بله شما توي آموزشي هر ارگاني ( ارتش نيرو انتظامي سپاه ) بيفتيد تا اخر خدمت توي همون ارگان مي مونيد
بله شما توي آموزشي هر ارگاني ( ارتش نيرو انتظامي سپاه ) بيفتيد تا اخر خدمت توي همون ارگان مي مونيد
دوستان سایت نظام وظیفه خرابه؟
بله
دنبال چیز خاصی تو سایت میگردی؟ خبری نیس اونجا
سلام دوستان من برای پذیرش سپاه آشنا تو سپاه مرکز استان گیر آوردم و اون آشنا گفت ما از استان برگه هات رو فرستادیم تهران برای پذیرش فقط یک سوالی که میمونه اینکه مگه نه اگر استان قبول کنه با پذیرش خودشون میتونن محل اعزام رو تغییر بدن و نیازی به تهران نیست یا نه فقط تهران دسترسی به سیستم داره برای تغییر محل اعزام؟!
شما از هرجا كه براي سپاه اقدام به پذيرش كنين همون جا تقسيم خواهيد شد فقط ممكنه اموزشى در مكان ديگرى باشيد كه در صورت جواب مثبت پذيرش بعد از اموزشى به همان محلى كه پذيرش شده ايد تقسيم مى شويد تا ادامه خدمت در انجا باشيد
متشکر
منظور من اینکه وقتی سپاه مرکز استان پذیرش رو قبول کرده و برگم رو فرستاده تهران یعنی همه چیز اوکیه و من 100 در 100 پذیرش میشم یا نه معلوم نیست؟!
بله هنگامى كه برگه پذيرش شما به نظام وظيفه ارسال شود همه چيز اوكيه
من پدرم 24 ماه جبهه داره 8 ماه کسری میخوره اما من غیبت سنواتی دارم ( 6 ماه ) آیا کسر خدمت به من تعلق میگیره ؟
غیبت سنواتی بخشیده نمیشه ؟
پایه خدمتی شهریور 95 هستم
غیبت سنواتی معمولا 22 بهمن بخضیده میشه، اما الآن فکر کنم 2 سالی هست که بخشیده نشده شاید امسال بخشیده بشه، اگر بخشیده شد اونوقت کسری هم دارید.
سلام.
من 8مهرماه امسال دفاع پایان نامه انجام دادم و بخاطر مقاله ام هنوز فارغ التحصیلیم رو نگرفتم.
بهرحال فارغ التحصیلیم میشه همون 8مهرماه 1395. میخام ببینم هنوز دنبال کارای خدمتم نرفتم و معافیت تحصیلی دارم. این سه چهار ماه غیبت حساب میشه؟؟؟؟
با توجه به اینکه من قبلا از یکسال حق پشت کنکور بودنم هم استفادده نکردم. یعنی میتونم یکسال برای کنکور دکتری صبر کنم.
این سوال اولم بود که جوابش برام مهمه اگه کسی میدونه ممنون میشم.
مشاوره کلی هم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه متولد نیمه دوم 71 هستم. ارشد نقشه برداری خوندم. گرگان هستم. کارت سبز دارم و 8 سال کارت بسیجی فعال. 5سال کمکاری تیروئید هم دارم که با قرص کنترل میشه. اولویتم اینکه دوست دارم سرباز معلم بشم که شاید بعدش بتونم استخدام آموزش پرورش بشم. اولویت های بعدیم اگر معاف دائم کنند کمکاری تیروئید رو بشم. اگر نه امریه بشم توی سازمان های دیگه.از کجا باید شروع کنم دوستان؟
سپاس بسیار فراوان.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)