کجاشو با کلمات بازی کردم؟آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شرSHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
می دونی مسئله چیه؟
طبق حرف های خود شما:
این کاربره که نمی دونه با 128 باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه
این کاربره که مبتدی هست
این کاربره که قرارداد رو درست مطالعه نکرده امضا می کنه
حالا این وسط گناه شاتل چیه؟میگی باید 200 بار برات میگفته که اگه خیلی دانلود کنی محدود می شی؟
در کجای دنیا ماست بندی هست که بگه ماست من ترشه؟که شما توقع داری در ایران که دزدخونه هست بهت بگن؟
حرف من حرف پشتیبانی نیست،حرف من اینه که چرا اشتباهات خودمون رو نادیده میگیریم و همه چیز رو میندازیم رو دوش شاتل؟
بیشتر بچه های این تاپیک از بقیه ی ISP ها اطلاع درستی ندارن...برای همین فکر می کنند سرشون کلاه میره....