چرا ، تو سايتش بايد بزنه ، چه ربطي به روزنامه جام جم داره!؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ، تو سايتش بايد بزنه ، چه ربطي به روزنامه جام جم داره!؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه فعلا که من تو روزنامه دیدم. 2 تا از برنده ها مال اهوازن که هنوز افتتاح رسمی نشده اونجا !!!
میدونی تو صفحه چندش بود تا از تو سایتش ببینیم.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهيم اين چه جويه راه انداختي؟
خب به ما چه كه پمپ بنزينارو آتيش زدن
ما داريم براي خودمون اس ام اساي خنده دار و عاشقونه ميفرستيم
چه دليلي داره شماره ها پاك بشه؟
لابد كاسه اي زير نيم كاسه داري كه اينقدر ميترسي؟
در كل جو تاپيكو بهم ريختي
اين حرفاي سياسي چيه ميزنين بچه ها؟
ابراهيم اگه هر مشكلي پيش بياد من تو رو مقصر ميدونم ها
همش زير سر توه
با اين خبرت
انگار ما خودمون گيجيم
لزومي نداشت اينجا مطرح كني
توحيد خان فقط پستارو ميخوني درسته؟
اون پايين اسمتو ديدم
اگه خواستي معلوم نشي به صورت مهمان بيا تو![]()
چه جوي راه انداختم . من ديدم قبل از من چند تا پست دادن و علت قطع sms رو چيزاي بي ربط و همچنين با
با منابعي كه تابلو كه دروغه مطرح كردن اومدم اطلاع رساني كنم كه يه سري دوباره پا نشن به ايرانسل فحش بدن
بگن بابا mms كه قطع بود حالا sms هم قطع كردن . هر چند كه خيليلا گفتند ولي اينجا نه ( فقط محض اطلاع رساني بود)
بعدشم چه كاسه اي زير نيم كاسه دارم ؟ چرا اينجوري فكر مي كني؟
چرا مهمان؟ باید اینویزیبل بیاد.
والا حرفی واسه گفتن پیدا نمیکنم
اینطورینشستم فقط دارم میخونم
![]()
تمپست جان
منم جاي شما بودم همين كار و مي كردم چون حوصله بند شدن دوباره رو نداشتم ، درست نميگم ؟
ولي خداييش بگو من چيزي گفتم كه Boss مي گه جو راه انداختي؟ بابا بده بچه ها حقيقت رو بدونن يا با اون پستاي
قبلي همه فكر كنن هيچ خبري نيست و اشكال از اپراطور ها بوده ، حالا بيشتر ايرانسل منظورمه
تازه چيزايي كه گفتمو اخبار همش رو گفته به جز دليل قطع sms
Last edited by Ebrahim202003; 28-06-2007 at 02:46.
خوب اگه بازم یکی بیاد به بروبچ این تاپیک بد و بیرا بگه بنده بانند شدن و با دل و جون قبول میکنم![]()
نه خوب من منظور تو رو فهمیدم تو فقط میخواستی دلیل اینکه چرا اس ام اس ها قطع بود و به بچه ها توصیه کنی که بی دلیل تبادل نشدن اس ام اس و سر ایرانسل اینا نندازن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)