تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3820 از 4428 اولاول ... 282033203720377038103816381738183819382038213822382338243830387039204320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,191 به 38,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این سوال رو یکی جواب بده لطفا. میخوام مودم بخرم یکم عجله دارم
    دوستان کسی میدونه از نظر Stability و نویز خط مودم Zyxel بهتره یا Linksys؟

راستش جریان از این قراره که امروز سرویس های وبی که سفارش داده بودم روی یک خط دیگه به جز این خط که پارس آنلاین روشه وصل شد. یه مودم Symphony درب و داغون خودم داشتم (از اینایی که خیلی وقت پیش پارس 100 تومن میفروخت) ولی مودمی که روی خط پارس استفاده می کنم Zyxel هست که خیلی ازش راضی هستم. چون Symphony وای فای درست و حسابی نداشت تصمیم گرفتم مودم ها رو جا به جا کنم و Zyxel رو بذارم روی خط های وب و Symphony رو بذارم روی پارس آنلاین. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که خط پارس آنلاینم که قبلا حوالی ظهر SNR DOWNSTREAM روی 14 بود حالا با مودم SYMPHONY اومده روی 7 که احتمالا شب با روش شدن روشنایی خیابون و بالا رفتن نویز با مشکل مواجه بشم.

حالا تصمیم گرفتم یه مودم نو بخرم واسه این خط پارس آنلاینم ولی بین Zyxel و Linksys موندم. Zyxel رو که خودم داشتم و خیلی خوبه از خیلی جهات (مثلا همین نویز) ولی Linksys تا حالا نداشتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم. میخوام بدونم به نظر شما برای اینکه نویز کمتر اثر بذاره رو خطم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم Linksys بگیرم و وضعیت نویز بهتری حتی در مقایسه با Zyxel داشته باشم یا اینکه فرق زیادی ندارن و همون Zyxel رو بگیرم؟

2. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرویستون رو چند مگ بسته شده؟ هر چند که با SNR=7 عملا دیگه امکان افزایش پهنای باندتون وجود نداره.
    Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن و Up Stream رو روی 512 کیلوبیت!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

وضعیت آپستریم همیشه بهتره چون نویز و Attenuation با بیشتر شدن پهنای باند زیاد تر میشه. احتمالا چون آپستریمتوم روی مقدار خیلی کمتری بسته شده نسبت به داونستریم این عدد رو مشاهده میکنید.
    همونطور که قبلا در جواب یه دوست دیگه گفتم بهترین کار اینه که از دم در چک کنید و ببینید آیا وضعیت تفاوتی داره یا نه؟ چرا که معمولا وضعیت سیم کشی داخلی (اتصالات بد، سیم نا مناسب و رد شدن سیم تلفن از کنار کابل های برق) خیلی روی نویز تاثیر منفی میذاره. اگه دیدید دم در وضعیت نویزتون خیلی بهتره میتونید یه سیم با کیفیت (فویل دار 08 یا 06) از جلوی در مستقیم بکشید پشت مودم و یه اسپلیتر هم بگیرید و قبل از مودم وصل کنید و گوشی تلفن رو فقط به اسپلیتر وصل کنید.البته من خودم یه خط جداگانه واسه ADSL دارم و اصلا تلفن هم روش وصل نیست.
    ولی در صورتیکه مشکل از سیم کشی داخلی نباشه دیگه مشکل از وضعیت سیم کشی مخابرات هست که یه کم سخت میشه کار ولی دوستانی بودن توی همین تاپیک که همین مشکل رو داشتن ولی با پیگیری تونستن مخابرات رو وادار کنن که وضعیت خطشون رو بهتر کنه.
    ممنون بابت پاسخ کاملتون... میشه با پایین آوردن مقدار Down Stream از طرف شرکت، مقدار SNR Margin رو برای دانلود بالا برد؟ میگم شاید چون Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن، انقدر SNR Margin برای دانلودم پایینه! چون همون جور که توی پست قبل ذکر کردم و شما هم فرمودید، مقدار Up Stream منو پایین بستن، انقدر SNR Margin برای آپلودم عالیه! ممنون میشم جواب بدید...

