تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 522 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بچه ها این k800 خیلی ارزون شده ها..من رفتم واسه خودمو بفروشم گفت 50 تومن میخرم!!!
    نوش فک کنم 150 باشه!!درسته؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها این k800 خیلی ارزون شده ها..من رفتم واسه خودمو بفروشم گفت 50 تومن میخرم!!!
    چي ميگي؟پس كا750 چند شده؟70 تومن؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون درست بود
    ولى يه مشكل ديگه وقتى فيلم نگاه ميكنم يه 6 ثانيه اى گوشى قفل ميكنه بعد راه ميفته.مشكل از كجاست؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون درست بود
    ولى يه مشكل ديگه وقتى فيلم نگاه ميكنم يه 6 ثانيه اى گوشى قفل ميكنه بعد راه ميفته.مشكل از كجاست؟
    دوست عزيز اين مشكل رفيق منم داشت كه با يه فلش كردن براش حل كردم اگه ميتوني گوشيتو فلش كن !
    برا دوست من اينجوري بود كه هر كليپ تصويري كه بلوتوث ميكرد برا بار اول درست بود گير نميكرد ولي ميخواستي دوباره بري نگاه كني گير ميكرددرست هم نيمشد كه براش فلش كردم درست شد
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه tornadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام کسی می تونه به من کمک کنه .گوشیمو دادم فلش کنن اون اخرا دیگه نمیتونست فایل رو بریزه یارو میگفت نمی تونه ستینگو بریزه اول اصلا روشن نمیشد حالا وقتی میخوای روشن کنی چراغ شارز یه چند باری میزنه وباز هیچی حالا من چیکار کنم ناگفته نماند گوشیم k800 تبدیل شده به 810هست یعنی داخل باکس هم مدل رو باید انتخاب کنی اخه بش گفتم گوشیم 810 هست گفت داری چی میگی من نتونستم حالیش کنم ومدل رو فکرکنم 800 زد حالا فریمور جدید رو گوشیمه یعنی بازم 800 شده اشکال از کجاست قبلا بردم جای دیگه باکسش گوشیو ساپورت نمی کرد ونمیتونست به گوشی وصل شه پس یعنی بردم نسو خته ok .شرمنده اگه داستان شد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

50 تومن ازت خواستند ؟
    بابا بيا خودم ميخورم 100 تومن خوبه ؟
    الان آكبندش شده 183 تومن

سلام کسی می تونه به من کمک کنه .گوشیمو دادم فلش کنن اون اخرا دیگه نمیتونست فایل رو بریزه یارو میگفت نمی تونه ستینگو بریزه اول اصلا روشن نمیشد حالا وقتی میخوای روشن کنی چراغ شارز یه چند باری میزنه وباز هیچی حالا من چیکار کنم ناگفته نماند گوشیم k800 تبدیل شده به 810هست یعنی داخل باکس هم مدل رو باید انتخاب کنی اخه بش گفتم گوشیم 810 هست گفت داری چی میگی من نتونستم حالیش کنم ومدل رو فکرکنم 800 زد حالا فریمور جدید رو گوشیمه یعنی بازم 800 شده اشکال از کجاست قبلا بردم جای دیگه باکسش گوشیو ساپورت نمی کرد ونمیتونست به گوشی وصل شه پس یعنی بردم نسو خته ok .شرمنده اگه داستان شد.
    ببينم نكنه شارژ باطريت تموم شده ؟
    يه تستي بكن

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام سال نو مبارک golmohammadi برس به دادم دیوونه شدم شارژش بدک نیست ولی وقتی گوشیو به شارژر میزنی هیچ فایده ای نداره و گوشی مرده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام سال نو مبارک golmohammadi برس به دادم دیوونه شدم شارژش بدک نیست ولی وقتی گوشیو به شارژر میزنی هیچ فایده ای نداره و گوشی مرده.
    منظورت كدوم سال ؟
    از كجا ميدوني شارژش بد نيست ؟
    مگه نميگي گوشي نمياد بالا ؟ پس چجوري ميگي شارژش بد نيست ؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سالو ولش کن حالم خیلی خراب بود رو یه کا 800 دیگه امتحان کردم شارژ داشت یه جای دیگه پرسیدم h.vike گفتش شاید سخت افزاریه نظر شما چیه

اخ اخ معلومه چی شد پس چرا اینطوری شد اگه اشکال از من بود شرمنده ولی من چیزی ارسال نکردم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سالو ولش کن حالم خیلی خراب بود رو یه کا 800 دیگه امتحان کردم شارژ داشت di
    سالو ولش کن حالم خیلی خراب بود رو یه کا 800 دیگه امتحان کردم شارژ داشت یه جای دیگه
    سالو ولش کن حالم خیلی خراب بود رو یه کا 800 دیگه امتحان کردم شارژ داشت یه جای دیگه مطرح
    سالو ولش کن حالم خیلی خراب بود رو یه کا 800 دیگه امتحان کردم شارژ داشت یه جای دیگه پرسیدم h.vike گفتش شاید سخت افزاریه نظر شما چیه
    tornadoo جون چه زود نا اميد شدي اگه اينجا جواب نگرفتي به خاطر اينه كه تا حالا كسي همچين مشكلي براش پيش نيومده شما ببر يه تعميرگاه موبايل اونجا 100% همچين مشتري داشتن به تو هم راهنمايي ميكنن
    موفق باشي دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •