سلام.
مجبورید از برندهایی مثل فراسو و A4TECH و... خرید کنید.
مثلا" هدفون XD100 سونی که زمانی 20 هزار تومان بود الآن به قیمت 90 هزار تومان فروخته می شود.
موفق باشید.
سلام.
مجبورید از برندهایی مثل فراسو و A4TECH و... خرید کنید.
مثلا" هدفون XD100 سونی که زمانی 20 هزار تومان بود الآن به قیمت 90 هزار تومان فروخته می شود.
موفق باشید.
جناب کاوه بسیار ممنونم از راهنمایی های شما.
تصمیم گرفتم مدل Pioneer SE-M390 به قیمت حدودی 95 تومن رو بخرم.فقط میخواستم بدونم گارانتی معتبرش چی هست؟از کجا میتونم اصلیشو تهیه کنم؟ایا فیکش هم تو بازار هست؟
سلامسلام
همونطور که گفتید این اولین اشتباه شما بود، نه به این دلیل که M50 بده، به این دلیل که "هیچ کامپوننت صوتی رو نباید قبل از شنیدن صدا بابتش پول داد" این یه قانون کلیه و اصلا ربطی نداره که توی head-fi شونصد تا نقد و بررسی مثبت و هزار تا ستاره تو مجله مثلا what hifi داره. ملاک فقط و فقط گوش و تست شنداریهمتاسفانه من قبل از خرید اولین هدفون حرفه ای که همون m50 بود هم به خاطر همین مسائل و تعریف ها بدون قضاوت خریدمش که پشیمونم کرد
نه اتفاقا اکثر کاربرای اینجا برای کارهای استودیویی استفاده نمیکنن. استودیویی یه رنج مشخصی از هدفون ها هستند که دارای کمترین کالریشن هستند و از نظر timbrel accuracy و تونالیته در سطح بالایی هستند بدین معنی که نت هارو خیلی ژوست و دقیق پخش میکنند بدون کمترین دستخوردگی. حتی هدفونی مثل HD-800 هم نمیتونه یه مونیتورینگ باشه. الان شما اینترنت رو جستجو کن using hd-800 as monitoring می بینی که بعضی ها استفاده میکنند ولی مخالفین زیادی هم داره و واقعا کالریشن هدفون هایی از این دست، باعث میشه که برای مونیتورینگ گزینه های مناسبی نباشند. پس یه فاستکس یا آ ک ژ یا بیرداینامیک با قیمتی به مراتب کمتر میتونه خیلی مناسب تر باشه. دقیقا مثل فرق یه اسپیکر Avantgarde Trio صد هزار دلاری که کسی نمیتونه انکار کنه جزو 5 تا اسپیکر برتر دنیاست ولی ایا میشه ازش بعنوان مانیتورینگ استفاده کرد؟ مسلما خیر! و یه Yamaha NS10 فسقلی 200 دلار، ایا برای مونیتورینگ مناسبه؟ قطعا بله!دوستان اینجا بیشتر برروی کار استودیی روی یک هدفون قضاوت می کنند در صورتی که من اصلا هیچگونه هنر و فعالیتی در این زمینه ندارم![]()
هر هدفونی دارای یه امپدانس و مقاومت اهمی هست و با توجه به دنیستی مگنتی و حساسیتی که ایجاد میکنه، به یه رابطه معناداری از توان و امپدانس نیاز داره. شما اگر یه هدفون که مثلا 300 میلی وات توان نیاز داره، توان کمتر بدی، در واقع اون هدفون درایو نمیشه. درایو نشده یعنی چه؟ درایو نشدن به این معنی نیست که هدفون هیچ صدایی پخش نمیکنه، بلکه به این معنیه که سورس کنترل کامل روی coil درایور نخواهد داشت، القای الکترومگنتیک ایجاد میشه ولی نه در حدی که effective باشه و بتونه با توجه به فرکانس القا شده، درایور رو به Xmax واقعی خودش برسونه پس دیافراگم به حد نیاز مرتعش نمیشه و صدا دچار خدشه میشه. معمولا درایو نشدن درفرکانس های پایین مشهودتره و بیس ها خیلی شل و ول و صدا خیلی bloat میشه.من فقط واسه موزیک گوش کردن هدفون می خواستم و چون دیدم توی انجمن زیاد از ام50 تعریف شده این هدفون رو بدون اینکه زیاد بررسی کنم و تست کنم خریدم اما بعد از یه مدت دیدم هدفون فراسو 40 هزار تومانی صدای به مراتب قوی تر و بهتری بهم میده !!!
خلاصه دیروز تصمیم گرفتم که ام 50 رو بفروشم، توی مغازه یکی از آشناها که کارت صدای m audio اکسترنال داشت هم واسه آخرین بار تستش کردم گفتم شاید کارت صدای لپ تاپ ضعیفه و... ولی دیدم تفاوت چندانی نکرد و ارزش هزینه کردن بیشتر واسه خرید آمپلی فایر و کارت صدا برای صدای (شاید) قوی تر و بهتر و نداشت
هدفون بیتسی که تهیه کردید احتمالا امپدانس و توان مورد نیازش همخوانی با خروجی لپ تاپ شما داره بخاطر همین خوب درایو میشه و صدای بهتری میده ولی این به این معنی نیست که این هدفون از هدفون قبلی بهتره. استفاده از سورس نامناسب برای یه هدفون باعث میشه که قابلیت های هدفون شما بروز نکنه. یادم نمیره که حدود 28 ماه پیش که HD-800 خریدم، اوردم خونه و وصل کردم به سورسی که داشتم. صدا اونقدر بد بودکه اصلا دپرس شدم و از خریدم پشیمان شدمخلاصه هدفون بیتس رو که می خواستم تست کنم دیگه بیشتر حواسم رو جمع کردم
و با خروجی لپ تاپ مستقیم و گوشی خودم تست کردم و![]()
بعد موقعیتی پیش اومد که HD-800 رو با Matrix M-stage تست کنم بعدش اینجوری بودم >>
تازه این محصول 200 دلاری چینی هم تمام قابلیت هدفونم رو جلوه نمیداد. به نظر من کسی که نمیتونه سورس و امپلیفایر و کانکتور مناسب برای هدفون یا اسپیکر خودش فراهم کنه، اگر بره چیز گرون بخره به جیب خودش خیانت کرده. صدای hD-800 بدون امپلیفایر در حد یه هدفون 500 تومنی با سورس مناسب نیست!
خیلی خوبه با سیستمی که دارید لذت شنیداری ببرید و هیچکس نمیتونه بگه که انتخاب شما اشتباه بوده. اگر یه شخصی لذت شنیداری ببره، خب دیگه چی میخواد؟! البته با شناخت بیشتر فرد از موسیقی انتظارات هم بیشتر میشه. امیدوارم دفعه بعدی که اینجا نظر میدی با HD-650 ببینمتاز دیشب که هدفون رو گرفتم تا الان که ازش فوق العاده راضی هستم و دیگه فراسوی 40 تومنی به گرد پاشم نمی رسه
در آخر نمی خوام بگم ام50 هدفون بدی هست ولی ارزش 820 هزار تومان رو نداره
چون همانطور که آقا کاوه گفتن فقط 150 دلاره که چون تو ایران خیلی کمیاب یا حتی نایاب هست و یک فروشگاه دارتش، واسه همین قیمت فضایی می فروشه و ما هم اشتباه کردیم خریدیم و تجربه شد ...
حالا الان فعلا داغ هستم و هیجان بیتس دارم
یک ماه دیگه تجربه ام رو همین جا اعلام می کنم[
![]()
ممنون
ایشالا شما هم با m50 ببینیم
البته من این رو هم بگم که این صدای بی نظیر رو روی لپ تاپ مدیون SRS audio sandbox هستم که خیلی تاثیر روی صدای دالبی داره
اما روی ام50 نتونست کاری کنه متاسفانه![]()
سلام دوستان چند وقت پیش یه ep630 گرفتم 55 تومن 1 دقیقه میزاری گوشت سردرد میگیری انقدر بیسش بالاس اصلا پیشنهاد نمیشه (البته بستگی به فازتون داره) دادمش به پدرم
با همون z1000 بی بیس میسوزیم و میسازیم![]()
ممنون از راهنماییPioneer SE-M390
دوستان جایی رو میشناسید که بتونم خرید کنم ؟ آدرس سایتی ؟
جایی هستم که اینجور هدفونارو نمیارن :(
سلام .
ممنون از پاسختون .
چون باید اول چندتا review میخواندم ، یک مقدار طول کشید .
متاسفانه من مشهد هستم و دسترسی ندارم . الان هم میخواهم سفارش بدهم . اگر میشد تست کرد که عالی میشد .
مدل های t-jays رو که بررسی کردم دیدم متاسفانه همانطور که میفرمایید از تفکیک پذیری مناسبی برخوردار نیستند و بیشتر base dominant (مدل 4 و 3) هستند . البته بیس هم مساله مهمی است ، اما فکر کنم در این حدود قیمت نمیشه همه چیز را باهم داشت .
و اینکه از sensitivity 98 db تعجب کردم . اطلاعاتی در این مورد ندارم . ممکن است حجم صدای راضی کننده ای نداشته باشند ؟
Klipsch هم که ظاهرشون اصلا راضیم نکرد . شاید به نظر عجیب بیاد ولی ظاهر هم کمی مهم است .
AKG هم هنوز خوب بررسی نکردم اما به پیدا کردنش امیدوار نیستم . چون حدود 2-3 ماه پیش هم دنبال این مارک بودم و به نتیجه ای نرسیدم . نمایندگی(!) دارد ؟
بخاطر همین و اون صحبتتون راجع به هدفون های in-ear و over-ear فکر کردم که بهتر است full-size تهیه کنم . فکر میکنم از نظر isolation نسبت به مدل های px 100 و px 200 خیلی بهتر باشند ؟ چون قبلا مدلی از برند creative داشتم و به نظرم isolation نسبتا مناسبی داشت . گرچه نسبت به in-ear باز هم قوی نیست .
دنبال این مدل ها که بودم چشمم به HD 449 خورد . همه از detail و clarity صداش راضی بودند و close هم هست و مشکل sound leakage خوشبختانه ندارد . (px100 مانند speaker است) . فقط یه نفر در سایت head-fi گفته بود که : So far not good with all genres (especially ones with electric sounding instruments)
شما چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ فقط در نظر بگیرید که آمپلی فایر ندارم و اینکه وزن نسبتا سبکی داشته باشد . (در حال حاضر i7 و یک مدل سونی دارم و قصد خرید i10 .)
ببخشید که سوالات زیاد شد و متن طولانی .
لطفا در مورد t-jays ها هم اگر بد متوجه شدم بفرمایید . چون اطلاعات مناسبی در این زمینه ندارم و حتی بعضا معنی اصطلاحاتی که میخواندم رو به درستی متوجه نشدم .)
Last edited by Pooya3030; 03-10-2013 at 19:16.
سلام.
گارانتی معتبری سراغ ندارم.
از خیابان جمهوری می توانید خرید کنید.
موفق باشید.
سلام.
در مورد Jays همانطور که گفتید روی بیس تأکید دارند. شاید منظور شما از کمبود جزئیات بسته بودن و تاریک بودن صدا باشد که در مدلهای اشاره شده کاملا" مشهود است. اما نگران حساسیت 98dB نباشید چون امپدانس این هدفون ها 16 اهم است و حجم صدا بسیار بالا خواهد بود.
مدل HD449 مدل مناسبی است و Isolation خوبی هم دارد اما خیلی از PX200-II ایزوله تر نیست. از نظر درایو شدن نگران نباشید این هدفون به آمپ نیاز ندارد. در ضمن به نظرات همه ی کاربران head-fi توجه نکنید! من تا به حال صدای مدلهای HD448 و PX200-II را از سنهایزر شنیده ام و به نظر من این دو هدفون برای راک و متال مناسب نیستند به خصوص هنگامی که آهنگ شلوغ می شود. این نظر شخصی من است.
HD518 با 10 دلار اختلاف قیمت شدیدا" ارزش خرید دارد اما متاسفانه برای بیس به آمپ نیاز دارد و با پلیر پرتابل تمامی توانایی های هدفون بروز داده نمی شود.
HD239 هم خیلی خوب است اما چون پشت باز است Isolation بسیار ضعیفی دارد.
به نظر من همان HD449 در رده قیمتش مناسب است اما مطلب مهمی که نیاز به تست را دو چندان می کند این است که آیا واقعا" نیاز دارید اینقدر هزینه کنید؟ آیا واقعا" به هدفونی در این سطح نیاز دارید یا AKG K77 با قیمتی پایین تر جواب گو خواهد بود؟ نمی دانم HD449 قرار است چندمین هدفونتان باشد اما اگر اولین است به نظرم کمی زیادی هزینه می کنید.
چیزهایی که با K77 از دست می دهید سبکی کمی Isolation و بیس است.
AKG را با گارانتی آواسان رایان می توانید خریداری کنید.
متاسفانه برای خرید بسیاری از برند ها مجبورید به تهران مراجعه کنید.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 03-10-2013 at 20:34.
توی شیراز و اینترنت که من هر چی گشتم ندیدم!!شما هم فکر کنم همشهری باشید...حتی نکیسا و ...
سونی mdx 100 رو پیدا کردم از سایت Chare.ir
دوستان جایی تو تهران سراغ دارید که ایرفونای vsonic بفروشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)