منم همین مشکل رو خیلی وقته دارم. سیم کشی محلمون مشکل داره و هیچ کاریشم نمیشه کرد. دان اسریم من معمولا بین 2500 تا 3300 هست
منم همین مشکل رو خیلی وقته دارم. سیم کشی محلمون مشکل داره و هیچ کاریشم نمیشه کرد. دان اسریم من معمولا بین 2500 تا 3300 هست
همین نویز رو داره.ولی سرعتش بالا 400 هست.خطشم همش روی 4 مگ با بالا هست.حالا دلیل چیه.من از مخابرات برم از یه شرکت دیگه بگیرم خوب میشه؟
گند بزنن این مخابرات رو![]()
اگه از سیم کشی محلتون باشه احتمالا از هر isp دیگه ای هم اینترنت بگیری همین نویز رو تجربه می کنی حالا اینکه وضعتون بهتر میشه یا بدتر رو دیگه من نمی تونم دقیق بگم
پس باید همین وضع رو تحمل کنم![]()
تایید میشه. سرویس 64 تنها سرویسی هست که سرعتش با بقیه فرق داره. واقعا افتضاحه سرعتش.![]()
داداشم رفت مخابرات جویبار پیگیر این قطحی ها شد گفتن دارن دستگاههای جدید میبندن که سرعت اینترنت رو ببرن بالا
البته دیروز بعد از ظهر وصل شد اما سرعتش مثل قبل همون 240 بود اما صبح که تست کردم دیدیم واویلا .....سرعت تا 420 میره
امیدوارم همینطوری بمونه نزنن دخلشو نیارنکه دخلشونو میاریم
![]()
امروز از چندتا از هم محلیام سوال کردم از مخابرات گرفتن.نویز همشون پایین بود همشون 7مگ بسته بود سرعتشون هم 480 به بالا بود.از سرخط تست گرفتم نویز هم برطرفنشد.میتونه اون نفری که برام پورت نصب کرده پورتش مشکلی داشته باشه یا از خطم هست؟
لطفا کمکم کنید امروز که از این چند نفر سوال کردم بیشتر اعصابم خورد شد.![]()
رو 7مگ بسته بود!!په چرا اینجا رو3293 بسته شده؟
دوستان دیگه که این نوشته رو میبینن براشون رو چند
بسته شده؟3293 یا 4096 یا بالاتر!!
Status: Up
Downstream Rate: 4096 kbps
Upstream Rate: 1152 kbps
برای من Attainable Rate روی 20مگ هست(مقدار دان استریم در دسترس)
اما دان استریم رو فیکس روی 3294 بستن نه بالاتر و نه پایین تر
در ضمن دان استریم 7 مگ باید سرعتی حدود 875kb/s داشته باشه!!!
این مخابرات کم کم داره اختلاف طبقاتی ایجاد میکنه ها.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)