بعد اینکه اینجا گفتم باز نمیشه 1 ساعت دیگه باز شد![]()
بعد اینکه اینجا گفتم باز نمیشه 1 ساعت دیگه باز شد![]()
با سلام و عصر بخیر
از دوستان کسی میتونه بگه چطور یه لینک رو با 32 کانکشن دانلود کنم
من لینکای سایت تاینی رو تو 32 کانکشن تنظیم میکنم اما باز با 8 تا دانلودش میکنه
یعنی من عاشق این سرعت و دقت سیستم های همراه اولم
![]()
اینم سرعت 3جی همراه اول - غرب تهران - سرعت idm روی 1.1 مگ بود و 12 گیگ تا 7 صبح دانلود کردم ... ( ولی از ساعت 2.30 به بعد کل سایتها رو میشد رفت قبلش بعضی سایتها اصلا لود نمیشد ) تا حالا هم 3 بار شبانه نامحدود گرفتم .
Last edited by alomoradi; 14-01-2016 at 20:23.
Last edited by alomoradi; 14-01-2016 at 20:23.
جریان چیه موقتیه یا کلا دیگه تموم شده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بسته نامحدود شبانه نمیبینم تو سایت همراه اول که این دوستمون میگه فعال کرده
میشه راهنمایی کنید؟
و همچنین این که من یه سیم کارت همراه اول دائمی از حدود 6 سال پیش دارم از همون سیم کارت بزرگاس ولی تو گوشی که میذارم همش رو E هست که میشه 2G و رو 3G نمیره باید برم فعال سازی کاری انجام بدم؟
سلام دوست عزیز شما باید برید به پیشخوان دولت یا فک کنم نمایندگی همراه اول ولی پیشخوان دولت بهتره باید با کپی کارت ملی و خود کارت ملی برید سیم رو تحویل بدید و یه سیم کارت که از 3g و 4g پشتیبانی کنه بهتون تحویل بدن با همون شماره ی خودتون
سلام دوست عزیز شما باید برید به پیشخوان دولت یا فک کنم نمایندگی همراه اول ولی پیشخوان دولت بهتره باید با کپی کارت ملی و خود کارت ملی برید سیم رو تحویل بدید و یه سیم کارت که از 3g و 4g پشتیبانی کنه بهتون تحویل بدن با همون شماره ی خودتون
این برای مکالمه نامحدوده که تموم شده طرحش ولی اینترنتش هست هنوز.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)