به انجمنهای P30World خوش آمدید.
مسئله ای که عنوان کردین ، از نظر من بخش کوجکی از اون مربوط به شما هست، چون شما در دوران نامزدی هستید و در واقع هرکدام از طرفین در این دوران باید خود واقعی خویش را نشان بدهند.
منظور اینکه نامزد شما باید متوجه باشه که این رفتار تاثیر خوبی روی دیدگاه شما نسبت به خودش نداره و اگر به این نامزدی، و در ادامه به ازدواج و زندگی مشترک با شما علاقه داره و قصد داره تا حُسن نیت خودش را به شما و خانواده شما اثبات بکنه،باید به هر نحوی که شده، از ادامه این جریان جلوگیری بکنه و انجام این کار وظیفه شما نیست و نباید از شما توقع داشت که مستقیم دخالت کنید.
فکر میکنم بهترین کار این باشه که نامزد شما از دوست خودش ( هادی) درخواست بکنه در دیدارهای بعدی ، این خانم حضور نداشته باشن و یا اگر واقعا امکان نداره، هادی به آن خانم بگه که رفتار و نحوه برخورد خودش را در دیدار با نامزد شما کنترل بکنه و کاملا رسمی و معمولی باشه و غیر از این، هیچ نوع مراوده و ارتباط دیگه ای نداشته باشه که نه صورت خوشی داره و نه اینکه نامزد شما تمایلی به داشتن همچین ارتباطهای خارج از عرف هست، چون خودش را متعهد میدونه و تمایلی به داشتن رابطه با شخص دیگه، هرچند بصورت خیلی کم و جزئی نداره.
اگر نامزد شما این قضیه را به هادی گفت و مشکل حل شد،به نتیجه رسیدید، و اگر نه، باید ببینید چرا حل نشده؟
هادی قبول نکرده که به آن خانم بگه؟
آن خانم قبول نمیکنه و همچنان ادامه میده؟
یا نامزد شما موضوع را زیاد جدی نگرفته؟
هرکدام از این موارد راهکارهای خودش را داره و باید متناسب با اون عمل کرد، اما توصیه اکید میکنم هرگز و به هیچ عنوان بطور مستقیم و رودر رو با آن خانم وارد بحث و جدل و مشاجره در این مورد نشوید که به احتمال بسیار زیاد باعث ایجاد تنش و حساسیت شده و چه بسا آن خانم این مسئله را نقطه ضعف شما تلقی بکنه و برای آزار دادن شما رفتار ناپسند خودش را بیشتر ادامه بده.