تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3826 از 4751 اولاول ... 282633263726377638163822382338243825382638273828382938303836387639264326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,251 به 38,260 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
    کجاشو با کلمات بازی کردم؟
    می دونی مسئله چیه؟
    طبق حرف های خود شما:
    این کاربره که نمی دونه با 128 باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه
    این کاربره که مبتدی هست
    این کاربره که قرارداد رو درست مطالعه نکرده امضا می کنه
    حالا این وسط گناه شاتل چیه؟میگی باید 200 بار برات میگفته که اگه خیلی دانلود کنی محدود می شی؟
    در کجای دنیا ماست بندی هست که بگه ماست من ترشه؟که شما توقع داری در ایران که دزدخونه هست بهت بگن؟
    حرف من حرف پشتیبانی نیست،حرف من اینه که چرا اشتباهات خودمون رو نادیده میگیریم و همه چیز رو میندازیم رو دوش شاتل؟
    بیشتر بچه های این تاپیک از بقیه ی ISP ها اطلاع درستی ندارن...برای همین فکر می کنند سرشون کلاه میره....

2. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام

مشکل ما اینه که دوست داریم خودمون رو گول بزنیم و مشکلات رو ماست مالی کنیم. با کلمات بازی کنیم مثل : اینترنت نامحدود، دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح رایگان ، محدودیت شبانه نداریم ، مشخص نکردن سقف دانلود شبانه ، عملا بستن اینترنت و گفتن اینکه افت سرعت دارید نه محدودیت ، شارژ کردن دوره ی جدید همانا و ادامه محدودیت دوره ی قبل به دوره جدید همان ،
    تنها حسن شاتل اینه که از تمام ظرفیتهاش برای سود بردن استفاده میکنه (که البته از نظر یک اقتصاددان نمیشه بهش خرده گرفت، اما از نظر کاربر چرا )
    خلاصه مطلب اینکه :روشی که شاتل پیش گرفته اینه که سعی کنه ، کارد زیادی به استخون طرف نزدیک نشه (برگرفته از مثل کارد به استخونش رسیده)

(نوشته ی بالا بیشتر درمورد سرویسهای اکو مشهود است)

4. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نت رسما time out شده !!! برای بقیه هم همینطوره ؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان من امروز سرعتم افتضاح بوده اکو 128 دارم الان به زور اومدم دارم پست میدم سرعت دانلودم به سختی به 8-9 میرسه الان تو چت بودم کارشناسشون گفت مشکل از مخابرات کشوره همکاران دارن مشکل رو برطرف میکنن از دوستان کسی هست مشکل من رو داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من امروز سرعتم افتضاح بوده اکو 128 دارم الان به زور اومدم دارم پست میدم سرعت دانلودم به سختی به 8-9 میرسه الان تو چت بودم کارشناسشون گفت مشکل از مخابرات کشوره همکاران دارن مشکل رو برطرف میکنن از دوستان کسی هست مشکل من رو داشته باشه
    دقیقا مال من هم مثل شماست
    الان سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعضی سایتها اصلا باز نمیشه
    شیراز
    512

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

نه باو منطق میخواد کسی دنبال کل کل نیست.
    Last edited by Meysam Raz; 13-06-2012 at 21:15.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

2 سوال پیش اومد
    من بعد از یک هفته دانلود محدود میشم!!!!
    دوستم بعد از یک هفته دانلود محدود میشه!!!!!!!!
    تمامی دوستان بعد از یک مقدار مشخص دانلود محدود میشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی ما در عمل مشترک پر مصرف با سرویس دارای دانلود شبانه رایگان یا مشترک پر مصرف دارای سرویس نامحدود آرت نداریم که بخواییم باهاش شیر هم بشیم .
    درواقع شاتل همه رو تبدیل به کم مصرف کرده
    1.حالا این مطالب که بارها و بارها از زبان پشتیبانی و حتی مدیر شرکت تکرار میشه چه معنی میده؟؟؟کسایی که این مطلب رو میخونن حداقل هر کدوم یک بار اینا رو تجربه کردن
    تجهیزات نمیکشه و مخابرات با ما لجه (گفته مدیر شرکت)
    نمیدونم شیر شدن با یک مشترک پر مصرف مثل خودمون
    محدودیت نداریم و...
    خلاصه از چی بگم برات؟؟؟!!!!
    2.چرا وقتی که من وارد شیر شدن با کاربران پر مصرف مثل خودم (خورزو خان) میشم سرعتم از 6کیلو بیشتر نمیشه؟؟
    طبق چیزی که همه از شیر شدن میدونیم اگرفرد اول دانلود نکنه افراد دیگه میتونند سرعت شخص اول رو استفاده کنند .
    من واقعا چند شب کامل دنبال یک نشانه از شیر بودن و نوسان سرعت که متجاوز از 6 کیلو باشه بودم . نشد که نشد .
    شما بیا و بگو شاتل بد نیست کاربر مقصره منم برای جبران این اشتباه از شاتل اومدم بیرون
    ولی
    میبینید همه کاربران زیر نظرتون تشکر میزارن
    چون همه با شما موافقن
    82 (منظورم رو از 82 گرفتید؟)کاربر از بوووووووق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند .
    Last edited by Meysam Raz; 13-06-2012 at 21:18.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکل ما اینه که دوست داریم خودمون رو گول بزنیم و مشکلات رو ماست مالی کنیم. با کلمات بازی کنیم مثل : اینترنت نامحدود، دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح رایگان ، محدودیت شبانه نداریم ، مشخص نکردن سقف دانلود شبانه ، عملا بستن اینترنت و گفتن اینکه افت سرعت دارید نه محدودیت ، شارژ کردن دوره ی جدید همانا و ادامه محدودیت دوره ی قبل به دوره جدید همان ،
    تنها حسن شاتل اینه که از تمام ظرفیتهاش برای سود بردن استفاده میکنه (که البته از نظر یک اقتصاددان نمیشه بهش خرده گرفت، اما از نظر کاربر چرا )
    خلاصه مطلب اینکه :روشی که شاتل پیش گرفته اینه که سعی کنه ، کارد زیادی به استخون طرف نزدیک نشه (برگرفته از مثل کارد به استخونش رسیده)
    عزیز من مشکل شما اینه که نمی تونی مسائلو درست بسنجی!
    شاتل این همه سال داشت اینترنت رایگان بدون محدودیت می داد چرا یهو محدودیت قرار داد؟
    دلیلش روشنه:دولت(حالا چه به اسم مخابرات چه به اسم زیر ساخت) با اینترنت مخالفه!دلیلش هم کاملا روشنه!
    زیرساخت پهنای باند مورد نظرشون رو بهشون نمی ده....دلش می خواد پهنای باند رو خودش ارائه بده تا هر موقع که دلش خواست راحت تر نت رو قطع کنه!
    شما هم اگه واقعا راست میگفتی و اینترنت شاتل اینقدری که میگی اشغال بود چرا بعد از گذشت 6 ماه هنوز شاتل داری؟دلیلش روشنه!چون بهترین ISP کلان ایرانه
    شما اومدی دیدی تو فلان استان مخابرات اینترنت خوب می ده فکر کردی همه ی استان ها اینترنت مخابرات خوبه!
    من خبر مخابرات اصفهان(به دلیل ناپایداری) و تهران(به دلیل سرعت خیلی کم) رو دارم که خیلی داغونه

