دوستان هرکی کنترا 008 داره لطفا نگاه کنه ببینه فایل !Contra008MNew.ctr حجمش چقدره ؟
دانلود کردم کنترا رو
ولی به این فایل گیر میده و انگار خرابه!!!
ببینیم اگه حجمش کم باشه آپلود میکنید برمیدارم![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
دوستان هرکی کنترا 008 داره لطفا نگاه کنه ببینه فایل !Contra008MNew.ctr حجمش چقدره ؟
دانلود کردم کنترا رو
ولی به این فایل گیر میده و انگار خرابه!!!
ببینیم اگه حجمش کم باشه آپلود میکنید برمیدارم![]()
307 مگ می باشد ! !
پس یه بار دیگه دانلود کنم باصرفه تره
ممنون
با زدن دکمه lunch مود 008 فاینال خطای مشهور و حال به هم زن رو میده !
---------------------------
Technical Difficulties...
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information.
OK
1.04 نصب کردم درست نشد
config سیستمتون رو می گید ؟ رم . سی پی یو . گرافیک
مشکل از سخت افزار نیست
پچ 1.04 رو نصب کنید . درایور گرافبک رو هم آپدیت کنید .
اگر ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 استفاده می کنید، راه حل زیر رو امتحان کنید:
1) پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data رو از Documents پاک کنید.
2) بازی رو یکبار با Windows XP SP2 Compatibility اجرا کنید.
3) اگر اجرا شد، میتونید سر همون Compatibility Mode همیشه اجراش کنید، یا بدون Compatibility .
این مشکل رو من زیاد داشتم و اتفاقی به این روش رسیدم، مثل اینکه برای درست ایجاد شدن فایل تنظیمات بازی، باید حتما با Compatibility Mode اجرا بشه.
اگر باز هم نشد، کلا جنرالز رو با یک نرم افزار مثل Your Uninstaller! حذف کنید، کامل هم سرچ بزنه اثری ازش نذاره. بعد دوباره نصب، پچ 1.04 و کرک 1.04 و بعدش روش بالا.
با سلام
دوستان من مد Contra 008 دان کردم 604 مگ بود بعد خارج کردن از فایل فشرده کلی فایل بود بعد Contra Launcher را اجرا کردم این همان زیرو هور خودم است اصلا مد کنترا بالا نمی آد چرا ؟! عکس زیر دقت کنید چکار کنم؟ [IMG][/IMG]
با سلام
دوستان من مد Contra 008 دان کردم 604 مگ بود بعد خارج کردن از فایل فشرده کلی فایل بود بعد Contra Launcher را اجرا کردم این همان زیرو هور خودم است اصلا مد کنترا بالا نمی آد چرا ؟! عکس زیر دقت کنید چکار کنم؟
یعنی با اجرای لانچر کنترا همان زیرو اجرا میشه؟ نیاز به تغییر نام فایل هست؟ اون فایلهای اجرای با پسوند bat هم میزنم زیرو هور بالا میاد
Last edited by web2003; 28-02-2015 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)