تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 456 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسی: رونی و آگوئرو بازیکنان محبوب من هستند

ستاره 24 ساله آرژانتینی به تمجید از مهاجمان سیتی و یونایتد پرداخته

سایت گل- لیونل مسی ستاره جوان و ریز نقش باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که وین رونی، مهاجم انگلیسی یونایتد و سرخیو اگوئرو، مهاجم آرژانتینی سیتی بازیکنان مورد علاقه او هستند
    مسی 24 ساله که خیلی ها او را بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال می داند در صحبتهایی اعلام کرد که شیفته بازیهای لیگ برتر است و از این دو ستاره به عنوان بازیکنان محبوبش نام برد
    مسی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:ن بله.من بازیهای لیگ برتر را تماشا می کنم. لیگ برتر را دوست دارم. من دوستانی دارم که در لیگ برتر بازی می کنند و هر وقتی که بتوانم بازیهای آنها را دنبال می کنم. بازیکنان مورد علاقه من سرخیو آگوئرو و وین رونی هستند. واقعا این دو بازیکن را دوست دارم.»

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم بازی رو ندیدم اما گل مسی رو دانلود کردم
    و باید بدون هیچ تعصبی و جو زدگی بگم از نظر من تا اینجا از بین گلهایی که دیدم این گل بهترین گل فصل اروپاست
    یک گل کاملا کلاسیک و رویایی از اون گلا که فوتبالیستا شب قبل از بازی خوابشو میبینن
    مدافع سویا رو یه لایی بدون نقص داد و در ادامه از گوشه 18 یه چیپ فوق العاده زد که واقعا بینظیر بود
    این کارا رو مسی در عین سادگی انجام داد که زیبایی گل رو چند برابر کرد وقتی به حرکت مسی نگاه میکنم که چقدر راحت از کنار مدافع سویا عبور کرد و چقدر راحت ضربه نهایی رو زد احساس میکنم دارم یه فیلم سینمایی درباره یه ستاره فقید فوتبال میبینم

قبلا گفتم چیپهای مسی بینظیره اما این یکی دیگه واقعا حرفی برای گفتن باقی نمیزاره

بارسا رو به اوجه امیدوارم بهترین روزهای خودمون رو در برابر میلان داشته باشیم

4. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

موضوع آبيدال مهمتر از بحث هر تمديد قراردادي

يوهان کرويف، بازيکن و مربي سابق باشگاه بارسلونا روز شنبه دوباره عليه مورينيو، مربي رئال صحبت کرد و اعلام کرد که آقاي خاص هيچ چيزي يادنگرفته است.

مورینیو روز شنبه در صحبتهایی اعلام کرد که شرایط رئال به نحوی است که تیمش هیچ وابستگی ای به شرایط بارسلونا ندارد و کرویف که اکنون مشاور باشگاه چیوواس گوادالاخارای مکزیک است در واکنش به این حرف گفته:«فکر می کنم مورینیو نکات کمی را یاد گرفته؛ چون وقتی به موفقیت نرسیده ای، باید احترام را رعایت کنی.»

مورینیو درکنفرانس خبری روز شنبه اش گفته بود:« ما فقط باید به خودمان فکر کنیم. قبل از این در انتظار آن بودیم که بارسا مساوی کند یا ببازد. الان ما فقط به خودمان فکر می کنیم. در هر بازی که به پیروزی می رسیم، یک گام بیشتر به هدفمان نزدیک تر می شویم.»

ولی این حرفها به مذاق کرویف که در طول سالهای اخیر رابطه خوبی با مورینیو نداشته، خوش نیامده.

کرویف که در بنیاد خیره اش سخنرانی داشت، معتقد است که این روزها بحث مهمتری که در باشگاه کاتالان مطرح است، بحث اوضاع آبیدال است و نه تمدید قرارداد پپ. در ادامه صحبتهای او که در روزنامه مارکا بازتاب یافت می خوانیم:« می بینید که شرایط آبیدال چطور است و این روزها نکته مهم تمدید قرارداد است یا زندگی ؟ موضوع ابیدال مهمتر از بحث هر تمدید قراردادی است.»

از سوی دیگر خوان لاپورتا هم که دراین مراسم خیریه شرکت داشت در مورد بحث هایی که بعد از صحبتها آلفونس گودای، رئیس سابق بارسلونا مطرح شده اظهار نظر کرد و گفت:« درحال حاضر روابط باشگاه با فدراسیون فوتبال اسپانیا درست مدیریت نمی شود.این روابط قابل بهبود است و می توان اشتباهات را برطرف کرد .فدراسیون فوتبال اسپانیا مهمترین ارگان ورزشی است و از همین رو باید رابطه و توافق خوبی با آن داشت.همین و بس.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روني و آگوئرو بازيکنان محبوب ليونل مسي

ليونل مسي ستاره جوان و ريز نقش باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که وين روني، مهاجم انگليسي يونايتد و سرخيو اگوئرو، مهاجم آرژانتيني سيتي بازيکنان مورد علاقه او هستند.

مسی 24 ساله که خیلی ها او را بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال می داند در صحبتهایی اعلام کرد که شیفته بازیهای لیگ برتر است و از این دو ستاره به عنوان بازیکنان محبوبش نام برد.

مسی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت: بله. من بازیهای لیگ برتر را تماشا می کنم. لیگ برتر را دوست دارم. من دوستانی دارم که در لیگ برتر بازی می کنند و هر وقتی که بتوانم بازیهای آنها را دنبال می کنم. بازیکنان مورد علاقه من سرخیو آگوئرو و وین رونی هستند. واقعا این دو بازیکن را دوست دارم.»

این درحالی است که مسی ستاره شماره یک تیم گواردیولاست و در 25 دیدار تیمش در رقابتهای لالیگا 30 گل برای تیم کاتالان به ثمر رسانده است.

مسی با به ثمر رساندن 5 گل از 7 گل بارسا دردیدار با بایرلورکوزن که با برد 1-7 تیم کاتالان به اتمام رسید، اولین بازیکنی لقب گرفت که در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در یک بازی 5 گل زده.

درپایان آن بازی بود که وین رونی در تمجید از مسی گفت:« مسی یک جوک و شوخی است .ازنظر من بهترین بازیکن تاریخ است.»

ستاره آرژانتینی از تمام این تعریف و تمجیدها احساس خوشحالی می کند ولی از اینکه بازیکنان تراز اول دنیا هم او را می ستایند، بیش از پیش خوشحال شده است.

مسی ادامه داد:« راستش را بخواهید، این فوق العاده است که رونی این حرفها را درمورد من می زند. نه فقط رونی؛ بازیکنان بزرگ دیگری دراین حرفه هستند که وقتی من 5 گل زدم، چنین حرفهایی را برزبان آوردند.من واقعا از آنها مشترکم. خیلی خوشحالم که سایر بازیکنان از من حمایت می کنند؛ به ویژه بازیکنانی درحد و اندازه های رونی.»

6. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: اتوبوس کاروان بارسا در ورزشگاه سویا جا ماند

آبی اناری ها نتوانستند بعد از اتمام بازی از اتوبوس باشگاه شان استفاده کنند.

سایت گل- قرار بود تا بعد از اتمام دیدار دو تیم سویا و بارسلونا در ورزشگاه سانچس پیسخوان پپ گواردیولا و شاگردانش با اتوبوس متعلق به باشگاه کاتالان به بارسلونا بازگردند و ورزشگاه سانچس پیسخوان را با این اتوبوس ترک کنند

اما دراین میان اتفاقی رخ داد که ابی اناری ها را مجبور کرد تا با اتوبوس دیگری ورزشگاه سویا را ترک کنند. یکی از اعضای باشگاه بارسلونا کلید و سوئیچ اتوبوس را گم کرد و از همین رو این اتوبوس باشگاه بارسا موقتا در ورزشگاه سویا ماند و بازیکنان و اعضای کادر فنی بارسلونا مجبور شدند تا با اتوبوس دیگری از سانچس پیسخوان خارج شوند

Last edited by nw_nk; 18-03-2012 at 17:56. دليل: حذف خبر تکراری "پیراهن حمایت"

8. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

وای خدای من این مسی عجب شاخیه واسه خودش . . . تو مغر من نمیگنجه حرکاتش . . . شک نکنین هوشش یک درجه از همه ی بازیکنان تاریخ جهان بالاتره . . . اصلا فکرکنم با توپ از شکم مامانش بدنیا اومد واقعا محشره

10. 8 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

برنامه رئال مادرید برای حمایت از آبیدال

سران باشگاه مادریدی هم آبیدال را فراموش نکرده اند

سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید قصد دارند تا در جهت روحیه دادن به آبیدال کاری را انجام دهند
    اریک ابیدال بازیکن فرانسوی بارسلوناباید به زودی عمل پیوند کبد انجام دهد و ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال در صحبتهایی برای آبیدال عمری طولانی و پر از شادی ارزو کرده است
    مورینیو در کنفرانس خبری اش قبل از بازی رئال مقابل مالاگا برنامه ای برای حمایت از آبیدال ترتیب دیده و رئالی ها در نظر دارند تا قبل از بازی امشبشان مقابل مالاگا در برنابئو به آبیدال روحیه دهند
    مورینیو دراین باره گفت:« می دانیم که در این شرایط همه در کنار هم هستیم. می توانیم برنامه ای عمومی برای اعلام حمایت از بازیکنان داشته باشیم و بازیکنانم حمایتشان از آبیدال را اعلام کنند.این کار را قبل از بازی با مالاگا انجام خواهیم داد و در این شرایط سفید و آبی اناری مطرح نیست.»
    مورینیو ادامه داد:« الان مهمترین نکه این است که یک بازیکن جوان زندگی خوب و موفقی داشته باشد. اقدامات ورزشی زیادی انجام شده. از انجام این حمایت احساس غرور می کنیم. آبیدال زندگی ای طولانی پیش رو دارد و این چیزی است که همه ما آرزو می کنیم.اگر او بتواند مجددا به میادین ورزشی بازگردد، همه ما خوشحال می شویم و اورا تشویق می کنیم ولی اگر مشکل او حاد و جدی باشد برایش آرزوی عمری طولانی و یک زندگی خوب را داریم.»

پیکه: می خواهیم آبیدال بهترین زندگی ممکن را داشته باشد

مدافع جوان بارسا برد شنبه شب تیمش را به هم تیمی فرانسوی اش هدیه کرد

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی حمایتش را از اریک آبیدال، هم تیمی فرانسوی اش ابراز کرد.
    بارسلونا شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-2 از سد سویا عبور کند و این درحالی است که این روزها اریک ابیدال خودش را برای انجام عمل جراحی برای پیوند کبدش آماده می کند.این ستاره فرانسوی چند ماه پیش به خاطر تومور کبدی، زیر تیغ جراحی رفته بود ولی اکنون باید خودش را برای عمل پیوند کبد آماده کند
    در پایان دیدار روز شنبه بارسلونا مقابل سویا، جرارد پیکه به خبرنگاران گفت:« ما باید عشق و حمایتمان را به آبیدال ابراز کنیم. مامی خواهیم تا او بهترین زندگی ممکن را داشته باشد.»
    این ستاره اسپانیایی درادامه صحبتهایش به شرایط بارسا و احتمال کمرنگ چهارمین قهرمانی پیاپی این تیم در لالیگا پرداخت و گفت:« پیروزی در سانچس پیسخوان کار سختی است ولی در نیمه اول بازی ما به دو گل رسیدیم. ما هنوز در مسیر و درکورس قهرمانی هستیم و هر هفته به سه امتیاز مقدور دست می یابیم. الان باید به بازی با گرانادا فکر کنیم.»
    بارسلونا موقتا با 7 امتیاز فاصله نسبت به رئال در رده دوم جدول لالیگا قراردارد ولی در صورتی که رئال امشب مقابل مالاگا به پیروزی برسد این فاصله مجددا 10 امتیاز خواهدشد

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

رکورد گلزنی ماه برای مسی

این بازیکن آرژانتینی در 27 روز گذشته 13 گل برای بارسا به ثمر رسانده است و تاکنون در این فصل 51 گل وارد دروازه حریفان کرده است.

