به يه ترياکيه ميگن با"چل و پنج" و "چل و شيش"و "چل و هفت" و "چل و هشت" جمله بساز؛ ميگه: چلا پنجه ميكشي؟ چلا شيشه ميشكني؟ چلا حف نميزني؟ چلا هشتي ناراحت؟
به يه ترياکيه ميگن با"چل و پنج" و "چل و شيش"و "چل و هفت" و "چل و هشت" جمله بساز؛ ميگه: چلا پنجه ميكشي؟ چلا شيشه ميشكني؟ چلا حف نميزني؟ چلا هشتي ناراحت؟
میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من سونی اریکسون پی 900 ده مال تو چیه؟
یارو تلويزيون ميخره بعد کنترلشو پس مياره به صاحب مغازه ميگه بيا داداش اين ماشين حساب توش بود ما حرومي بهمون نمي آد
LOVE
L : لنگت پیدا نمیشه
O : عمرمی
V : وجودمی
E : انگار sms رو اشتباه فرستادم
دعای دختر مجرد
اللهم عجل فی ازدواجنا و تکمیل دیننا و ارزقنا زوجا الذی رفیعا مدرکا و قدا رشیدا و مالا کثیرا و بیتا مستقلا و سیاره البرشیا
Midooni chera dokhtara be mize arayesh migan mize tooalet???.....Chon mishinan roosh va mirinan be ghiyafashoon
آقاي ozgor و omid.comخیلی ببخشید ولی واقعا اس ام اس هاتون بیمزه ...لوس و تکراریه....این جکها رو از جایی کپی میکنید و اینجا مینویسید.....آقا بیخیال اینجا مخصوص اس ام اس جدید....لطفا اگه میخواهید بنویسید جدید و باحال بنویسید
andy elam karde khoshgelaii ke nemikhan beraghsan mitunan donbale gitare aghaie shamaiizadeh begardan
Last edited by shehni; 03-06-2006 at 10:56.
midooni moshkele shorte gol dar chie?
age begoozi par par mishe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)