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ کاملتون... میشه با پایین آوردن مقدار Down Stream از طرف شرکت، مقدار SNR Margin رو برای دانلود بالا برد؟ میگم شاید چون Down Stream رو روی 16 مگابیت بستن، انقدر SNR Margin برای دانلودم پایینه! چون همون جور که توی پست قبل ذکر کردم و شما هم فرمودید، مقدار Up Stream منو پایین بستن، انقدر SNR Margin برای آپلودم عالیه! ممنون میشم جواب بدید...
    بله اتفاقا یکی ار راههای کمتر کردن نویز همین کاهش سرعت آپستریم یا داونستریم هست. به نظرم قبل از اینکه بگین دانستریمتون رو کم کنن، زنگ بزنید پشتیبانی بگین آپستریمتون رو بذارن روی 512 بعد امتحان کنید ببینید SNR داونستریمتون بیشتر میشه یا نه. اگه فرق نکرد دوباره بگید بذارن روی همون 1 ولی احتمالا از این حالت مرزی که الان دارید در میاد. اون 500 کیلو بیت بر ثانیه ای هم که کم میشه از سرعت آپلودتون خیلی تاثیر کمی تو کیفیت اینترنتتون خواهد داشت. ولی اگه داونستریمتون مثلا بیاد روی 9 مطمئنا کامل از شر نویز راحت میشین. شما با این سرعتی که میگیرین الان همون 9 مگ هم زیاده چه برسه به 16.
    Last edited by placebo111; 11-09-2014 at 15:21.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله اتفاقا یکی ار راههای کمتر کردن نویز همین کاهش سرعت آپستریم یا داونستریم هست. به نظرم قبل از اینکه بگین دانستریمتون رو کم کنن، زنگ بزنید پشتیبانی بگین آپستریمتون رو بذارن روی 512 بعد امتحان کنید ببینید SNR داونستریمتون بیشتر میشه یا نه. اگه فرق نکرد دوباره بگید بذارن روی همون 1 ولی احتمالا از این حالت مرزی که الان دارید در میاد. اون 500 کیلو بیت بر ثانیه ای هم که کم میشه از سرعت آپلودتون خیلی تاثیر کمی تو کیفیت اینترنتتون خواهد داشت. ولی اگه داونستریمتون مثلا بیاد روی 9 مطمئنا کامل از شر نویز راحت میشین. شما با این سرعتی که میگیرین الان همون 9 مگ هم زیاده چه برسه به 16.
    سرعت Up Stream من روی 512 کیلوبیت همین الآنش بسته شده! الآن زنگ بزنم بگم که سرعت Down Stream منو بذارید روی 9 مگ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت Up Stream من روی 512 کیلوبیت همین الآنش بسته شده! الآن زنگ بزنم بگم که سرعت Down Stream منو بذارید روی 9 مگ؟
    آره به نظر من بهترین کار همینه. بگیین دانستریم رو بذارن رو 9 و آپستریم رو بذارن رو 1. چون شما عملا سرعتی که دارین میگیرن حتی کمتر از سرعت اسمی تون هست حالا دیگه چه فرقی داره رو 16 مگ باشه یا 9 مگ؟ ولی در عوض با 9 مگ از شر قطع و وصل شدن و این نویز بالاتون خلاص میشید.

8. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آره به نظر من بهترین کار همینه. بگیین دانستریم رو بذارن رو 9 و آپستریم رو بذارن رو 1. چون شما عملا سرعتی که دارین میگیرن حتی کمتر از سرعت اسمی تون هست حالا دیگه چه فرقی داره رو 16 مگ باشه یا 9 مگ؟ ولی در عوض با 9 مگ از شر قطع و وصل شدن و این نویز بالاتون خلاص میشید.
    ممنون از راهنمایی هاتون. تو FB بهشون گفتم. تا چند ساعت دیگه پشتیبان از تهران تماس می گیره...

10. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم والا من همیشه SNR و Attenuation رو مانیتور میکنم حالا دیدم 16 مگ شده لابد حالا دارن توی شهرهای دیگه تست میکنن

تا الان لینکم نپریده به نظرت SNR 6.9 کم نیست ؟

دوستانی که خطشون روی 16 مگ هست SNR واسشون چند شده ؟
    اگه شب بین ساعت 9 تا 11 همین 6.9 باشه و کمتر نشه مشکلی نداره. مودمت اگه خوب باشه جواب میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صبح که چک کردم دانلود دیشبم این بود:

یعنی تا حالا سابقه نداشت زیر 7 گیگ دانلود داشته باشم، مگه شبایی که لینک دانلود نداشتم. اما دیشب با این که 16 گیگ لینک داشتم واسه دانلود فقط 3.4 گیگ دانلود کرده بود. با متوسط سرعت 195 کیلوبایت. یعنی حتی از سرعت اسمی هم کمتر بود.
    عجب! پس مطمئنا این سیستم محدود کردن سرعت شبانه داره اعمال میشه!!!

13. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما چرا اینقد گیر دادی به SNR؟؟؟ مگه مودمی؟
    تا وقتی قطعی نداشته باشی SNR هر چی باشه اوکی هستش... تازه اکثر مودم ها دان استریم رو یه جوری تنظیم میکنن که مشکل قطعی هم نداشته باشی....
    اینا که گیر میدن به SNRشون هدفشون اینه که نویز رو کم کنن که خطشون رو ریت بیشتری آپ بشه.....

15. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •