من طرح بعثت دارم و چند تا طرح دیگه هم دارم.اولا اینکه هیچ فرقی بینشون نیست فقط بعثت از ساعت 12 به بعد رایگانه بقیه از ساعت 1 به بعد.و بعضی طرهها صبحها سرعتش به 250 کیلو بایت میرسه.از اولی که بعثت داشتم تا حالا نتونستم شبا سه گیگ دانلود کنم حتی از سروری که خودم دارم و فقط خودم ازش دانلود دارم نه هیچ کسه دیگه.چه طوری سه گیگ شبا دانلود داشتی اونم تو یه ماهه گذشته که مربوط میشه به ماه رمضون و همه از سرعتا ناراضی هستن.مگه اینکه از لینکهای داخلی دانلود داشته باشی که سرعتتم از 128 کمتر نشه .غیر اینه به ماهم بگو استفاده کنیم.در ضمن دوست عزیز خوب معلومه اینجا هرکی مشکل داشته باشه میاد میگه.تا الان سه هزارو هشتصدتا پست تو این تایپکه که اگه میانگین حساب کنی مربوط به هزار نفر میشه به نظر شما این تعداد که مشکل دارن کمه؟هزار نفر از کاربرای مخابرات که مشکل افت سرعت دارن کمه؟ تازه غیر اونایی که همچین فرومی رو بلد نیستن که بیان و اعتراضشونو بنویسن و ...عزیزم ما زخم خورده مخابراتیم شما دیگه نیا رو زخممون نمک بپاش.سرعتت خوبه به گفته خودت که اینجا فقط اونایی ک مشکل سرعت دارن میان اینجا شما هم پس نیا رو زخم ما نمک نریز.عالمو ادم دارم میگن سرعت اینترنت مخابرات خرابه شما میای میگی خوبه.خوب خوشبحالت.شاید چون رفتی مخابرات شکایت کردی خیلی بیکارن یا از منو تو میترسن که مثلا یه لیست سفید درست کنن هرکی اعتراض کرد بزارنش اونجا سرعتش خوب شه.اخر کلام مخابرات گندترین سرعت اینترنت جهان و داره (سرعت پایین.کم فروشی.قیمت بالا.حجم خوری و ...)