مطمئن باشم ؟!
![]()
مطمئن باشم ؟!
![]()
دوستان یک سوال مودم من صدای شبیه سوت درمیاره البته خیلی صداش کمه باید گوشت رو بزاری رو مودم تا بشنوی مشکل از چیه به نظرتون
من برای مودم ایشون گفتم !
مودم نمیزاره نویز از 12 کمتر بشه !
به خاطر 2.8 نویز سرعت از 12 نمیشه 19 ! اگه بشه هم خط اصلا پایدار نیست
اون مورد خاصی نداره اون قطعات الکترونیکی داخل مخصوصا سیم پیچ هاش اون صدا میدهند مثلا شما گوشت بگذار رو شارژر مودم صدای شترژ یا دشارژ قطعات الکترونیکش ضعیف شنیده میشود
Sent from my LT29i using Tapatalk
ممنون فهمیدم
سلام!
دوست عزیز این سایتی که شما باهاش حساب میکنید اصلا دقیق نیست!! چون به SNR مربوط میشه ! و این سایت SNR رو در نظر نگرفته
والا هم خودم هم چند تا از دوستان همین تاپیک که باهاش کار کردن خوب حساب میکرد ، حتی فاصله تا مرکز مخابراتی هم حدودی درست میگفت
در ضمن SNR و Attenuation هر دو شاخص توی کیفیت خط تاثیر گذار هستن و اونطور که شما میگی به یک عامل به تنهایی مربوط نمیشه
حالا این سایت یا سایت های مشابه از جه فرمولی برای محاسبه استفاده میکنن من خبر ندارم ، فقط تا اونجایی که من باهاشون کار کردم حدودی خوب حساب کردن
Last edited by poorya_2; 11-09-2015 at 15:55.
سلام دوستان.
مودم tp link 8151 n دارم که خطا (crc ) زیادی دارد و زیاد پرش لینک دارد در قسمت مای شاتل دیدم هر دو دقیقه ip عوض می کند.
دلیل آن چیست؟
راه حلی برای پرش وجود دارد؟
ایا به اسپیلیتر ربط دارد؟
مودمتون رو ببرین سر خط ببینین وضعیت چراغ adsl و یا اینترنتتون چطوری هست و ببینید پرش دارد یا خیر ؟
دوستان من تا چند هفته پیش مشکل نداشتم ولی یه هویی نویز خطم زیاد شده و کلا گند خورده تو اینترنتم!!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.1 5.7 Attenuation (dB): 38.0 40.9 Output Power (dBm): 11.4 19.8 Attainable Rate (Kbps): 2756 544 Rate (Kbps): 1911 403
مقادیر این بلا سرشون اومده من الان چطوریس میتونم کیفیت خطمو بهتر کنم؟! 2020 میگه باید بری مخابرات درخاست بدی یه سیم جدید بکشن تا خونتون! نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
دوستان من تا چند هفته پیش مشکل نداشتم ولی یه هویی نویز خطم زیاد شده و کلا گند خورده تو اینترنتم!!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.1 5.7 Attenuation (dB): 38.0 40.9 Output Power (dBm): 11.4 19.8 Attainable Rate (Kbps): 2756 544 Rate (Kbps): 1911 403
مقادیر این بلا سرشون اومده من الان چطوریس میتونم کیفیت خطمو بهتر کنم؟! 2020 میگه باید بری مخابرات درخاست بدی یه سیم جدید بکشن تا خونتون! نظر شما چیه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)