تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 457 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

فایروال کومودو را از خود سایت اصلی دانلود کردم اما وقتی extracting میکنه روی 80% این ارور را میده 7-zipe date :data error
    مشکل چیه؟ ممکنه راهنمایی کنید
    سلام

به نظر میرسه که فایل دانلود شده حین دانلود دچار مشکل شده. بنابراین احتمالا باید مجدد دانلود کنید.

از لینک زیر دانلود کنید ، البته نسخه اینترنت سکیورتی هست که حین نصب میتونید فقط فایروال را انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Jadda; 20-05-2015 at 20:22.

2. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدیدا که ایتنرنت سکیوریتی کمودو 8.2 که روی سیستم ویندوز 7 با پیکربندی 64 بیت نصب کردم و با CLT تست می کنم نتیجه 220 بیشتر نمی شه در ضمن روی تستهای سایت PC flank هم تما می پرتها فقط closed نشون داده می شه. نمی دونم به واقع این تستها چقدر نشون دهنده ی امنیت سیستم می تونه باشه ولی pc flank با roboscan وقتی تو منوی فایروال همه پرتها رو می بستم 4 گزینه ی ابتدایی رو stealth نشون می داد. on hipsهست و امن و پیکر بندی comodo روی proactive . نکته ی جالب دیگه این که وقتی sandbox غیر فعال می کنم همچنان کار خودشو می کنه.

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خاستم آپدیت آفلاین کنم ولی ارور میده و جالب اینه که با دیتابیسهای قدیمی مشکلی نیست و راحت آپدیت میشه. لطفا اگه راهی هست بگید تا دوباره مجبور نشم از نت بگیرم .

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جدیدا که ایتنرنت سکیوریتی کمودو 8.2 که روی سیستم ویندوز 7 با پیکربندی 64 بیت نصب کردم و با CLT تست می کنم نتیجه 220 بیشتر نمی شه در ضمن روی تستهای سایت PC flank هم تما می پرتها فقط closed نشون داده می شه. نمی دونم به واقع این تستها چقدر نشون دهنده ی امنیت سیستم می تونه باشه ولی pc flank با roboscan وقتی تو منوی فایروال همه پرتها رو می بستم 4 گزینه ی ابتدایی رو stealth نشون می داد. on hipsهست و امن و پیکر بندی comodo روی proactive . نکته ی جالب دیگه این که وقتی sandbox غیر فعال می کنم همچنان کار خودشو می کنه.
    عرض سلام خدمت دوستان.

دررابطه با امنیت با کومودو شما این تاپیک و پستهای آموزشی را دنبال بکنید خیلی از نگرانیهاتون رفع میشه و و امنیت قابل قبولی فراهم میاد.... منظور از عرض این مطلب این بود که گاهی نباید خیلی روی برخی موارد حساس بود. هر چند که هر یک از اون سوالات شما جوابهای خودشون را دارند و مفصل میشه بهشون برداخت و اهمیت دارند. اما یک گام عقبتر از انجام هر تستی یا حتی نصب و استفاده کومودو روی سیستم به عنوان یک کاربر، این نکته بهتره مد نظر باشه که همیشه سعی شده مواردی که باعث امنیت با کومودو میشه را ذکر کنیم و عموما لینک مطالب هم در پست دوم همین تاپیک هست... با رعایت اون موارد خیلی نباید نگران چیزی باشید.

در رابطه با هر نوع حمله از بیرون توضیحاتی در مورد فایورال داده شده که همونها برای امنیت کاربر کفایت میکنه.... یا موردی که در باره تست با CLT فرمودید هم بارها صحت شده.... اما به اختصار : دسترسی مخرب به نقاط مختلف سیستم رو بررسی میکنه و از یک زاویه دیگر یک نوع تست Outbound Protection هست که بر پایه تست HIPS استوار هست (دلیلش این هست که ماژول دیگری نمیتونه کمتون بکنه (حداقل به اندازه HIPS)... اما راه کار اینه که همین تنظیمات که معرفی شده را انجام بدید خوبه....پست دوم را یک نگاهی بندازید....منظورم پرواکتیو هست.

خاستم آپدیت آفلاین کنم ولی ارور میده و جالب اینه که با دیتابیسهای قدیمی مشکلی نیست و راحت آپدیت میشه. لطفا اگه راهی هست بگید تا دوباره مجبور نشم از نت بگیرم .
    ارور دو زمان رخ میده : 1- فایل آپدیتی که میخواهید وارد کنید قدیمی باشه 2- روش کار (که آسون هم هست) اشتباه باشه.

بنابراین بررسی کنید ببینید کدوم دو مورد بالا مربوط به مشکل شماست

7. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من دیروز تحمل نکردم و از نو پک رو نصب کردم و گذاشتم آپدیت شه ولی در رابطه با آپدیت مثل همیشه فایل آپدیت رو از قسمت import virus database وارد کردم و فایل هم جدید بود , اما فکر میکنم این فایل بدلایلی خراب شده , نمیدونم شاید بخاطر آپدیت ناقص یا... به هر حال امیدوارم دیگه این مورد پیش نیاد چون به کومودو بدجوری عادت کردم!

9. 3 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.من چند وقتیه COMODO Internet Security نصب کردم ولی قسمت های auto sand box -hips رو غیر فعال کردم و فقط گزینه های آنتی ویروس و فایروال فعاله.میخواستم ببینم همین گزینه ها کافیه؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.من چند وقتیه COMODO Internet Security نصب کردم ولی قسمت های auto sand box -hips رو غیر فعال کردم و فقط گزینه های آنتی ویروس و فایروال فعاله.میخواستم ببینم همین گزینه ها کافیه؟
    سلام

غیر فعال کردن بخش حفاظت (HIPS یا سندباکس) جالب به نظر نمیرسه... من توصیه میکنم فعالش بکنید.

اگر مشکلی هست بفرمایید شاید بتونم کمکتون کنم مشکلات کار کردن با این قسمتها کمتر بشه.

12. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام

غیر فعال کردن بخش حفاظت (HIPS یا سندباکس) جالب به نظر نمیرسه... من توصیه میکنم فعالش بکنید.

اگر مشکلی هست بفرمایید شاید بتونم کمکتون کنم مشکلات کار کردن با این قسمتها کمتر بشه.
    راستش حدود دو ساله کومودو با همین کانفیگ دارم و مشکلی نداشتم ولی احساس میکنم شاید کامل نباشه آخه سیستم به هیچ موردی برخورد نکرده!! آنتی ویروس هم چیزی شناسایی نکرده.فسمت هیپس موقع نصب نرم افزار و یا کارکردن خیلی سوال دسنرسی میپرسه و آدم حوصله ش سر میره.از اونطرف معلوم نیست چه جوابی درسته و چی غلط! بخاطر همین غیرفعالش کردم.

14. 3 کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرض سلام خدمت دوستان.

دررابطه با امنیت با کومودو شما این تاپیک و پستهای آموزشی را دنبال بکنید خیلی از نگرانیهاتون رفع میشه و و امنیت قابل قبولی فراهم میاد.... منظور از عرض این مطلب این بود که گاهی نباید خیلی روی برخی موارد حساس بود. هر چند که هر یک از اون سوالات شما جوابهای خودشون را دارند و مفصل میشه بهشون برداخت و اهمیت دارند. اما یک گام عقبتر از انجام هر تستی یا حتی نصب و استفاده کومودو روی سیستم به عنوان یک کاربر، این نکته بهتره مد نظر باشه که همیشه سعی شده مواردی که باعث امنیت با کومودو میشه را ذکر کنیم و عموما لینک مطالب هم در پست دوم همین تاپیک هست... با رعایت اون موارد خیلی نباید نگران چیزی باشید.

در رابطه با هر نوع حمله از بیرون توضیحاتی در مورد فایورال داده شده که همونها برای امنیت کاربر کفایت میکنه.... یا موردی که در باره تست با CLT فرمودید هم بارها صحت شده.... اما به اختصار : دسترسی مخرب به نقاط مختلف سیستم رو بررسی میکنه و از یک زاویه دیگر یک نوع تست Outbound Protection هست که بر پایه تست HIPS استوار هست (دلیلش این هست که ماژول دیگری نمیتونه کمتون بکنه (حداقل به اندازه HIPS)... اما راه کار اینه که همین تنظیمات که معرفی شده را انجام بدید خوبه....پست دوم را یک نگاهی بندازید....منظورم پرواکتیو هست.
    سلام و تشکر از زحمات شما

پست دوم رو خوندم البته چند وقت پیش . فکر می کنم بهتر باشه یه نگاه دوباره بهش بندازم . احتمالا نکاتی هست که جا انداختم

16. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

نسخه جدید اینترنت سکیوریتی کومودو 8.2.0.4591 منتشر شده که میتونید از لینک زیر دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مثل همیشه نسخه جدید از طریق آپدیت برنامه قابل دریافته.

18. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •