فرض شکایت صحیح هست اما اگر این کار رو بکنند مثلا میتونن بگن شما عکس گرفتید و این دوستمون رو هم محکوم کنند. مسئله حل شده ه هست مشکلی نیست. برید خدا رو شکر کنید کارت پایان خدمت دارید چون این تایپیک همش در مورد خدمت هست. این مسائل که نگرانی نداره
فرض شکایت صحیح هست اما اگر این کار رو بکنند مثلا میتونن بگن شما عکس گرفتید و این دوستمون رو هم محکوم کنند. مسئله حل شده ه هست مشکلی نیست. برید خدا رو شکر کنید کارت پایان خدمت دارید چون این تایپیک همش در مورد خدمت هست. این مسائل که نگرانی نداره
کسی نبود که معاف کفالت شده باشه؟
دوستان؟؟
یکسال
سلام دوست عزیز ...
میدونید چیه ؟؟؟ ... راستش تنها کسی که به من گفت : برو ... تحت تعقیبی !!! فقط یکی از سربازهای دژبانی بود که موقعی که دیگه افسر رسمی دژبانی ازم گذشت کرد و اجازه داد برم ، موقعی که داشتم از ساختمان دژبانی خارج میشدم که دیگه برم اون سرباز دژبانی این حرف رو بهم زد! و من هم گفتم ممکنه برام پرونده درست کرده باشن و لیست برام درست کرده باشن! و این سربازه هم خواسته بگه که از این به بعد تحت تعقیبی !!! چون آخه موقعی که من عکس گرفتم و اونها متوجه شدند همون سربازه که بعدا بهم گفته بود تحت تعقیبی ، من رو برد داخل دژبانی داخل اتاق پیش افسر رسمی دژبانی و اون کارت گواهینامه من رو به عنوان مدرک شناسایی ازم گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم و استعلام بگیره ( البته این کلمه استعلام رو از خودش شنیدم اما دیگه نمیدونم منظورش فقط استعلام بووود یا چیز دیگه !!! ) بعدش هم به من گفت بیرون از اتاق باش ... چند لحظه بعد صدام زد و بعد از اینکه بهم گفت این کار جرمه و ... این حرفا ، بهم گفت این سری میبخشم شما رو ... بعدش هم موبایلم و کارت شناسایی من رو بهم تحویل دادن و البته سربازش که اطلاعات من رو تو سیستم زده بود بهم گفت : سرعت بالا داشتی و ... از اینجور حرفا !!! از این به بعد آرومتر رانندگی کن !!! ... که من هم بهش گفتم ممکنه جایی تند رفتم و دوربین ثبت کرده باشه! آخه مگه اینا به سیستم پلیس وصلن ؟؟؟ برام سواله ؟! یعنی همینطوری از خودش یه چیزی گفته ؟؟؟
ضمن اینکه : من میخواستم بدونم وقتی اطلاعات مدرک شناسایی من رو تو سیستم زدن میخواستن برام پرونده ای تشکیل بدن یا فرمی تشکیل بدن ؟؟؟ یا اینکه فقط میخواستن استعلام از وضعیت پیشینه و سابقه من بگیرن و روال همیشگی شووون همینه ؟؟؟ شما میدونید ؟
Last edited by Ali 7; 15-01-2017 at 01:02.
آقا تیر ماه برا لیسانس باز شده امروز رفتم پرسیدم
سلام
دو سال پیش بدلیل عمل جراهی مجبور شدم استعلاجی بگیرم و عمل کنم
بعد ازعمل مشکلاتی پیش اومد که نتونستم برگردم پادگان
قبلا هم سابقه فرار دارم اما جریمه نقدی تعلیقی دادن بهم
الان میخوام برگردم میخوام بدونم چه بلایی سرم میاد! :/
دوباره از اول باید خدمتمو شروع کنم؟
تجدید آموزش؟
حبس؟
سلام؛
من توی بخش کارگزینی نیروی انسانی پادگانمون که جزو نیروی دریایی سپاه بود خدمت کردم و با قوانین سپاه تا حدودی آشنایی دارم.
اول اینکه دژبانی به هیچ شبکه ای وصل نیست؛ نه شبکه های مخصوص سپاه نه شبکه های نیرو انتظامی. یعنی با کامپیوتر دژبانی نمیشه حتی یه استعلام درون پادگانی گرفت چه برسه به وصل شدن به سیستم های سطح ملی مثل استعلام جریمه های پلیس! بنابراین اونا نمی تونستن وضعیت شما رو استعلام کنن. البته اگه کارت ماشین رو بهشون داده باشین شاید از طریق SMS خلافی ماشینتون رو چک کردن ولی مطمئن باشین از طریق شبکه نمی تونن این استعلام رو انجام بدن.
همینطور اینکه اونا هیچ پرونده ای هم نمی تونن براتون تشکیل بدن! تشکیل پرونده کار واحدهای قضایی، بازرسی یا حفاظت اطلاعات پادگان هست.
همونطوری که توی پست قبلیم هم گفتم، کار دژبانی فقط کشف جرم هست. شما جتی اگه کار خلافی هم انجام داده بودین، دژبان فقط می تونست شما رو به واحد قضایی یا حفاظت اطلاعات تحویل بده تا اونجا وضعیتتون رو بررسی کنن.
اینکه بهتون گفتن تحت تعقیبی هم فقط برای ترسوندن شما بوده. دژبانی نمی تونه کاری با افراد خارج از پادگان داشته باشه! حتی اگه شما خلافی انجام داده بودین و از دست دژبان فرار می کردین، اونا فقط می تونن موضوع رو به پلیس منعکس کنن و حق ندارن برای تعقیب از محدوده اشون خارج بشن.
با توجه به اطلاعاتی که دارم، اونا فقط می خواستن شما رو بترسونن و مسخره بازی در بیارن. خیالتون راحت باشه که براتون پرونده ای تشکیل ندادن. این کارشون (تهدید شما، گرفتن و چک کردن موبایل و گواهینامه) هم خلاف محسوب میشه و حتی اگه کار شما خلاف بوده، شما بازم می تونین ازشون بابت این کارشون شکایت کنین.
میدونم، اینو برای اطلاعات بیشتر ایشون گفتم. هر چند اگه خودم بودم حتما پیگیری می کردم
سلام دوستان یه سوال داشتم
چطور میشه درخواست تعجیل داد.من اعزامم اول اردیبهشت هست امکانش هست کاری کرد بیفتم اعزام اول اسفند؟
چند درصد شانس دارم قبول کنند؟
کلا باید چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
دلیل منطقی هم ندارم واسشون بیارم(فقط چون متاهلم یه سری مشکلات هست نمیشه اردیبهشت آموزشی باشم)
سلام ، دقیقا شرایط مشابه دارم ، اعزام 1 اردیبهشت ، متاهل ، خواستم اسفند برم که گفتن تعجیل بسته شده ، یعنی اصلا باز نشده که بسته شه
یه جا خوندم تعجیل از سالی به سال دیگه نمیشه ! یعنی ما از 96 به 95 نمیتونیم بزنیم ، اما شما که مشکل داری میتونی دیرتر بری ... اما زودتر نمیشه ...
دلیل منطقیت متاهلی میتونه باشه ! اما کلا بستس و نمیشه کاریش کرد
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)