بچه ازتون خواهش می کنم با این مردک که میاد دفاع می کنه از شاتل دزد کل کل نکنید واقعا حال بهم زنه حرف زدنش معلوم نیست تو کدوم دهاته که تاحالا اینترنت خوب ندیده به شاتل می گه خوب ....
    همچین دفاع می کنه انگار شاتل مال باباشه ...
    اه اه آدم حالش بهم می خوره ...
    منطق می خواد ؟
    نه عزیزم آب هویجم نمی خواد اون اصلا در سطحی نیست که بخواد بیاد واسه کسی قرارداد رو تشریح کنه چیکارس که به خودش چنین اجازه ای می ده ....
    واقعا اگر واسه خودتون احترام قائل هستین جواب امثال اینو که حال و روزشون معلوم هست رو ندین ...
    باور کن تو دهات نشسته پست می زاره ...
    وگرنه کسی که اینترنت درست دیده باشه و حرفه ای کار کنه اصلا امکان نداره بیاد از این دزدا دفاع کنه ....
    شاتل چه جالی می کنه چنین جانورایی ازش سرویس دارن ....
    آخه یک بچه ی 4 ساله بی تربیت که تاحالا 4 تا اکانت هاش بن شدند چی از منطق می فهمه که حرف از منطق میزنی؟
    بچه جون شما تو قنداق(؟) بودی من تو نت میگشتم
    یه کم بزرگ شو و توان شنیدن حرف مخالفتو داشته باش
    این یعنی ما در عمل مشترک پر مصرف با سرویس دارای دانلود شبانه رایگان یا مشترک پر مصرف دارای سرویس نامحدود آرت نداریم که بخواییم باهاش شیر هم بشیم .
    درواقع شاتل همه رو تبدیل به کم مصرف کرده
    1.حالا این مطالب که بارها و بارها از زبان پشتیبانی و حتی مدیر شرکت تکرار میشه چه معنی میده؟؟؟کسایی که این مطلب رو میخونن حداقل هر کدوم یک بار اینا رو تجربه کردن
    تجهیزات نمیکشه و مخابرات با ما لجه (گفته مدیر شرکت)
    نمیدونم شیر شدن با یک مشترک پر مصرف مثل خودمون
    محدودیت نداریم و...
    خلاصه از چی بگم برات؟؟؟!!!!
    ببین مگه من میگم شاتل محدود نمی کنه؟
    بی شک محدود می کنه!
    نمیگه محدود میکنه چون اگه بگه محکومه و می تونی ازش شکایت کنی
    منم نمیگم شاتل شرکت حسابی ای هست
    من فقط میگم نسبت به بقیه شون با توجه به مشکلاتی که فعالین این حوزه مطمئنا دارن شاتل بهترینه!
    این محدودیتی هم که برای شما گذاشتن به خاطر شکایت های افرادی امثال منه که به خاطر دانلود های شما ترافیک خطوط در ساعات رایگان خیلی بالا میرفت و اجازه نمی داد شب ها از اینترنت استفاده کنیم!
    تا اونجایی هم که یکی از دوستان توی این فروم می گفت این محدود برای کل کشور نیست و جاهایی که پهنای باند خالی دارن کاربرا رو محدود نمی کنند
    82 (منظورم رو از 82 گرفتید؟)کاربر از بوووووووق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند .
    حاجی جون کلا نظرسنجی های فروم جنبه فان داره و هیچ ارزشی نداره!
    مطمئن باش اگه خدمات شاتل اونقدری که شماها میگین بد بود بعد از این همه وقت که از پیاده سازی محدودیت ها گذشته هنوز پر یوزر ترین ISP ایران نبود!

11. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

عزیز من مشکل شما اینه که نمی تونی مسائلو درست بسنجی!
    شاتل این همه سال داشت اینترنت رایگان بدون محدودیت می داد چرا یهو محدودیت قرار داد؟
    دلیلش روشنه:دولت(حالا چه به اسم مخابرات چه به اسم زیر ساخت) با اینترنت مخالفه!دلیلش هم کاملا روشنه!
    زیرساخت پهنای باند مورد نظرشون رو بهشون نمی ده....دلش می خواد پهنای باند رو خودش ارائه بده تا هر موقع که دلش خواست راحت تر نت رو قطع کنه!
    شما هم اگه واقعا راست میگفتی و اینترنت شاتل اینقدری که میگی اشغال بود چرا بعد از گذشت 6 ماه هنوز شاتل داری؟دلیلش روشنه!چون بهترین ISP کلان ایرانه
    شما اومدی دیدی تو فلان استان مخابرات اینترنت خوب می ده فکر کردی همه ی استان ها اینترنت مخابرات خوبه!
    من خبر مخابرات اصفهان(به دلیل ناپایداری) و تهران(به دلیل سرعت خیلی کم) رو دارم که خیلی داغونه
    به نظر میرسه که سنجش مسائل شما هم اصلا تعریفی نداره!

پس هر کس 6 ماه از پارس انلاین یا اسیاتک یا مخابرات و.... اینترنت داشت اون isp ها بهترین توی ایران هستند؟ (استدلال شما)
    (موندن من هم دلیلی بر خوب بودن شاتل نیست چون اپشن دیگه ای رو در حال حاظر ندارم و مجبورم فعلا از شاتل سرویس داشته باشم یا قید adsl رو بزنم)

همه چیزی که در مورد شاتل گفتم عین واقعیته ، حالا اگر برداشت شما اینه که منظورم اشغال بودن شاتله ، مقصر من نیستم و منظورم این نبوده ، این برداشت شماست

گفتن ضعفها بهتر از اینه که کتمانشون بکنیم و سرمون رو مثل کپک زیر برفا کنیم و فقط مدحش رو بگیم!

کی و کجا من گفتم مخابرات کل ایران خوبه! به یکی دو تا از دوستانی که قصد تغییر شرکت رو داشتند گفتم مخابرات رو هم چک کنید

13. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

قرار بود امشب ساعت 12 قرار داد من و در نتیجه سرویس من تموم بشه ولی دیدم 3 گیگ ترافیک بهمراه یه ماه تمدید برام زدن الان دارم راحت استفاده میکنم! الان این جریانش چیه؟ مفتیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •