منم دنبال هدفون تا 50 تومن هستم میگن کریتیو هدفوناش خوب نیست؟
منم دنبال هدفون تا 50 تومن هستم میگن کریتیو هدفوناش خوب نیست؟
توصیه Ear bud خیلی کار راحتی نیست چون محدوده نظر ها خیلی متغییر هست و بخواطر حالت قرار گیری روی گوش شرایط مناسبی ندارند مطمئن باش که مال AKG از مال خود اپل صداش بهتره ولی اینی که بتونه توقع شما رو براورده کنه از جانب من تضمینی نیست.
بهترین برندهای این مدل هدفون رو نمیشه از بازار ایران پیدا کرد.
عبارت بعثت سنهایزر رو تو گوگل سرچ کن فروشگا هش رو پیدا میکین
پس چه مدلی رو میپسندید
خیلی گنگ هست برای چی ؟بازی؟ به چی میخوای وصل کنید؟
حالت قرار گیری؟
شما مقیم تهران هستی؟
تو پاساژهای معتبر مثل پایتخت و ایران و حتی پاساژ بهار و اگه اسمش رو درست میگه هدیه و زند و ....نمایندگی رسمی کریتیو هست
یه دور بزنی حتما میبینی چون پشت ویترینشون پر محصولات کرتیو هست و از بقیه فروشگاه های کاملا متمایز هستند.
به دید همه تقریبا هیچ کدوم هدفون های بازار ایران خوب نیست اگر هم هست قیمت های غیر واقعی دارند. ولی خب این توقع وقتی پیش میلد که شما خیلی حساس باشی و خیلی مدلها رو تجربه کرده باشی.
[QUOTE=peaceful1;6433273]ت
شما مقیم تهران هستی؟
تو پاساژهای معتبر مثل پایتخت و ایران و حتی پاساژ بهار و اگه اسمش رو درست میگه هدیه و زند و ....نمایندگی رسمی کریتیو هست
یه دور بزنی حتما میبینی چون پشت ویترینشون پر محصولات کرتیو هست و از بقیه فروشگاه های کاملا متمایز هستند.
بله مقیم تهران هستم
گفتم که earphone میخوام نه in-earphoneپس چه مدلی رو میپسندیدهدفون زیر 20 تومن برای موسیقی ترجیحا earphone میخوام بگیرم . چی پیشنهاد میکنین.
من ep630 رو زیاد دیدم که توصیه شده که فکر کنم یه کم قدیمی باشه ! ولی از توگوشی زیاد خوشم نمیاد !!
ممنون![]()
peaceful1 عزیز ما رو هم دریاب
peaceful1
AKG برای این سبکها از کریتیو مناسبتره
ولی اصلا رو گوش راحت نیست و برای استفاده طولانی مدت توصیه نمیشه.
خب اینطوری که خوب نیست ! مثلا برای 2 -3 ساعت می خوام جواب بده
مدلی که روی گوش راحت باشه چیزی هست ؟
یعنی به نظرتون باید بیخیال خرید هدفون Ear bud مناسب برای آیپاد بشم ؟
قیمت akg k315 الان تو تهران چنده ؟ قیمت 50000 ت سایت رایانه مناسبه برای خرید اینترنتی ؟
نه من همچین چیزی نگفتم من میگم این هدفون بخواطر ساختاری که داره بهتره که قبلش یه تست بزنی (اگه بتونی جایی گیر بیاری) تفاوتش برای هر کسی قابل احساس نیست. و به دید خیلی ها مثلا 100 تومن پول این نوع هدفون کار غیر عاقلانه ایی هست.
K321 باز خوبه ولی مدلهایی مثل K330 یا K340 و... اصلا رو گوش راحت نیستند.
یه فروشگاه طبقه همکف بازار پایتخت پشت ویترین کلی مدل AKG داشت قبلا این مدل خاص بازش رو موجود داشت توصیه میکنم یه سر بزنید ایشالا داشته باشه تا پشیونی به بار نیاد.
دوست گلم من یک کمی گیج شدم میشه این پست رو بخونید یکی از این ها رو بگید؟
فکر کنم منظور شما in-ear هستش درسته مثل ep-630 درسته؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب پس همونطور که گفتم شما میتونی مثلا به بازار ایران مراجعه کنی دو نماینده پر کار و خوش حساب تو اون پاساژ هستش.
سلام
میشه یه فروشگاه معرفی کنین که هدفون های متنوعی داشته باشه قیمتشم مناسب باشه
ساکن تهرانم
اینجا کجاست ؟
پاساژ بهار و اگه اسمش رو درست میگه هدیه و زند
نشنیده بودم آخه
تو علاالدین نمایندگی رسمی داره ؟ ط 4 ط 6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)