تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 421 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک سوال یا در واقع یک مشکل دارم که خوشحال میشم تا حد امکان کمکم کنید.نامزدم یه رفیق داره بنام هادی دوست دختر ایشون هرازگاهی ب نامزدم پیام میده.. البته اینم بگم ک نامزدم پایبند اخلاقیات هستن و من بهشون اعتماد کامل دارم و هروقت مورد مذکوری پیش بیاد منو در جریان میذاره...میخواستم با راهکارهایی ک شما دوستان ارائه میدید نحوه برخورد با اون خانوم رو بدونم که دیگه جرات نکنه ب نامزدم پیام بده...ضمنن نامزدم چندبار همراه دوستشون اون خانوم رو ملاقات کرده ومیگن که صورت خوبی نداره مستقیما بهش بگه مزاحم نشه
    به انجمنهای P30World خوش آمدید.

مسئله ای که عنوان کردین ، از نظر من بخش کوجکی از اون مربوط به شما هست، چون شما در دوران نامزدی هستید و در واقع هرکدام از طرفین در این دوران باید خود واقعی خویش را نشان بدهند.

منظور اینکه نامزد شما باید متوجه باشه که این رفتار تاثیر خوبی روی دیدگاه شما نسبت به خودش نداره و اگر به این نامزدی، و در ادامه به ازدواج و زندگی مشترک با شما علاقه داره و قصد داره تا حُسن نیت خودش را به شما و خانواده شما اثبات بکنه،باید به هر نحوی که شده، از ادامه این جریان جلوگیری بکنه و انجام این کار وظیفه شما نیست و نباید از شما توقع داشت که مستقیم دخالت کنید.

فکر میکنم بهترین کار این باشه که نامزد شما از دوست خودش ( هادی) درخواست بکنه در دیدارهای بعدی ، این خانم حضور نداشته باشن و یا اگر واقعا امکان نداره، هادی به آن خانم بگه که رفتار و نحوه برخورد خودش را در دیدار با نامزد شما کنترل بکنه و کاملا رسمی و معمولی باشه و غیر از این، هیچ نوع مراوده و ارتباط دیگه ای نداشته باشه که نه صورت خوشی داره و نه اینکه نامزد شما تمایلی به داشتن همچین ارتباطهای خارج از عرف هست، چون خودش را متعهد میدونه و تمایلی به داشتن رابطه با شخص دیگه، هرچند بصورت خیلی کم و جزئی نداره.

اگر نامزد شما این قضیه را به هادی گفت و مشکل حل شد،به نتیجه رسیدید، و اگر نه، باید ببینید چرا حل نشده؟

هادی قبول نکرده که به آن خانم بگه؟
    آن خانم قبول نمیکنه و همچنان ادامه میده؟
    یا نامزد شما موضوع را زیاد جدی نگرفته؟

هرکدام از این موارد راهکارهای خودش را داره و باید متناسب با اون عمل کرد، اما توصیه اکید میکنم هرگز و به هیچ عنوان بطور مستقیم و رودر رو با آن خانم وارد بحث و جدل و مشاجره در این مورد نشوید که به احتمال بسیار زیاد باعث ایجاد تنش و حساسیت شده و چه بسا آن خانم این مسئله را نقطه ضعف شما تلقی بکنه و برای آزار دادن شما رفتار ناپسند خودش را بیشتر ادامه بده.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

.....................
    Last edited by jjadm; 02-05-2016 at 10:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام. ممنون که وقت گذاشتید. تک تک پاسخهای دوستان آرومم کرد. پاسخ شما هم واقعا منطقی و بجا بود. من واقعا تجربه ی اینچنینی نداشتم. شما درست میگید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک سوال یا در واقع یک مشکل دارم که خوشحال میشم تا حد امکان کمکم کنید.نامزدم یه رفیق داره بنام هادی دوست دختر ایشون هرازگاهی ب نامزدم پیام میده.. البته اینم بگم ک نامزدم پایبند اخلاقیات هستن و من بهشون اعتماد کامل دارم و هروقت مورد مذکوری پیش بیاد منو در جریان میذاره...میخواستم با راهکارهایی ک شما دوستان ارائه میدید نحوه برخورد با اون خانوم رو بدونم که دیگه جرات نکنه ب نامزدم پیام بده...ضمنن نامزدم چندبار همراه دوستشون اون خانوم رو ملاقات کرده ومیگن که صورت خوبی نداره مستقیما بهش بگه مزاحم نشه
    شما هم به دوست پسرش پیام بدید ببینید تا بفهمه چه حسی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

deleted .......
    Last edited by jjadm; 03-05-2016 at 11:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام،یکی از اقوام نزدیک که از من از بزرگتر هم هست از لحاظ سنی هر وقت با هم برخورد میکنیم،میگه با زحمتهای ما!در صورتی که اصلا معنی نداره اون جمله در اون لحظه !

در جوابش چی بگم؟انگار براش شده عادت!ولی داره میره رو اعصاب من.

ممنون.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام،یکی از اقوام نزدیک که از من از بزرگتر هم هست از لحاظ سنی هر وقت با هم برخورد میکنیم،میگه با زحمتهای ما!در صورتی که اصلا معنی نداره اون جمله در اون لحظه !

در جوابش چی بگم؟انگار براش شده عادت!ولی داره میره رو اعصاب من.

ممنون.

اگر باعث آزار روحی، شما نبود ،میشد گفت:
    خواهش میکنم، قابلی نداشت، یک موقع هم ما به شما زحمت میدیم..!!

اینجوری اگر طرف قصد اذیت داشته باشه، مشابه جواب خودش را میگیره و اگر صرفا بر اساس عادت باشه، یکجوری ناخواسته بدهکار شما میشه !

اما حالا که باعث آزار شده، بهترین کار سوال کردن و توضیح خواستن هست.
    دقیقا سوال کنید که منظور شما از " زحمتهای ما" چیه؟
    چه زحمتی و خدمتی برای شما انجام دادم که الان تشکر میکنین؟

اینجوری طرف ناچار میشه توضیح بده و اگر برای این حرف جواب منطقی نداشت، باید بگید که دیگه از این نوع جملات و استعارات استفاده نکنه چون چندان مایل به شنیدن نیستید.
    توجه کنید که وقتی این مطلب را به شخص بگید، بی ادبی به حساب نمیاد بلکه تنها خواسته منطقی و عقلانی را مطرح کردید که مخاطب شما باید با درک صحیح متوجه منظور شما باشه.

گاهی اوقات زمانی میرسه که دیگه راه و چاره ای برای ما باقی نخواهند ماند و باید رک و راست حرف بزنیم و منظور را برسانیم.
    مثلا من هم امروز بعد از مدتها به یکی از دوستان که عادت داشت موقع حرف زدن گاه گاه با دست یک ضربه خفیف به بدن من بزنه و تایید حرفهای خودش را اینجوری بگیره، تذکر و توضیح دادم که این کار درست و مودبانه نیست و خواهش کردم دیگه موقع صحبت کردن با من از این نوع رفتارها نداشته باشه.

چون حرف خودم را بطور خصوصی و محترمانه گفتم، اون هم قبول کرد ، البته چون عادت داشت چند بار دیگه هم بعد از این تذکر ضربه زد که بلافاصله عذرخواهی کرد و گفت سعی میکنه دیگه تکرار نکنه!

جامعه ما دچار ناهنجاریهای رفتاری زیادی شده و دلایل این ناهنجاری های رفتاری خیلی مفصل و از بحث ما خارجه، و متاسفانه گاهی باید وظیفه یاد دادن آداب معاشرت، نوع برخورد، نحوه صحبت کردن و رفتار با دیگران و طرز غذا خوردن و برخورد با خانمها و بزرگترها و کوچکترها و..و..و..و. را که به عهده پدر و مادر افراد بوده، به عهده بگیریم و با هر سختی و مشقتی شده، به اونها یاد بدیم که چطوری و کجا، باید چه جور باشن تا کمترین معضلات رفتاری را در جامعه شاهد باشیم.

یکی از اولین کانالهای ارتباط با دیگران " صحبت کردن " هست که با توجه به موقعیت هر فرد، موضوع صحبت، مکان و زمان و شرایط گوناگون و جایگاه اجتماعی و بسیاری دیگر از مسائل میتونه دارای حد و حدودهای متفاوتی باشه، اما یک مورد معمولا در همه این موارد وجود داره و آن " حفظ و احترام گذاشتن به حریم خصوصی مخاطب " است.

حریم خصوصی در بسیاری از موارد فرق میکنه اما در اینجا موضوع مورد نظر " حریم خصوصی فیزیکی " افراد هست.
    بطور معمول وقتی با یک نفر صحبت میکنیم، حدود 70 سانت تا 1 متر از مخاطب فاصله داریم( تقریبا به اندازه یکی از دستها که به سمت جلو کشیده شده باشه) که این مقدار میتونه گاهی کمی بیشتر هم باشه، که این مقدار فضای خالی بین ما و مخاطب به نوعی " حریم فیزیکی " محسوب میشه.

بعضا میبینیم که یکی از طرفین برای صحبت کردن ، بیش از حد لازم به طرف دیگه نزدیک میشه و به نوعی وارد این حریم فیزیکی خصوصی طرف مقابل میشه که کار شایسته ای نیست، زیرا ممکنه به هر دلیلی طرف از این کار احساس خوبی نداشته باشه و یا به دلایل خاصی ترجیح بده که با حفظ فاصله با دیگران صحبت بکنه.

این مسئله ارتباط خاصی به اینکه فرد مورد نظر دوست بسیار صمیمی و نزدیک یا معمولی و یا حتی غریبه باشه نداره و باید در همه موارد رعایت بشه بخصوص در رابطه با افرادی که سن بیشتری از ما دارن و همچنین خانمها.

متاسفانه این مسئله در جامعه ما چندان رعایت نمیشه و خیلی وقتها حتی رفتارهای نچندان مناسب دیگه ای هم به همراه این مسئله انجام میشه که بارزترین اون " تلنگر و دست زدن " به بدن فرد مقابل هست.

خیلی ها عادت دارن موقع صحبت کردن به بدن مخاطب دست بزنن و هر چند ثانیه یکبار و بین هر چند جمله، برای تاکید بیشتر بر گفته های خودشان، یک ضربه به بدن شنونده وارد کنند.

این حرکت برای بسیاری از افراد بشدت ناخوشایند و زشت هست و حتی باعث آزار روحی شدیدی میشه که نباید انجام داد و البته میتونه در ادامه نوعی حس خشونت فیزیکی را القاء بکنه که نتیجه چندان خوبی نداره.

بهترین کار اینه که همیشه به حریم فیزیکی افراد، اعم از آشنا و دوست و فامیل ، تا غریبه و رهگذر و نا آشنا و... احترام گذاشته بشه ، بخصوص موقع صحبت کردن بیش از حد نزدیک نشویم و به این حریم خصوصی فیزیکی احترام بگذاریم.

9. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

شما هم به دوست پسرش پیام بدید ببینید تا بفهمه چه حسی داره.
    سلام.همونطور که دوستان گفتن مزاحم اسمش روش هست!
    مطمعنم کسی که همچین ویژگی داشته باشه شایسته اینه که دیده نشه کلا! نه حرفاش نه پیام هاش
    اون دنبال جلب توجه هست
    تشنه ی جنجال و بحث
    و بدترین چیز براش اینه که کسی تحویلش نگیره! هرچقدر بیشتر باهاش بحث کنید مسرورتر میشه...این چیزی که خودم به تازگی بهش رسیدم یادمون باشه از هردستی بدیم از همون دست پس میگیریم,بازتاب خوب و بد بودن آدما ب خودشون برمیگرده...من و نامزدم عاشق زندگیمون هستیم چون برای ساختنش تلاش کردیم و اجازه ندادیم دیگران با دخالتشون خرابش کنن,خیلی از توقعاتمون رو هم کم کردیم... اما این خانوم تا مدتی هرروز تن و بدن منو میلرزوند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام.همونطور که دوستان گفتن مزاحم اسمش روش هست!
    مطمعنم کسی که همچین ویژگی داشته باشه شایسته اینه که دیده نشه کلا! نه حرفاش نه پیام هاش
    اون دنبال جلب توجه هست
    تشنه ی جنجال و بحث
    و بدترین چیز براش اینه که کسی تحویلش نگیره! هرچقدر بیشتر باهاش بحث کنید مسرورتر میشه...این چیزی که خودم به تازگی بهش رسیدم یادمون باشه از هردستی بدیم از همون دست پس میگیریم,بازتاب خوب و بد بودن آدما ب خودشون برمیگرده...من و نامزدم عاشق زندگیمون هستیم چون برای ساختنش تلاش کردیم و اجازه ندادیم دیگران با دخالتشون خرابش کنن,خیلی از توقعاتمون رو هم کم کردیم... اما این خانوم تا مدتی هرروز تن و بدن منو میلرزوند
    من به نامزد شما هم تو این قضیه مشکوکم دلیلی نداشت از اول مساله رو برای شما بازگو کنه، مگه اینکه هدف خاصی رو دنبال کنه یا احساس کنه بین شما اعتماد کمه. من خودم تو شرایط شما هستم هم نامزد دارم هم در کنارش یه جی اف! ولی اصلا این دو موضوع رو با هم قاطی نمیکنم چون دو دنیای متفاوته.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام،
    من حدودا 21 سال دارم و موهام اکثرش سفید هست! خودم خیلی خوشم میاد و تاحالا نشده مثلا به رنگ کردنش فکر کنم با این حال بعضی ها هستند مثلا جلوی یک جمعی که حتی اصلا نمی‌شناسمشون میگن "موهات چرا سفید شده یا موهات هم سفید شده ها!‌" حتی اون روز یک نفر توی دانشگاه این حرف رو به من زد که خیلی کم همدیگه رو می شناسیم! در جواب این گونه افراد باید چی گفت که ساکت بشینند سر جاشون؟
    سوال دوم هم اینه که من وابستگی زیادی به دوستانم دارم و به خاطر برخی شرایط شخصی، به برخی از دوستان نزدیکم وابسته‌ام در حالی که اون‌ها به من وابسته نیستند طبیعتا! به چه شکل وابستگی خودم رو کمتر کنم و سعی کنم بیشتر مستقل باشم؟ مثلا برای خریدن لباس اصلا نمی‌تونم بدون دوستم برم خرید و یا برای دانشگاه رفتن رفیقام که نباشند هیچ تمایلی به رفتن دانشگاه ندارم! پیشاپیش ممنون از پاسختون!
    کاملا بدیهیه که طرف داره با گفتن این حرف شوخی میکنه یا تیکه میندازه . پس شما هم با شوخی و تیکه جوابش رو بدید
    من باشم میگم رو کوه های سربلند همیشه برف سفید هست
    استعاره از سربلندی و استواری خودم

13. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •