چه مزیتهایی داره؟
سلام
به این دلیل که به تعطیلات عید می خوره و بسته به اینکه کدوم ارگان باشید (ارتش نیرو انتظامی سپاه) مرخصی دارید که در بهترین حالت از اواخر اسفند تا بعد ۱۳ مرخصی میدن... البته اینجور که میگن ، نیرو انتظامی یه هفته بیشتر مرخصی عید نداره
شما از هنگامى كه تاريخ فارغ التحصيل شويد يعنى نمره مقاله رو بگيريد به مدت يك سال زمان داريد تا خودتون را به سازمان نظام وظيفه معرفي كنيد اين چار ماه هم كه از مهر گذشته غيبت حساب نمى شود نگران نباشيد. براى سرباز معلمى بايد تاريخ هايي كه امريه مى دهند را از سازمان اموزش پرورش بپرسيد و بر اساس ان دفترچه رو پست كنيد براى معافيت هم كم كارى جز معافيت ها هست اما نظر كميسيون هم مهمه معمولا در كميسيون ها به كسي براحتى معافيت نمى دهند و نميشه از الان نتيجه ١٠٠٪ براى ان گفت.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)