تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3822 از 4751 اولاول ... 282233223722377238123818381938203821382238233824382538263832387239224322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,211 به 38,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببینید دوست عزیز شما نمی تونین Isp بهتر از صبانت تو اکانت شبانه پیدا کنین چون واقعا عالی هست ...
    2 هفته هم می شه تمام پورت ها به 2 مگ ارتقا پیدا کرده و ریت دان شبانه فیکس روی 230 هست البته اگر سرور که لینک مربوز به اون هست قوی باشه ....
    من خودم 3 ماه پیش شاتل داشتم حالمو دیگه بهم زده بود انقدر افتضاح بود ...
    حالا سرعت هیچ پینگش که دیگه وحشتناکه تو تمام ساعت برای من روی 300 بود ...
    اما صبا همین الان که دارم این پست رو می زنم 160 هست ....
    پس برگرد صبا ....
    ISP مذخرف تر از صبا ندیدم!
    یعنی آشغاله خالص!
    شما صبر کن بعد از 3 ماه ببین چه نت بیخودی بهت میدن بعد بیا بگو خوبه!
    گول این صبا رو نخورید که هر روز یه قری میاد!

داره خودمونی میشه moosavimaleki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داداش شما از كدوم شهري كه 3 به بعد 250 ميشه؟
    قم

البته این 23 گیگ که گفتم به همون سرعت معمولی 60 توی 15 روز گرفتم که سه روزش این اتفاق افزایش سرعت افتاد

یه شب من بیدار شدم دیدم 3 گیگ دانلود کرده !!!(البته سرعت ساعت 1 به شدت کم میشد و به گفته ی بچه ها ساعت 3 سرعت میره بالا)
    فرداش هم همین اتفاق تکرار شد!!
    پس فرداش محروم شدم!!! و سرعتم 3 بود!

تا دیشب که ساعت تقریبا 3.5 یا 4 بود زدم رو دانلود دیدم با سرعت 250 داره میره - تا صبح 800 مگ گرفت
    الان باز اومدم میبینم سرعت پایینه !!!
    الا ساعت 2 هست ! نمی دونم علش به خاطر محرومیت هست؟؟؟ یا همون اتفاق که میگفتم سرعت اول نیمه شب کمه و حدود 3 به بعد زیاد میشه.

داره خودمونی میشه moosavimaleki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ISP مذخرف تر از صبا ندیدم!
    یعنی آشغاله خالص!
    شما صبر کن بعد از 3 ماه ببین چه نت بیخودی بهت میدن بعد بیا بگو خوبه!
    گول این صبا رو نخورید که هر روز یه قری میاد!
    آره منم شنیدم صبا سرعتش رفته بالا ولی میگن موقتیه و تبلیغاتی !! خدا کنه پایدار باشه، چون باید یه جایگزین برا شاتل پیدا کنم با این محدودیت هاش

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10 تخت گاز! با جمیز باند!!!!!!!!

اینم آخر سرعت امشب من!!............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون شاتل به عدد 007 خیلی علاقه داره یا من جمیز باند بودم و خودم نم دونستم

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما که خوبی ما الان جز اون 4% باقی مانده ایم
    Z-

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوستانی که تازه از شاتل سرویس گرفتند کمی صبر کنن وقت برای تعریف و تمجید زیاد هست؟ از صفحه 1738 پارس آنلاین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون زمانی که من حدود 1سال و نیم مشترکشون بودم، این چیزها رو در مورد دانلود شبانه فهمیدم:
    به نظر من شاتل برای کاربران سرویش های حجمی دو نوع محدودیت برای ساعات رایگان شبانه داره:
    1-وارد کردن افراد با دانلود زیاد در یک لیست سیاه! البته کسانی که برای اولین بار سرویس می گیرند و یا کسانی که سرویسشون رو عوض یا تمدید می کنند، اگه چند شب هم پشت سر هم دانلود کنند چند وقت بیشتر طول می کشه که به لیست سیاه بپیوندند، و وقتی به لیست سیاه بپوندند، در دفعه ی اول چند روزی از ساعت 1 تا 3 سرعتشون از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره و از ساعت 3 تا 8 درست می شه. اگر بازم دانلود رو در ساعات 3 تا 8 ادامه بدن، کلا محدود می کنند و باید چند شب اصلا دانلود نکنی تا درست بشه. حالا اگه مثلا سرویس بلند مدت مثلا 6 ماهه یا 1 ساله داشته باشی و به لیست سیاه بپیوندی حتی اتفاق افتاده بیش از یک ماه محدود بشی!
    2-محدودیت دیگه ای که شاتل داره اینه که به گفته ی خودشون، کاربران پر مصرف رو با هم شیر می کنند و به نسبت دانلود با افرادی که شبیه خودت دانلود کردن اشتراک گذاری میشی. این یعنی اگه همه ی دانلودر ها رو با هم شیر کنه سرعت دانلود آنها حدودا تک رقمی خواهد شد و پینگ شدیدا افتضاح. در عوض کاربرانی که حرفه ای دانلود نمی کنند و سالی یک بار به این کار دست می زنند، میگن بابا عجب سرعتی و ...!

نتیجه ی اخلاقی: اگر شبها دانلود ندارید و کاربر کم مصرف هستید شاتل انتخاب خوبی برای شما هست اما اگه مثل من همیشه در حال دانلود هستید، دور شاتل رو خط بکشید، اما اگه به دلایلی از جمله پشتیبانی نشدن منطقه ی مخابراتی توسط شرکت های دیگه مجبور به استفاده از سرویس های شاتل هستید، یه این نکته توجه کنید: هرگز بیش از 3 ماه سرویس خود رو شارژ نکنید!
    این بود چیزی که من در مورد شاتل یافتم، البته ممکنه بستگی به منطقه مخابراتی سختگیری های شاتل بیشتر و کمتر باشه و در همه جا یکسان نیست.
    البته مورد دوم رو قبول ندارم چون اگر همه رو با یکدیگر شیر هم بکنن بالاخره سرعت باید (هنگام محدودیت ) یه نوسانی داشته باشه که من یک همچین چیزی ندیدم و بیشتر از 6 کیلو نشد
    من تمام مدت محدودیت دانلود نمیکردم بقیه دوستان هم همین رو گفتند پس پر واضحه که ما رو با یک نرم افزار محدود میکنند نه شیرینگ
    Last edited by Meysam Raz; 11-06-2012 at 08:16.

8. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس بگو چرا من دیشب محدود بودم

حالا امشب ببین چطوره؟

سرعت دیشب 7-8 بود 1 به بعد فکر کنم 3 به بعد درست میشه . ولی دیشب نشد تست کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیشه گفت کدوم شرکت بهترین همه چی بستگی به مرکز مخابراتی مون خلوتی و شلوغی اون مرکز مخابراتی داره پس دعوا نکنید؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سرعت دیشب 7-8 بود 1 به بعد فکر کنم 3 به بعد درست میشه . ولی دیشب نشد تست کنم !
    سلام

خیلی هم معلوم نیست. دیشب هم تست کردم ببینم وضعیت چطوره! تو نگو هنوزم محدودیم

12. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که تازه از شاتل سرویس گرفتند کمی صبر کنن وقت برای تعریف و تمجید زیاد هست؟ از صفحه 1738 پارس آنلاین :

البته مورد دوم رو قبول ندارم چون اگر همه رو با یکدیگر شیر هم بکنن بالاخره سرعت باید (هنگام محدودیت ) یه نوسانی داشته باشه که من یک همچین چیزی ندیدم و بیشتر از 6 کیلو نشد
    من تمام مدت محدودیت دانلود نمیکردم بقیه دوستان هم همین رو گفتند پس پر واضحه که ما رو با یک نرم افزار محدود میکنند نه شیرینگ
    کاملاً موافقم! چه اصراری هم دارن که بگن به صورت شیرینگه! یه متنی دارن ، به محض اینکه از سرعت شب حرف بزنیم، Ctrl+C ـ Ctrl+V میکنن (توش حداقل 1 بار نوشته شیرینگ!)
    واقعاً ما رو چی فرض کردن؟
    Last edited by arman.71; 11-06-2012 at 17:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •