تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3825 از 4751 اولاول ... 282533253725377538153821382238233824382538263827382838293835387539254325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,241 به 38,250 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره دوستم سرعت تو روز روی 2 مگ بسته شده سرعت هم بالای 100 میره با 128 ولی بگم ها همه جا بستگی به مراکز مخابراتی شهرتون داره ولی 128 آره خوبه اون 256 و512 وقتی سرعت و تفاوتشو با 128 احساس میکنی که ساعت شلوغی باشه سرعت ها واقعی بشه .... ولی در کل چون دانلودر نیستی من بهت شاتل رو پیشنهاد میکنم چون واقعا خوبه .....
    سرعت شبانه بستگی به دانلود مصرفی رایگانت و بازهم مخابرات و شهرتون بستگی داره .....
    موفق باشی ....
    حرف دوستمون تایید میشه،یه چیزی رو هم من اضافه میکنم،عمده ترین تفاوتشون تو سرعت آپلودشونه،وگرنه در روز همشون روی 2مگ بسته میشه،و در شب سرعت واقعی سرویس،البته اینو هم اضافه کنم بعضی از شبا هم روی همون 2مگ هست!

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)
    سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)

خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.

گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
    گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!

معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
    با ART1 چقدر دانلود کردید؟

من می خوام از پارس بیام بیرون سرعت سرویس art 1 چنده
    پارس آنلاین هم که سرویساش خوبه ، مشکلت تو پارس چیه؟

قیمت های سرویس ART شاتل :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان آسیاتک دارم.ازمرکز مخابراتی مالک اشتر.ولی زیاد راضی نیستم.قیمت هاش هم از شاتل بیشتره.

به نظر شما روی مرکز مالک اشتر از کجا بگیرم بهتره؟

این جشواره عید تا عید چیه؟ چه قدر تخفیف میدن؟

هزینه نصب و راه اندازی تو تهران چقدره؟اگه خودم نصب کنم بازم پول باید بدم؟
    من خودم مرکز مالک اشترم و هم توی روز و هم توی شب مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ، مگر اینکه مشکل کلی وجود داشته باشه

چشنواره هاشونم زنگ بزن از واحد فروششون سوال کن 23099

هزینه نصب حضوری اون موقع ها که یادمه 15 تومن بود و تلفنی کمتر ولی الان نمی دونم فکر کنم بیشتر شده باشه اونم از فروششون می تونی بپرسی

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    اول ببین مخابرت منطقتون سرویسهاش چجوریاست. اگر بدتر از شاتل بود که هیچ . و اگر فقط روزا کار میکنی و شب هم دانلود نداری شاتل هم خوبه. اول مخابرات رو چک کن
    نمیدونم ولی فک نکنم مخابرات مالی باشه سرعتاشم واقعی هست یعنی 128=17 کیلوبایت

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)
    سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)

خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.

گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
    گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!

معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
    معنی اینترنت نامحدود یعنی چه؟
    یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
    دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!

به نظر من سرویس های آرت شاتل تنها سرویس هایی هستند که نمونه ی مشابهشون در ISP های دیگه پیدا نمی شه و من ازش خیلی راضیم

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

نمیدونم ولی فک نکنم مخابرات مالی باشه سرعتاشم واقعی هست یعنی 128=17 کیلوبایت
    قبلا برای یکی از دوستان توی روز تا 100 کیلوبایت هم بوده (شما یه پرسوجویی بکن ضرر نداره)

من الان آسیاتک دارم.ازمرکز مخابراتی مالک اشتر.ولی زیاد راضی نیستم.قیمت هاش هم از شاتل بیشتره.

