دستتون درد نکنهمشکل حل شد البته تو قسمت سرچ یه ستاره گذاشتم سرچ کرد فایلامو پیدا کردم ولی فلش همونطوریه.
![]()
![]()
دستتون درد نکنهمشکل حل شد البته تو قسمت سرچ یه ستاره گذاشتم سرچ کرد فایلامو پیدا کردم ولی فلش همونطوریه.
![]()
![]()
تو فلش هیچ آیکنی که نه شکلی داشته باشه نه نامی وجود نداره؟
خب خداروشکر که مشکلتون حل شد.
![]()
هیچ ایکنی وجود نداره میزنه فولدر خالی
مرسی از راهنماییتون![]()
بعضی از برنامه ها همچنین گیر میده میخواستم بدونم گذشته از اعتماد کردن به کاسپر اصلا راهی هستش یا نه ؟
سلام
دوستان من ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم و حالا که کسپر 2014 رو نصب میکنم حتی تریال ورژن هم فعال نمیشه با این توضیح که روی لپ تاپم همین نسخه رو بدون مشکل نصب و دارم استفاده میکنم
زمانی که میخوام تریال ورژن رو فعال کنم این پیغام رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالأ باید ربطی به تنظیمات ویندوز یا همچین چیزی داشته باشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
IP ایران رو بلاک کردن شما از فیل شکن استفاده کن
سلام
کسی نسخه 2015 رو نصب کرده ؟ مشکلی باگی؟
من نصب کردم ولی به طور حرفه ای تست نکردم.ولی ظاهرا باگی نداره (البته با قاطعیت نمیشه گفت )
و در مورد فعال سازی هم ظاهرا راهی جز خریدن یا استفاده از تریال ریست وجود نداره .
سلام دوستان عزیز
2تاسوال داشتم در مورد فایروال
1-وقتی از قسمت settings وارد قسمت firewall میشیم در قسمت network واسه من 2تا گزینه اورده.یکی مربوط میشه به پورت lan که نوشته local network و یکی هم internet که زدهpublic network
میخواستم ببینم این 2تا چه فرقی با هم دارن؟
2-قسمت edit برای internet غیرفعاله اما برای local network(یعنی همون پورت lan) فعاله و میشه به public یا trusted تبدیلش کرد؟کدوم انتخاب بهتره؟
ممنون
Last edited by amir1230; 12-07-2014 at 01:49.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)