تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3820 از 4105 اولاول ... 28203320372037703810381638173818381938203821382238233824383038703920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,191 به 38,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام بروبچ خدمتی :(

اقا ما رفتیم دکتر هر چی میگفتیم فلان بیماری رو داریم میگه معاف از رزم .. حالا بنظرتون بگیرمش یا نه ؟ِیا تو موقع خود سربازی میشه بگیریش ؟؟

یه سوال دیگه تو نظام وظیفه دختره میگه کسری بسیج واسه متولدین 72 هست؟؟ همچین چیزی درسته؟؟ایا .تنها راه کسری رو هم بستن ینی ؟

یه سوال دیگه ..این دکتره گفت اگه قبلا عمل بینی داشته باشی احتمال اینکه معافیت دائم بگیری هست .. حالا من ک عمل نداشتم اگ بگم اره عمل کردم .. میتونم بگیرم.. پولیپ بینی دارم دو طرفه ولی ن در حد انسداد
    Last edited by Reza137621; 14-01-2017 at 11:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

دوست عزیز شما چه بگی عمل کردم و چه بگی عمل نکردم واسه معاینات به بیمارستان و پزشک مورد تایید نظام وظیفه فرستاده میشی و اونجا از شما پرونده پزشکی مربوط به عمل شما میخوان و همینطور خود اون پزشک معاینت می کنه و تازه بعد از تمام این کارها مدارک و نظرات پزشکان معتمد جهت بررسی در کمیسیون پزشکی به سازمان نظام وظیفه ارسال می شود پس فقط با گفتن اینکه عمل کردید به شما معافیتی داده نمی شود. اگر موردی برای گرفتن معاف از رزم هم دارید همین الان به پزشک اعلام کنید تا در صورتی که به شما معافیت از رزم تعلق می گیرد به شما داده شود. این فرصتی است که شما حق دارید برای گرفتن معافیت از آن استفاده کنید پس به نظر من اگر از آن استفاده کنید ارزشش را دارد و این حق شماست. من هم خودم این روند را طی کردم و معاف از رزم شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

خب فرقی هم داره تو خدمت داداش؟؟ اخه میگن باس بری دستشویی تمیز کنی

خب حالا این ب کنار .. کسری بسیج رو میشه گرفت ؟؟ شرایط خاصی داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان.من از اول میخواستم پذیرش سپاه رو بگیرم مدارک کارت سبز و کارت فعال دادم سپاه شهرمون متاسفانه پذیرش نکردند افتادم نیروی انتظامی الانم تهران افتاد یگانم.بعد پدرم جانباز هست میخوام انتقالی بگیرم بیام شهرمون.میشه گرفت؟ بعد پدرم جانباز و ایثارگر هم هست میشه کسری گرفت؟ متولد 74 هستم؟
    دوستان بی زحمت خیلی وقته درگیر این قضیه هستم کسی هست جواب بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان اعزام تیر ماه برا لیسانس شروع نشده؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

درود
    بعد از اخراج از دانشگاه چه مدت فرصت برای معرفی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان اعزام تیر ماه برا لیسانس شروع نشده؟؟؟
    بین کارشناسی و ارشد فرقی برای تاریخ اعزام وجود نداره، اخیرا شنیدم شروع شده اما خیلی محکم نیست یعنی مثلا موردی بوده طرف افتاده اردیبهشت، یکم باید مطمئن تر بشید اگر وقت دارید بمونید تا مطمئن شید اون وقت دفترچه ارسال کنید. به هر حال به ریسکش نمی ارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان بی زحمت خیلی وقته درگیر این قضیه هستم کسی هست جواب بده؟
    باید آشنا داشته باشید، افتادن راه نزدیک شرایط میخواد مثلا متاهل باشید، تک فرزند باشید، عضو کمیته یا بهزیستی باشید یا زمینه کفالت و ... رو داشته باشید البته پدر نظامی باشه هم میتونید نزدیک باشید. احتمالا شما این شرایط رو ندارید پس همون راه اول آشنا باید داشته باشید. راه دیگه این که شما یک سربازی رو پیدا کنید که در شهر محل خدمت شما باشه و بخواد در تهران خدمت کنه کار سختی نیست یکسری سایت ها هم هستند درخواست میدن برا این کار، تو شهر خودتون که حتما بیشتر آشنا دارید دنبال افرادی که در نیرو انتظامی خدمت میکنند و قصد جابجایی دارند باشید این هم روش مطمئن و مناسبی هست حداقل از سایت ها بهتر هست.
    در مورد کسری خیلی اطلاعی ندارم اما قبل از رفتن باید در سامانه ثبت می کردید اینجوری راحت تر بود. در مورد کسری و نحوه گرفتنش از نظام وظیفه های استان سوال بپرسید بد نیست اونها میدونند چون هر روز شرایط عوض میشه
    امیدوارم مشکلتون حل بشه چون دوری از محل سکونت خیلی سخت هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی تازگیا معاف کفالت شده ببینیم چجوره گرفتنش سخته یا آسون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان ...
    سوالی داشتم خواهشمندم جواب بدید!
    سلام دوست عزیز؛
    ببینین همونطوری که کار نیروی انتظامی فقط کشف جرم و دستگیری مجرم هست، نه قضاوت و مجازات مجرم، کار دژبانی هم فقط کشف و گزارش جرم هست! دژبان به هیچ وجه نه حق و نه امکان مجازات کسی رو نداره. اونا فقط می تونستن شما رو بفرستن واحد قضایی یا حفاظت اطلاعات پادگان که در مورد شما تصمیم گیری بشه.
    مطمئن باشین که اونا هیچ دسترسی ای به پرونده های سربازها ندارن. این اطلاعات فقط دست نیروی انسانی و واحد قضایی و حفاظت اطلاعات پادگان هست. نه می تونن و نه قانون بهشون اجازه میده که شما رو تعقیب کنن!
    اینا فقط می خواستن با شما شوخی کنن، کارشون هم اصلا درست نبود و شما می تونین بخاطر کارشون به بازرسی یا حفاظت اطلاعات یا عقیدتی سیاسی یا فرماندهی پادگان شکایت کنین.

11. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •