تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3824 از 4751 اولاول ... 282433243724377438143820382138223823382438253826382738283834387439244324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,231 به 38,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

این رو باید توجه کنید که همیشه مشکل از شاتل نیست .......

دوستی که اسکرین شات گذاشتی از پینگ 4.2.2.4 که همش داره تایم out میده چطوری پس اینترنت داری شما ؟!!!!!!!!!

من خودم هم داتک دارم هم شاتل ..... از جفتشون هم راضی هستم خدایی .

کلا نباید زود قضاوت کنید .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من می خوام از پارس بیام بیرون سرعت سرویس art 1 چنده

سلام

جدیدا مثل اینکه شاتل سرویسهای نامحدود رو هم خیلی بالاتر میبنده . فکر کنم art1 رو روی حداقل 90 تا 100 بستن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان دیگه اکثر کاربرا احتیاج به سرعت بالا دارن وگرنه بخوای فیلم بگیری با شاتل بهتره اینکارو نکنی چون حیف این سرعت نیست فیلم بگیری.
    این همه فیلم تو نت ریخته دونه ای 200 یا 300 تومن حیف نیست بیشتر از حد معمول دانلود کنی سرعتت بیاد پائین.
    من قبلا آرت 1 داشتم سرعتم رو 95 دانلود بود الان اکو 512 گرفتم روی دومگ آپ شده سرعتم 230 الی 250 تاست خدائی من که احتیاج به سرعت بالا دارم واقعا کارمو راه انداخته.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب یه دانلود واجب داشتم ساعت 1 گذاشتم دیدم سرعت دانلود 8-9 ! بعد دوستان که گفتن از ساعت 3 خوب میشه ساعت 3 گذاشتم تا 8 . الان دیدم از 3 تا 8 3100 مگ دانلود شده کف کردم خدایی . دوستان من ریاضیم زیاد خوب نیست ! با این حساب دیشب سرعت دانلود چند بوده ؟ عکس :

5. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منبع: دنیای اقتصاد

گپی با مدیرعامل شرکت شاتل

5 خرداد 1391 - بازار ديجيتال- «بزرگ‌ترین شرکت اینترنتی و اپراتور برتر دیتا در کشور محسوب می‌شویم. همچنین با داشتن بیش از 330 هزار کاربر در سطح کشور، بیشترین سهم بازار اینترنتی را در اختیار داشته و بزرگ‌ترین مصرف‌کننده پهنای باند در کشور به حساب می‌آیم.

این بخشی از اظهارات مسوولان شرکت شاتل، در نشست خبری این شرکت به مناسبت هفته ارتباطات بود.

در حالی مسوولان شرکت شاتل عنوان می‌کنند که بزرگ‌ترین شرکت اینترنتی در کشور هستند که سرویس اینترنت پرسرعت این شرکت در مراکز مختلف مخابراتی، با کیفیت یکسان به کاربرانش ارائه نمی‌شود. در خصوص علت این امر با حسن شانه‌ساززاده، مدیرعامل شرکت شاتل گفت‌وگوی کوتاهی انجام داده‌ایم که می‌خوانید:

علت اصلی تفاوت کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل در مناطق مخابراتی مختلف چیست؟

ما داستان بلند بالایی در این زمینه با شرکت مخابرات داریم. همانطور که می‌دانید شرکت مخابرات در دو بخش بازار اینترنت در حال فعالیت است. در یک بخش به عنوان رقیب با ما کار می‌کند و در بخش دوم به عنوان فراهم‌کننده زیرساخت برای فعالیت شرکت‌های ندا مشغول به فعالیت است. وجود چنین مشکلی که به آن اشاره می‌کنید تنها مربوط به شرکت ما نیست، بلکه اکثر شرکت‌های اینترنت پرسرعت در کشور هم با این مشکل مواجه هستند. برخی مناطق مخابراتی جزو مراکز قرمز برای ما محسوب می‌شوند؛ یعنی به دلایلی مخابرات امکان نصب تجهیزات به شرکت‌هایي نظیر شاتل را نمی‌دهد.

به چه دلایلی؟
    به دلایل رقابتی مخابرات در برخی مناطق حاضر به همکاری با ما نیست.

عدم همکاری مخابرات و شرکت‌های ندا چند سالی است که وجود دارد و تا کنون هیچ راه‌حلی برای آن در نظر گرفته نشده است. به نظر شما با این شرایط تنها کاربر نهایی متحمل ضرر نمی‌شود.
    درست است. در چنین شرایطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان ناظر باید وارد شده و این مشکلات را حل کند. بسیاری از کاربران در صورت افت کیفیت یا سرعت اینترنت خود شکایت‌شان را تسلیم این سازمان می‌کنند و این سازمان هم بدون بررسی اینکه مقصر اصلی در کاهش کیفیت و سرعت اینترنت چه بخشی است، به شرکت‌های ندا نامه زده و از ما می‌خواهد که در سریع‌ترین زمان ممکن کاربر نهایی را راضی کنیم. در نتیجه این برخوردها است که کاربر نهایی هم دیگر به ما اعتماد نمی‌کند و در صورت تماس با مرکز پشتیبانی اگر بگوییم مشکل از مخابرات است حرفمان را باور ندارد.

شما به عنوان یک فعال در حوزه بازار اینترنت پرسرعت معتقدید که هر مشکلی در این حوزه به دلیل کم کاری شرکت مخابرات به وجود می‌آید؟
    به هیچ وجه ما این اعتقاد را نداریم. فضا غبار آلود شده است. ممکن است از ده مرکزی که شاتل در آن مشغول فعالیت است، مشکل 7 مرکز به دلیل کم کاری مخابرات باشد و سه مرکز باقیمانده به دلیل مشکلات زیرساختی شرکت ما دچار مشکل شده باشند.

اگر فضا شفاف باشد و سازمان تنظیم مقررات به وظایف اصلی خود که نظارت بی طرفانه در بازار است، عمل كند، این فرصت از شرکتی‌های ندا گرفته می‌شود که به خاطر کم کاری شرکتی مثل مخابرات، از اتفاقات به وجود آمده سوءاستفاده کند.

در این شرایط چه راهکار و پیش‌بینی‌اي برای راضی نگه داشتن کاربران خود دارید؟
    ما سعی می‌کنیم در صورت به وجود آمدن مشکل با کاربران خود صادقانه برخورد کنیم. همچنین با رفع مشکلات به وجود آمده ضررهای آنها را با ارائه فضای دانلود رایگان و... جبران کنیم.

7. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

8 اینترنت نامحدود!

دوستانی که تازه از شاتل سرویس گرفتند کمی صبر کنن وقت برای تعریف و تمجید زیاد هست؟ از صفحه 1738 پارس آنلاین :

البته مورد دوم رو قبول ندارم چون اگر همه رو با یکدیگر شیر هم بکنن بالاخره سرعت باید (هنگام محدودیت ) یه نوسانی داشته باشه که من یک همچین چیزی ندیدم و بیشتر از 6 کیلو نشد
    من تمام مدت محدودیت دانلود نمیکردم بقیه دوستان هم همین رو گفتند پس پر واضحه که ما رو با یک نرم افزار محدود میکنند نه شیرینگ
    من با خود شاتل تماس گرفتم و از سرعت بسیار بسیار پایین دانلودم در این 3 هفته شکایت کردم. (سرعت دانلود من در این 3 هفته زیر "5" بوده ! در تمام اوقات شبانه روز)
    سرویس من "نامحدود" هست(Art 1)

خود کارمند رسمی شاتل به من صراحتا گفت که شما دانلود زیاد داشته اید، نرم افزار ما ، شما رو محدود کرده و سرعت شما رو تا اون حد پایین آورده.

گفت شما از "حد دانلودتون" فراتر رفته اید!
    گفت شما یه چند وقت دانلود نکنید، طرف دانلود نرید تا بعد از اون نرم افزار شما رو از اون لیست بیرون بیاره و سرعتتون درست بشه!!

معنی اینترنت نامحدود رو هم فهمیدیم !
    Last edited by pandemonium; 12-06-2012 at 15:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    jahanami be name i.s.l.a.m

پيش فرض

دیشب یه دانلود واجب داشتم ساعت 1 گذاشتم دیدم سرعت دانلود 8-9 ! بعد دوستان که گفتن از ساعت 3 خوب میشه ساعت 3 گذاشتم تا 8 . الان دیدم از 3 تا 8 3100 مگ دانلود شده کف کردم خدایی . دوستان من ریاضیم زیاد خوب نیست ! با این حساب دیشب سرعت دانلود چند بوده ؟ عکس :

بین 180 تا 200 ...

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوست عزيز

پينگ تايم هاي شما همش تايم اوته مال همون زمان هستش كه داشتيد چت مي كرديد؟ اگر پينگ تايم ها تون همش تايم اوت باشه يعني عملا اينترنت رو نداريد و نبايد مي تونستيد با پشتيباني چت كنيد

آخرين باري كه با پشتيباني چت كردم قبل از ورود به چت بالاش نوشته بود :

محتوای این گفت و گو کاملا" محرمانه تلقی شده و به این وسیله دو طرف اجازه ی انتشار یا فاش کردن آن را به هر طریق از خود سلب می کنند. بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع، طرف مقابل می تواند نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.

به نظرم با توجه به توضيحي كه اون بالاي چتشون نوشتن، باید به این نکته توجه داشته باشید که محتواي متن چت باید محرمانه باشه

به هر حال من تا اونجايي كه اطلاعات دارم زماني كه كل پينگ تايم اوت باشه عملا اينترنت قطعه و حتي شما نبايد مي تونستيد وارد چتشون بشيد
    Last edited by trusted; 12-06-2012 at 20:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستمون درست میگن اگه چت کردید مگه امکان داره پینگتون همش تایم اوت بشه.
    اگه این اتفاق افتاده خوب صد در صد اشکال از دی ان اس 4.2.2.4 هستش که دان بوده که این هم یه چیز غیر قابل باوره.
    فقط خدا کنه شاتل اصلا داخل این فروم نیاد اگه ببینه پست شمارو شکایت میکنه بابت گذاشتن چت.
    من خداوکیلی تا حالا که استفاده کردم عالی بوده هم بازی آنلاین هم ویدیو آنلاین هیچ کدوم از شرکتا سرعت شاتلو واسه این کارا ندارن.

داره خودمونی میشه iman111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اول ببین مخابرت منطقتون سرویسهاش چجوریاست. اگر بدتر از شاتل بود که هیچ . و اگر فقط روزا کار میکنی و شب هم دانلود نداری شاتل هم خوبه. اول مخابرات رو چک کن
    من الان آسیاتک دارم.ازمرکز مخابراتی مالک اشتر.ولی زیاد راضی نیستم.قیمت هاش هم از شاتل بیشتره.

به نظر شما روی مرکز مالک اشتر از کجا بگیرم بهتره؟

این جشواره عید تا عید چیه؟ چه قدر تخفیف میدن؟

هزینه نصب و راه اندازی تو تهران چقدره؟اگه خودم نصب کنم بازم پول باید بدم؟
    Last edited by iman111; 12-06-2012 at 19:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •