شما مطمئنی VT30 داری؟
منوش باید این شکلی باشه :
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
دوربین NIKON D90 SLR ه. مال خودم نیست، قرضیه.
شما مطمئنی VT30 داری؟
منوش باید این شکلی باشه :
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
دوربین NIKON D90 SLR ه. مال خودم نیست، قرضیه.
Last edited by poonel; 31-12-2011 at 00:05.
میگم داداش خوب با کانالهای ایتالیا حال میکنیا.uno خریدی یا نه؟
میگم خدایش بیان این لوگو یا چاپ تبلیغی روی پانل رو بردارین و ماشین نیست که بخواین فابریک بمونه و کثیف نشه(منظورم بالای پنل سمت چپه)
حالا این چاپ پاناسونیک خوبه و فقط یه گوشه کوچیک از تصویر رو گرفته و یکی از اقوام ما یه tv گرفته بود این چاپه 30 درصد تصویر رو اشغال کرده بود و طرف میگفت اگه برشدارم از قیمتش میفته![]()
arash_a59 جان جسارته و به من ربطی نداره ولی در کل اگه قرار هست این تی وی رو نگه دارید به نظر من اول از همه جای تلویزیون رو عوض کنید دلیل اول به خاطر دیزاین منزل چون واقعاً بالای شوفاژ و جلوی فکر کنم پرده ستمه آدم یه تلویزیون 3 تومنی بذارهدلیل دوم برای اینکه ببینید جای دیگه ای هست که تابش کمتری به سمت تلویزیون داشته باشه یا خیر. برای دلیل اول امیدوارم فضولی منو ببخشید
![]()
نه بابا.هنوز STARSAT X95 آشغالی هستش.
تو شبکه های SD با کیفیت و 16:9 مثل RAI تصویر VT30 خیلی خوبه. میزارم RAI ، با تصویرش حال می کنم.
آقا حیفه این تلویزیونه با کامپوزیت بهش تصویر میدی یه فکری به حالش بکن.تو hdmi کیفیت تصویرش عالی که نه متعالی میشه![]()
راستی من به tv کابل شبکه زدم برای رسوندن اینترنت و برای اپدیت فریمور که ورژن جدیدی پیدا نکرد و در قسمت مربوط به مدیا هم نوشت سرور رو پیدا نمیکنه و مثل اینکه هیتلره سرورش و البته اینم بگم اینترنت به tv میرسید چون از قسمت تست اینترنت نشون میداد همه چی ok هست.
داداش سری R که مال ما ایرانیها باشه آپدیت نمیشه بیخودی تلاش نکن.
با فیش AV نوری وصلش کردمه که 99.997% کیفیت رو انتقال میده. تصویرش با HDMI فرقی نداره.
اختیار دارید سیامک جان
حرف شما درسته اون نقطه ضایع هست اما متاسفانه هال خونم جایی بهتر از این برای TV نداره با توجه به وضعیت مبلمان![]()
شوفاژ رو میخواستم بر دارم خورد تو زمستون و سرمای شدید و پشیمون شدم
شکل هال و وضعیت TV مثل شکل زیر هست و متاسفانه ازونجاکه میزم تقریبا بزرگه نمیشه سه گوش گذاشتش
توی شکل زیر ستاره ها محل لوستر و فلش محل TV هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)