این بازیکن آرژانتینی نزدیک به پایان دادن این ماه با رکورد دیگری است. او بین نوزدهم فوریه و سیزدهم مارس، 13 گل در 6 بازی به ثمر رسانده است.

روند گلزنی بی امان او با 4 گل درمقابل والنسیا که با نتیجه (5-1) تمام شد و با گلزنی در مقابل اتلتیکو مادرید که با نتیجه(2-1) تمام شد، آغاز گشت؛ او بازی با اسپورتینگ را به علت محرومیت ازدست داد، اما در بازی مقابل لورکوزن(7-1) حاضر شد و 5 گل به ثمر رساند و سپس 2 گل دیگر درمقابل راستیگ سانتاندر(2-0) زد. او به گلزنی خود ادامه داد و در بازی دیشب در ساچز پیز خوان گل شگفت انگیزی را به ثمر رساند.

وی خارج از گلهایی که برای بارسا به ثمر رسانده، در تیم ملی آرژانتین نیز هت تریک کرده است. در ماه مارس او 8 گل به ثمر رساند که این یکی از بهترین نتایجی بود که او در این فصل از خود برجای گذاشته است.همچنین او 8 گل دیگر نیز در ماه سپتامبر به ثمر رساند.

51 گل تاکنون در این فصل

مسی در این فصل 51 گل به ثمر رسانده است که این دومین رکورد گلزنی او از زمان ورود به باشگاه اف سی بارسلونا می باشد. تعداد گلهای زده او در طول سال های متوالی بهبود یافته است: 16 گل در فصل 2007/08، 38 گل در فصل 2008/09، 47 گل در فصل 2009/10 و 53 گل در فصل 2010/11.

لئو مسی در آستانه شکستن رکورد سزار رودریگز به عنوان گلزنترین بازیکن تاریخ باشگاه بارسلونا در بازیهای رسمی است. صد و پنجاهمین گل مسی دیشب در سویل به ثمر رسید. ستاره آرژانتینی بارسا تنها 4 گل برای شکستن رکورد بازیکن افسانه ای بارسا احتیاج دارد.

اینیستا بدون شکست در 50 بازی

آندرس اینیستا با رکورد امیلیو بوتراگوئنو از رئال مادرید به عنوان بازیکنی که در بیشترین بازی متوالی در لالیگا بدون شکست بوده است، برابری کرد. اینیستا با برد در خانه سویا، با 50 بازی متوالی بدون شکست در آستانه شکستن رکورد این بازیکن قرار دارد.

امتیازات بازیکنان(بارسلونا 2-0 سویا)

Victor Valdés – 7.5
    Adriano Correia – 7
    Gerard Piqué – 6.5
    Javier Mascherano – 7.5
    Daniel Alves – 8
    Sergio Busquets – 8.5
    Xavi Hernandez – 7
    Andrés Iniesta – 8
    Cesc Fabregas – 7
    Pedro Rodriguez – 8
    Lionel Messi – 8.5
    Seydou Keita – 7
    Alexis Sanchez – 6
    Carles Puyol – N/A

منبع:سايت رسمي باشگاه

14. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در ليگ قهرمانان اروپا

فان خال: بارسا مدعي اصلي قهرماني است

مربي سابق بارسلونا روز شنبه در صحبتهايي اعلام کرد که بارسا مدعي اصلي قهرماني در رقابتهاي اين فصل اروپايي است

لوئیس فان خال مربی پرتغالی دنیای فوتبال با روزنامه پرتغالی آ بولا به گفتگو نشسته است

او در صحبتهایی درمورد قهرمان احتمالی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« از نظر من بارسلونا مدعی قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. بارسلونا تیم قدرتمندی است و در شرایط عادی به قهرمانی خواهد رسید.»

البته مشخص نیست که منظور این مربی هلندی از «شرایط عادی» چیست ولی فان خال درمورد مورینیو مربی پرتغالی رئال هم این لحن مبهم و طنزآلودش را کنار نگذاشت و گفت:« مورینیو می گوید که آقای خاص است. امیدوارم که او بتواند تاکتیک خوبی برای غلبه بر بارسلونا پیدا کند تا بتواند بارسا را شکست دهد. البته نمی توانیم فراموش کنیم که مورینیو یک بار بارسلونا راشکست داده؛ در فینال جام حذفی.»

این مربی هلندی در مورد عملکرد رئال در رقابتهای لالیگا گفت:«رئال تیم برتر لالیگا ست چون با انسجام و سازماندهی بهتری بازی می کند و ده امتیاز بیشتر از بارسا کسب کرده.»

پيکه: ما بايد حمايتمان را به آبيدال ابراز کنيم

جرارد پيکه، مدافع جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهايي حمايتش را از اريک آبيدال، هم تيمي فرانسوي اش ابراز کرد.

بارسلونا شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-2 از سد سویا عبور کند و این درحالی است که این روزها اریک ابیدال خودش را برای انجام عمل جراحی برای پیوند کبدش آماده می کند.این ستاره فرانسوی چند ماه پیش به خاطر تومور کبدی، زیر تیغ جراحی رفته بود ولی اکنون باید خودش را برای عمل پیوند کبد آماده کند.

در پایان دیدار روز شنبه بارسلونا مقابل سویا، جرارد پیکه به خبرنگاران گفت:« ما باید عشق و حمایتمان را به آبیدال ابراز کنیم. مامی خواهیم تا او بهترین زندگی ممکن را داشته باشد.»

این ستاره اسپانیایی درادامه صحبتهایش به شرایط بارسا و احتمال کمرنگ چهارمین قهرمانی پیاپی این تیم در لالیگا پرداخت و گفت:« پیروزی در سانچس پیسخوان کار سختی است ولی در نیمه اول بازی ما به دو گل رسیدیم. ما هنوز در مسیر و درکورس قهرمانی هستیم و هر هفته به سه امتیاز مقدور دست می یابیم. الان باید به بازی با گرانادا فکر کنیم.»

بارسلونا موقتا با 7 امتیاز فاصله نسبت به رئال در رده دوم جدول لالیگا قراردارد ولی در صورتی که رئال امشب مقابل مالاگا به پیروزی برسد این فاصله مجددا 10 امتیاز خواهدشد.

16. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

والدس: پیروزی مقابل سویا متعلق به آبیدال است

پنج شنبه گذشته مشخص شد که مدافع فرانسوی بارسا باید تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد و گفته می شود که این احتمال وجود دارد که این بازیکن بعد از این عمل نتواند به میادین برگردد.

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، پیروزی شب گذشته تیمش مقابل سویا را به اریک آبیدال تقدیم کرد.
    پنج شنبه گذشته مشخص شد که مدافع فرانسوی بارسا باید تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد و گفته می شود که این احتمال وجود دارد که این بازیکن بعد از این عمل نتواند به میادین برگردد.
    دروازه بان آبی و اناری ها بعد از پیروزی 2-0 تیمش مقابل سویا در سانچس پیس خوان گفت:" این پیروزی متعلق به آبیدال است. ما در شرایط سختی قرار داریم که باید برآن غلبه کنیم. با این وجود با قدرت و اعتماد به نفسی که آبیدال دارد، من مطمئنم که او می تواند بر این شرایط غلبه کند."
    علی رغم اینکه بارسا با پیروزی مقابل سویا اختلاف در صدر جدول با رئال را به 7 امتیاز کاهش داد، اما والدس چندان امیدی به قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا ندارد.
    " باید واقع بین بود. قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا بسیار دشوار است. آنها فاصله زیادی ایجاد کرده اند. اما ما باید در هر دیدار برای پیروزی به میدان برویم و منتظر لغزش رئال باشیم. ما حرفه ای هستیم."
    بازی بعد بارسا، پنج شنبه آینده در نوکمپ خواهد بود.

فان خال: بارسا مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست

مربی سابق بارسلونا روز شنبه در صحبتهایی اعلام کرد که بارسا مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل اروپایی است

سایت گل-لوئیس فان خال مربی پرتغالی دنیای فوتبال با روزنامه پرتغالی آ بولا به گفتگو نشسته است
    او در صحبتهایی درمورد قهرمان احتمالی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« از نظر من بارسلونا مدعی قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. بارسلونا تیم قدرتمندی است و در شرایط عادی به قهرمانی خواهد رسید.»
    البته مشخص نیست که منظور این مربی هلندی از «شرایط عادی» چیست ولی فان خال درمورد ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال هم این لحن مبهم و طنزآلودش را کنار نگذاشت و گفت:« مورینیو می گوید که آقای خاص است.امیدوارم که او بتواند تاکتیک خوبی برای غلبه بر بارسلونا پیدا کند تا بتواند بارسا را شکست دهد. البته نمی توانیم فراموش کنیم که مورینیو یک بار بارسلونا راشکست داده؛ در فینال جام حذفی.»
    این مربی هلندی در مورد عملکرد رئال در رقابتهای لالیگا گفت:«رئال تیم برتر لالیگا ست چون با انسجام و سازماندهی بهتری بازی می کند و ده امتیاز بیشتر از بارسا کسب کرده.»

کاریکاتور روز: مسی و جرارد؛ ستاره های ابدی بارسا و لیورپول

این دو ستاره سال هاست که در ترکیب تیم های شان می درخشند و این درخشش همچنان ادامه دارد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا این هفته فاش کرد که قصد دارد تا پایان دوران بازی اش در نوکمپ بماند و اعلام کرد هنوز مانند دوران کودکی از بازی کردن لذت می برد. از سوی دیگر کنی دلگلیش، سرمربی لیورپول، بعد از هت تریک استفن جرارد مقابل اورتون اعلام کرد کاپیتان قرمزها تا هر وقت بخواهد می تواند برای این باشگاه بازی کند.
    اینکه این دو ستاره تا چه زمانی در بارسا و لیورپول خواهند ماند، مشخص نیست اما مطمئنا آنها در تاریخ باشگاه لیورپول و بارسلون جاودانه خواهند شد.

ابی, گل من تقدیم به تو

Gomis بازیکن تیم لیون فرانسه بعد از به ثمر رساندن گل, این گل را به ابیدال تقدیم کرد و پیراهنی شماره 22 که ابیدال قبلا در باشگاه لیون بر تن می کرد به همگان نشا داد و برای او ارزوی سلامتی کرد.

مسی: هنوز به اوج نرسیدم

این ستاره آرژانتینی برای سه سال پیاپی قهرمان توپ طلا شده و با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل سویا، تعداد گل های این فصلش برای آبی و اناری ها را به 51 رساند.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، اعلام کرد هنوز به اوج دوران آمادگی نرسیده و معتقد است هنوز راه زیادی در پیش دارد.
    این ستاره آرژانتینی برای سه سال پیاپی قهرمان توپ طلا شده و با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل سویا، تعداد گل های این فصلش برای آبی و اناری ها را به 51 رساند.
    با این وجود، او اعلام کرد می تواند در چند سال آینده حتی بهتر از این کار کند.
    او در گفتگو با نشریه سان گفت:" من سال به سال پیشرفت می کنم و بهتر می شوم. خوش شانس بودم که از سن بسیار پایین فوتبال را آغاز کردم و همیشه هم تیمی های خوبی در کنارم بودند. من با آنها رشد کردم و این به من کمک کرد تا سبک بازی ام را پیدا کنم.
    هنوز فکر می کنم چیزهای زیادی وجود دارد که باید یاد بگیرم. در حال حاضر حتی به اوجم نزدیک هم نشده ام. من هنوز جوان هستم و هنوز به عنوان یک بازیکن می توانم پیشرفت کنم. من هرگز یاد گرفتن را کنار نمی گذارم. حتی زمانی که از فوتبال خداحافظی کنم. هرگز نخواهم گفت که من بازیکن کاملی هستم زیرا وقتی سن تان بالاتر می رود، باتجربه تر می شوید. هر چقدر با تجربه تر شوید، بهتر می شوید.
    تحت نظر گواردیولا، فوتبال تاکتیکی را بیشتر یاد گرفتم؛ این چیزی بود که برای بهتر شدن بازی ام به آن نیاز داشتم.
    از نظر تاکتیکی، بسیار مهم است که بدانید وقتی صاحب توپ نیستید چه کاری باید انجام دهید. "

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa
    Last edited by mohsen14014; 18-03-2012 at 20:21.

20. 7 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •