والدس: پیروزی مقابل سویا متعلق به آبیدال است
پنج شنبه گذشته مشخص شد که مدافع فرانسوی بارسا باید تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد و گفته می شود که این احتمال وجود دارد که این بازیکن بعد از این عمل نتواند به میادین برگردد.
سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، پیروزی شب گذشته تیمش مقابل سویا را به اریک آبیدال تقدیم کرد.
پنج شنبه گذشته مشخص شد که مدافع فرانسوی بارسا باید تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد و گفته می شود که این احتمال وجود دارد که این بازیکن بعد از این عمل نتواند به میادین برگردد.
دروازه بان آبی و اناری ها بعد از پیروزی 2-0 تیمش مقابل سویا در سانچس پیس خوان گفت:" این پیروزی متعلق به آبیدال است. ما در شرایط سختی قرار داریم که باید برآن غلبه کنیم. با این وجود با قدرت و اعتماد به نفسی که آبیدال دارد، من مطمئنم که او می تواند بر این شرایط غلبه کند."
علی رغم اینکه بارسا با پیروزی مقابل سویا اختلاف در صدر جدول با رئال را به 7 امتیاز کاهش داد، اما والدس چندان امیدی به قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا ندارد.
" باید واقع بین بود. قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا بسیار دشوار است. آنها فاصله زیادی ایجاد کرده اند. اما ما باید در هر دیدار برای پیروزی به میدان برویم و منتظر لغزش رئال باشیم. ما حرفه ای هستیم."
بازی بعد بارسا، پنج شنبه آینده در نوکمپ خواهد بود.
فان خال: بارسا مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست
مربی سابق بارسلونا روز شنبه در صحبتهایی اعلام کرد که بارسا مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل اروپایی است
سایت گل-لوئیس فان خال مربی پرتغالی دنیای فوتبال با روزنامه پرتغالی آ بولا به گفتگو نشسته است
او در صحبتهایی درمورد قهرمان احتمالی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« از نظر من بارسلونا مدعی قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. بارسلونا تیم قدرتمندی است و در شرایط عادی به قهرمانی خواهد رسید.»
البته مشخص نیست که منظور این مربی هلندی از «شرایط عادی» چیست ولی فان خال درمورد ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال هم این لحن مبهم و طنزآلودش را کنار نگذاشت و گفت:« مورینیو می گوید که آقای خاص است.امیدوارم که او بتواند تاکتیک خوبی برای غلبه بر بارسلونا پیدا کند تا بتواند بارسا را شکست دهد. البته نمی توانیم فراموش کنیم که مورینیو یک بار بارسلونا راشکست داده؛ در فینال جام حذفی.»
این مربی هلندی در مورد عملکرد رئال در رقابتهای لالیگا گفت:«رئال تیم برتر لالیگا ست چون با انسجام و سازماندهی بهتری بازی می کند و ده امتیاز بیشتر از بارسا کسب کرده.»
کاریکاتور روز: مسی و جرارد؛ ستاره های ابدی بارسا و لیورپول
این دو ستاره سال هاست که در ترکیب تیم های شان می درخشند و این درخشش همچنان ادامه دارد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا این هفته فاش کرد که قصد دارد تا پایان دوران بازی اش در نوکمپ بماند و اعلام کرد هنوز مانند دوران کودکی از بازی کردن لذت می برد. از سوی دیگر کنی دلگلیش، سرمربی لیورپول، بعد از هت تریک استفن جرارد مقابل اورتون اعلام کرد کاپیتان قرمزها تا هر وقت بخواهد می تواند برای این باشگاه بازی کند.
اینکه این دو ستاره تا چه زمانی در بارسا و لیورپول خواهند ماند، مشخص نیست اما مطمئنا آنها در تاریخ باشگاه لیورپول و بارسلون جاودانه خواهند شد.
ابی, گل من تقدیم به تو

Gomis بازیکن تیم لیون فرانسه بعد از به ثمر رساندن گل, این گل را به ابیدال تقدیم کرد و پیراهنی شماره 22 که ابیدال قبلا در باشگاه لیون بر تن می کرد به همگان نشا داد و برای او ارزوی سلامتی کرد.
مسی: هنوز به اوج نرسیدم
این ستاره آرژانتینی برای سه سال پیاپی قهرمان توپ طلا شده و با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل سویا، تعداد گل های این فصلش برای آبی و اناری ها را به 51 رساند.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، اعلام کرد هنوز به اوج دوران آمادگی نرسیده و معتقد است هنوز راه زیادی در پیش دارد.
این ستاره آرژانتینی برای سه سال پیاپی قهرمان توپ طلا شده و با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل سویا، تعداد گل های این فصلش برای آبی و اناری ها را به 51 رساند.
با این وجود، او اعلام کرد می تواند در چند سال آینده حتی بهتر از این کار کند.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" من سال به سال پیشرفت می کنم و بهتر می شوم. خوش شانس بودم که از سن بسیار پایین فوتبال را آغاز کردم و همیشه هم تیمی های خوبی در کنارم بودند. من با آنها رشد کردم و این به من کمک کرد تا سبک بازی ام را پیدا کنم.
هنوز فکر می کنم چیزهای زیادی وجود دارد که باید یاد بگیرم. در حال حاضر حتی به اوجم نزدیک هم نشده ام. من هنوز جوان هستم و هنوز به عنوان یک بازیکن می توانم پیشرفت کنم. من هرگز یاد گرفتن را کنار نمی گذارم. حتی زمانی که از فوتبال خداحافظی کنم. هرگز نخواهم گفت که من بازیکن کاملی هستم زیرا وقتی سن تان بالاتر می رود، باتجربه تر می شوید. هر چقدر با تجربه تر شوید، بهتر می شوید.
تحت نظر گواردیولا، فوتبال تاکتیکی را بیشتر یاد گرفتم؛ این چیزی بود که برای بهتر شدن بازی ام به آن نیاز داشتم.
از نظر تاکتیکی، بسیار مهم است که بدانید وقتی صاحب توپ نیستید چه کاری باید انجام دهید. "