به نظر شما روی مرکز مالک اشتر از کجا بگیرم بهتره؟

این جشواره عید تا عید چیه؟ چه قدر تخفیف میدن؟

هزینه نصب و راه اندازی تو تهران چقدره؟اگه خودم نصب کنم بازم پول باید بدم؟
    جواب شما رو تا حدودی ایشون گفتند:

من خودم مرکز مالک اشترم و هم توی روز و هم توی شب مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ، مگر اینکه مشکل کلی وجود داشته باشه
    چشنواره هاشونم زنگ بزن از واحد فروششون سوال کن 23099

هزینه نصب حضوری اون موقع ها که یادمه 15 تومن بود و تلفنی کمتر ولی الان نمی دونم فکر کنم بیشتر شده باشه اونم از فروششون می تونی بپرسی
    که البته منظورشون شاتل بوده. شما چک کن ببین adsl مخابرات چطوره بعدا تصمیم بگیر

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

معنی اینترنت نامحدود یعنی چه؟
    یعنی هر چه قدر که بخواهی دانلود کنی بتونی!اجازه ی دانلود کردن رو ازت گرفتن؟خیر...فقط سرعتت رو محدود کردن
    دلیلش هم واضحه...شما با اینترنت 128 اختصاصی فقط 16 گیگ در ماه می تونی دانلود کنی!اومدی با سرویس شیر بالای 18 گیگ دانلود کردی و به این روز درامدی!

به نظر من سرویس های آرت شاتل تنها سرویس هایی هستند که نمونه ی مشابهشون در ISP های دیگه پیدا نمی شه و من ازش خیلی راضیم
    معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.
    حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!

حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
    نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!

در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.
    بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!

در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.

!!!
    آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
    خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!

این اسمش چیزی نیست جز فریب:
    بگن اینترنت نامحدود بهتون میدیم ولی وقتی از "حد" اونها بیشتر بری، برمیدارند اینترنت رو فلج میکنند که به قدری کند باشه که عملا مثه قطع کردن از ترافیک شبکه شون به کنار بره!

الان این ماه 30 هزار تومن پول دادم برای اینترنت با دانلود 1-2 کیلو ! خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که هنوز اینترنت دارم و قطع نیست ؟!!

آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!

به من مشتری که خودم بهشون گفتم دانلود زیاد دارم، هیچ کجا این موضوعات اعلام نشده "در موقع خرید"
    Last edited by pandemonium; 12-06-2012 at 22:47.

7. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

معنی اینترنت نامحدود روش هست، یعنی محدودیت حجم نداشته باشی.
    حالا اینکه توی ایران این کلمه رو دستکاری میکنند و تبصره روش میذارند که تغییر در واقعیت کلمه نمیذاره!

حالا سرورشون کم میاره یا به هر دلیل ، اگر میخواند محدودیت روی میزان دانلودشون سقفی تعیین کنند اسمش رو دیگه نذارند نامحدود! ضمنا همون اول هم موقع خرید به مشتری یادآوری کنند که آقا این سرویس ما چنین نکاتی رو هم داره ، در حجم های بالاچنین سقفی رو هم داره. که اون مشتری با شناخت کامل از سرویس دهی اون شرکت تصمیم بگیره بخره یا نه.
    نه اینکه بعد از خرید سرویس و بوجود آمدن مشکلات تازه شرکت بهش بگه که بله! سرویس ما اسمش نامحدوده ولی همچین محدودیت هایی هم داره!
    والله از 4 سال پیش که من برای پسر خالم دنباله ISP می گشتم توی سایتشون در موردش توضیح داده بودن!2 سال پیش هم که خودم مشترکشون شدم توی قراردادم ذکر کرده بودن
    توی سایتشون هم که اعلام کردن:
    دیگه بدبختا په شکلی اعلام کنند؟
    عزیز من شما تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمی دونی تقصیرش با مسئولین شاتل نیست!سرعت شما می تونه تا 1/10م سرویس قراردادتون باشه
    در موقع خرید اینترنت نامحدود شاتل، هیچ کجا به من مشتری این محدودیت های اینترنت نامحدودشون! رو نگفته اند.
    بعدش که خرید کرده ام اومدن میگن آره یه نرم افزار داریم که سقف تعیین میکنه و شما رو محدود میکنه و اینا!

در صورتی که حالا به دلیل محدودیت های سرورشون و هر دلیلی دیگری، این روش ها رو اعمال میکنند باید قانونا و اخلاقا این ها همون اول رو به "من مشتری" اعلام کنند لابلای اون هفت هشت برگ قانون و تبصره و آیین نامه ای که اول بار میدن و باید امضا کنم، که آقا جون این سرویس "نامحدودی" که ما میدیم این "محدودیت ها" رو هم داره.
    اگه برگه هارو ببینی می فهمی که توش گفتند و این تقصیر شما بوده که دقت نکردی و الان نتت به این وضعیت در اومده!
    آهان واقعا دستشون درد نکنه ! منت سر من گذاشتند که اینترنتم رو قطع نکردند ولی اومدن سرعت دانلود رو آوردن روی 1-2 کیلو و یه صفحه یاهو رو هم بخوام باز کنم یک ساعت طول میکشه تا لود بشه! هرچی بخوام دانلود کنم ؟! اصلا مگه با سرعت 1-2 کیلو عملا میشه چیزی دانلود کرد؟!
    خیلی هم باید ازشون ممنون باشم که معنی اینترنت نامحدود رو بهمون فهموندن تو ایران!
    اون زمان که کلی دانلود می کردی باید فکر اینجا رو هم می بودی!
    به هر حال با سرویس 128 بیشتر از 16 گیگ نمی شه دانلود کرد!شما بیشتر 16 گیگ دانلود کردی دیگه!
    آقاجون سرورهاتون محدودیت داره، نمیکشه قبول ،ولی اینها رو باید همون اول به مشتری اینترنت نامحدودتون اعلام کنی که : "ما سقف میذاریم، ما نرم افزار محدود کننده اعمال میکنیم". نه اینکه به اسم اینترنت نامحدود به مشتری اشتراک بدی "بعدش" که مشتری میگه چرا اینترنت من اینجوری شده بیای بگی که ما سقف داریم و با نرم افزار محدودیت اعمال میکنیم!
    شما بهت قرارداد دادن؟اگه دادن برو بخون می بینی که توش گفتند
    منم نه مسئول شاتلم نه مسئول فروشش فقط چیزی که حقه رو میگم...
    در صورتیکه بازم اعتقاد داری در مورد محدودیت توی قرارداد چیزی نگفتند لطف کن عکس قراردادت با شاتل رو قرار بده تا بهت نشون بدم در کدوم تبصره بهت گفتند
    اگه در قرارداد این مسئله ذکر نشده باشه می تونی از شاتل شکایت کنی و به حقت برسی

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پوريا از كدوم شهري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والله از 4 سال پیش که من برای پسر خالم دنباله ISP می گشتم توی سایتشون در موردش توضیح داده بودن!2 سال پیش هم که خودم مشترکشون شدم توی قراردادم ذکر کرده بودن
    توی سایتشون هم که اعلام کردن:
    دیگه بدبختا په شکلی اعلام کنند؟
    عزیز من شما تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمی دونی تقصیرش با مسئولین شاتل نیست!سرعت شما می تونه تا 1/10م سرویس قراردادتون باشه

اگه برگه هارو ببینی می فهمی که توش گفتند و این تقصیر شما بوده که دقت نکردی و الان نتت به این وضعیت در اومده!

اون زمان که کلی دانلود می کردی باید فکر اینجا رو هم می بودی!
    به هر حال با سرویس 128 بیشتر از 16 گیگ نمی شه دانلود کرد!شما بیشتر 16 گیگ دانلود کردی دیگه!

شما بهت قرارداد دادن؟اگه دادن برو بخون می بینی که توش گفتند
    منم نه مسئول شاتلم نه مسئول فروشش فقط چیزی که حقه رو میگم...
    در صورتیکه بازم اعتقاد داری در مورد محدودیت توی قرارداد چیزی نگفتند لطف کن عکس قراردادت با شاتل رو قرار بده تا بهت نشون بدم در کدوم تبصره بهت گفتند
    اگه در قرارداد این مسئله ذکر نشده باشه می تونی از شاتل شکایت کنی و به حقت برسی

آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شر
    SHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
    Last edited by morteza.1975; 13-06-2012 at 03:01.

11. 6 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این تفاسیر شما 1ماهه بگیر چرا 3 ماهه که اگر خوب نبود تعویض کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •