سلام
فکر نمی کنم که درست باشه این حرف چون که دقیقا پارسال تعجیل اسفند باز شد و بعضی ها که اردیبهشت بودن درخواست دادن و رفتن...اگر مرتب پیگیر باشید شاید باز بشه اسفند
سلام
فکر نمی کنم که درست باشه این حرف چون که دقیقا پارسال تعجیل اسفند باز شد و بعضی ها که اردیبهشت بودن درخواست دادن و رفتن...اگر مرتب پیگیر باشید شاید باز بشه اسفند
سلام دوستان امروز دفترچه فرستادم لیسانس از کرج افتادم یکم تیر ماه
سوالی داشتم دوستان
اگه من در حین خدمت معافی تحصیلی بگیرم
بعد از تموم شدن درسم ایا باید دوباره دوره ی دو ماه آموزشی خدمت رو بگذرونم ؟
دوستان برای یگان و بعد آموزشی باید قبل از تقسیم شدن دنبال پارتی باشم ؟ یا وقتی تقسیم بشی آشنا داشته باشی میتونه جابه جات کنه ؟
اون آشنا دقیقا چیکار میکنه یعنی اسمتو خودش میندازه اونجایی که میخای یا شهر خودت دقیقا چه کاری انجام میده ؟
سلام دوستان
توی آموزشی تمرینات ورزشی شامل چی میشه و اینکه هر روز برگزار میکنن!؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلامدو سال پیش بدلیل عمل جراهی مجبور شدم استعلاجی بگیرم و عمل کنم
بعد ازعمل مشکلاتی پیش اومد که نتونستم برگردم پادگان
قبلا هم سابقه فرار دارم اما جریمه نقدی تعلیقی دادن بهم
الان میخوام برگردم میخوام بدونم چه بلایی سرم میاد! :/
دوباره از اول باید خدمتمو شروع کنم؟
تجدید آموزش؟
حبس؟
- - - Updated - - -
سلامدو سال پیش بدلیل عمل جراهی مجبور شدم استعلاجی بگیرم و عمل کنم
بعد ازعمل مشکلاتی پیش اومد که نتونستم برگردم پادگان
قبلا هم سابقه فرار دارم اما جریمه نقدی تعلیقی دادن بهم
الان میخوام برگردم میخوام بدونم چه بلایی سرم میاد! :/
دوباره از اول باید خدمتمو شروع کنم؟
تجدید آموزش؟
حبس؟
اموزشی رو که باید بری همه سربازا میرن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
بله هر روز صبح حدودا 5 که میزنید بیرون شروع میشه تا یک کمی قبل نهار کلا بیرون هستید زیاد ورزشی هم نیست بیشتر تمرینات نظامیه
اول از قدم رو به چپ چپ و رژه یادتون میدن بعد میرید سراغ تمرین با اسلحه و غیره اینقدر تمرین میکنید که کلا متحول میشید![]()
اشنات اگه نظامی باشه میتونه یه نامه بنویسه در حین دوره اموزشی جا به جات کنه حتی نیرو رو عوض کنه مثلا زمینی هستی بیارتت هوایی بستگی به اشنات داره![]()
سلام
یکی از دوستان به دلایل افسردگی شدید امکان خدمت را ندارد. سابقه خودکشی دارد و فراری است آیا امکان دستگیریش وجود دارد ؟ اصلا این دستگیری ها واقعیت دارد و برای دستگیری اقدام میکنند ؟
Last edited by mojt90; 17-01-2017 at 14:44.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)