تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 1805 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من طرح بعثت دارم و چند تا طرح دیگه هم دارم.اولا اینکه هیچ فرقی بینشون نیست فقط بعثت از ساعت 12 به بعد رایگانه بقیه از ساعت 1 به بعد.و بعضی طرهها صبحها سرعتش به 250 کیلو بایت میرسه.از اولی که بعثت داشتم تا حالا نتونستم شبا سه گیگ دانلود کنم حتی از سروری که خودم دارم و فقط خودم ازش دانلود دارم نه هیچ کسه دیگه.چه طوری سه گیگ شبا دانلود داشتی اونم تو یه ماهه گذشته که مربوط میشه به ماه رمضون و همه از سرعتا ناراضی هستن.مگه اینکه از لینکهای داخلی دانلود داشته باشی که سرعتتم از 128 کمتر نشه .غیر اینه به ماهم بگو استفاده کنیم.در ضمن دوست عزیز خوب معلومه اینجا هرکی مشکل داشته باشه میاد میگه.تا الان سه هزارو هشتصدتا پست تو این تایپکه که اگه میانگین حساب کنی مربوط به هزار نفر میشه به نظر شما این تعداد که مشکل دارن کمه؟هزار نفر از کاربرای مخابرات که مشکل افت سرعت دارن کمه؟ تازه غیر اونایی که همچین فرومی رو بلد نیستن که بیان و اعتراضشونو بنویسن و ...عزیزم ما زخم خورده مخابراتیم شما دیگه نیا رو زخممون نمک بپاش.سرعتت خوبه به گفته خودت که اینجا فقط اونایی ک مشکل سرعت دارن میان اینجا شما هم پس نیا رو زخم ما نمک نریز.عالمو ادم دارم میگن سرعت اینترنت مخابرات خرابه شما میای میگی خوبه.خوب خوشبحالت.شاید چون رفتی مخابرات شکایت کردی خیلی بیکارن یا از منو تو میترسن که مثلا یه لیست سفید درست کنن هرکی اعتراض کرد بزارنش اونجا سرعتش خوب شه.اخر کلام مخابرات گندترین سرعت اینترنت جهان و داره (سرعت پایین.کم فروشی.قیمت بالا.حجم خوری و ...)
    تمام مطلب رو شما گفتی ممنون
    احسان جان داداش گلم وقتی حتی ازلینک های داخلی هم سرعت راس 1 می یاد رو 50 خب این چیه
    بابا بنده خدا داره هزینه می ده رفته مثلا پرمیموم مولتی شیررو خریده ازاین ورهم رفته دو مگ طلایی رو هزینه کرده گرفته تا بتونه حداقل استفاده رو تو شب بکنه بعد باید برای یک گیگ دو شب انتظار بکشه نه دیگه اینجا بحث اعتراض نیست بخث عمدی بودن هستش که اینا به عمد سرعت رو کم می کنند یا بسیاربیشترازاستاندارد شیرمی کنند که به این روزمی افته بعد بنده خدا مجبورمی شه برای فایل مورد علاقه اش بیاد تو روزاونو دانلود کنه که این بین کی استفاده می کنه خب معلومه دیگه مخابرات که اینو دقیقا یکی ازدوستان که اطراف مشهد هم بود وباهزاربدبختی رفته بود طرخ طلایی گرفته بود اما چون دیگه نمی تونست شب دان کنه داشت تو روزدانلود می کرد
    بازم می گم خانه ازپای بست ویرانه واینا هم نمی خوان نون دونی به این خوبی رو ول کنند به نظرتون چرا اومدن نامحدود رو جمع کنند فقط برای همین روزا بود که خوب ملت رو سرکیسه کنند

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمام مطلب رو شما گفتی ممنون
    احسان جان داداش گلم وقتی حتی ازلینک های داخلی هم سرعت راس 1 می یاد رو 50 خب این چیه
    بابا بنده خدا داره هزینه می ده رفته مثلا پرمیموم مولتی شیررو خریده ازاین ورهم رفته دو مگ طلایی رو هزینه کرده گرفته تا بتونه حداقل استفاده رو تو شب بکنه بعد باید برای یک گیگ دو شب انتظار بکشه نه دیگه اینجا بحث اعتراض نیست بخث عمدی بودن هستش که اینا به عمد سرعت رو کم می کنند یا بسیاربیشترازاستاندارد شیرمی کنند که به این روزمی افته بعد بنده خدا مجبورمی شه برای فایل مورد علاقه اش بیاد تو روزاونو دانلود کنه که این بین کی استفاده می کنه خب معلومه دیگه مخابرات که اینو دقیقا یکی ازدوستان که اطراف مشهد هم بود وباهزاربدبختی رفته بود طرخ طلایی گرفته بود اما چون دیگه نمی تونست شب دان کنه داشت تو روزدانلود می کرد
    بازم می گم خانه ازپای بست ویرانه واینا هم نمی خوان نون دونی به این خوبی رو ول کنند به نظرتون چرا اومدن نامحدود رو جمع کنند فقط برای همین روزا بود که خوب ملت رو سرکیسه کنند
    اره دوست عزیز اینا سرعت رو عمدا میارن پایین .این یه ماه هم که مهمونی خدا بود اینا هم خودشونو مهمون خدا کردن هم مهمون مردم و ب زور از مردم کش رفتن.و به بهونه ماه رمضون که شبا دانلود زیاد سرعتو میاوردن پایین در حد بایت.وگرنه هیچ جای جهان البته جهان که نه کلا مشکلات تو ایرانه و گرنه هیچ جای ایران سرعت نت سر ساعت مشخص پایین نمیاد.تا ساعت 12:59 شب که دانلود داری خوبه میشه تحملش کرد ولی به محض اینکه ساعت میشه 1:1 دقیقه سرعت از کیلو بایت حتی به بایت هم میرسه این فک نکنم مربوط به دانلود زیاد باشه چون هیچکی سر همچین ساعتی همزمان شروع به دانلود نمیکنه.پس اینا دارن قراردادی که با مشترکاشون بستن زیر پا میزارن و حقشونو میخورن.

4. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من طرح بعثت دارم و چند تا طرح دیگه هم دارم.اولا اینکه هیچ فرقی بینشون نیست فقط بعثت از ساعت 12 به بعد رایگانه بقیه از ساعت 1 به بعد.و بعضی طرهها صبحها سرعتش به 250 کیلو بایت میرسه.از اولی که بعثت داشتم تا حالا نتونستم شبا سه گیگ دانلود کنم حتی از سروری که خودم دارم و فقط خودم ازش دانلود دارم نه هیچ کسه دیگه.چه طوری سه گیگ شبا دانلود داشتی اونم تو یه ماهه گذشته که مربوط میشه به ماه رمضون و همه از سرعتا ناراضی هستن.مگه اینکه از لینکهای داخلی دانلود داشته باشی که سرعتتم از 128 کمتر نشه .غیر اینه به ماهم بگو استفاده کنیم.در ضمن دوست عزیز خوب معلومه اینجا هرکی مشکل داشته باشه میاد میگه.تا الان سه هزارو هشتصدتا پست تو این تایپکه که اگه میانگین حساب کنی مربوط به هزار نفر میشه به نظر شما این تعداد که مشکل دارن کمه؟هزار نفر از کاربرای مخابرات که مشکل افت سرعت دارن کمه؟ تازه غیر اونایی که همچین فرومی رو بلد نیستن که بیان و اعتراضشونو بنویسن و ...عزیزم ما زخم خورده مخابراتیم شما دیگه نیا رو زخممون نمک بپاش.سرعتت خوبه به گفته خودت که اینجا فقط اونایی ک مشکل سرعت دارن میان اینجا شما هم پس نیا رو زخم ما نمک نریز.عالمو ادم دارم میگن سرعت اینترنت مخابرات خرابه شما میای میگی خوبه.خوب خوشبحالت.شاید چون رفتی مخابرات شکایت کردی خیلی بیکارن یا از منو تو میترسن که مثلا یه لیست سفید درست کنن هرکی اعتراض کرد بزارنش اونجا سرعتش خوب شه.اخر کلام مخابرات گندترین سرعت اینترنت جهان و داره (سرعت پایین.کم فروشی.قیمت بالا.حجم خوری و ...)
    من همیشه شبا از سرور خارجی 3 گیگ دارم البته با چندتا ترفند.حالا میخوای باور کن میخوای نکن.من مشکل داشتم مشکلم حل شد اومدم اینجا راهکار میدم بعضیا که اطلاعات ندارن میان برا خودشون تف میدم...حال بحث با یه سری بچه مدرسگی هم ندارم. کسی که نمیتونه حقشو بگیره بایدم اوضاعش همین باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تو این مملکت هیچکی به فکر دیگری نیست از قدیم گفتن حق گرفتنیه.یادمه رفته بودم شکایت گفتم همه ناراضین یارو گفت کسی تا حالا نیومده شکایت کنه..اینکه اینجا بشنیم فحش بدیم کاری درست نمیشه و صدامون به هیجا نمیرسه.چندوقت پیش برا فروم مخابرات کلی اطلاع رسانی کردم دمه بعضی بچه ها گرم رفتن اونجارو فحش بارون کردن بعد یه ماه اومدن همه چیو پاک کردن.
    خلاصه اینکه چاره کار اینه که همه یه روز حضوری برن شکایت کنن.
    چون پارتی داری برات کاری کردن

من الان 6 ساله که از مخابرات سرویس دارم همیشه هم دانلود رایگان شبانه هم که شروع میشه با افت سرعت شدید در حد 5KB مواجه میشم

بعدشم انقدر مدرک نزن تو سره من

من خودم کارشناسی برق مخابرات هستم لازم نکرده شما به من توضیح بدی اگه خیال می کنی دروغ میگم یک سوال بپرس تا جوابتو بهت بدم که دیگه اینقدر ادعا نکنی

اگه دیگه باور نمی کنی می خوای کپی مدرک هم برات بزارم

تا اینقدر خودت رو نگیری

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دمتون گرم بچه ها.
    صحبت های خوبی بود.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تو این مملکت هیچکی به فکر دیگری نیست از قدیم گفتن حق گرفتنیه.یادمه رفته بودم شکایت گفتم همه ناراضین یارو گفت کسی تا حالا نیومده شکایت کنه..
    خلاصه اینکه چاره کار اینه که همه یه روز حضوری برن شکایت کنن.
    احسان جان تو چرا آخه ؟
    عزیز من اونا که نمیان بگن که فلانی هم مشکل داره و اونم اومده شکایت کرده.
    بی پدر مادرها یه جوری رفتار میکنند که انگار خودت مشکل داری و همچین مطمئن صحبت میکنند که ما به خودمون هم شک میکنیم.
    منم هم هر وقت میرفتم ازشون شکایت میکردم واسه سرعت میگفتند شما اولین نفری هستی که ناراضی هستی.کسی تا حالا همچنین مشکلی نداشته.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من همیشه شبا از سرور خارجی 3 گیگ دارم البته با چندتا ترفند.حالا میخوای باور کن میخوای نکن.من مشکل داشتم مشکلم حل شد اومدم اینجا راهکار میدم بعضیا که اطلاعات ندارن میان برا خودشون تف میدم...حال بحث با یه سری بچه مدرسگی هم ندارم. کسی که نمیتونه حقشو بگیره بایدم اوضاعش همین باشه.
    احسان اول شما بگو فیبر نوری هستی یا مسی ؟
    اگه مسی هستی که هیچی.
    ولی اگه فیبر هستی و به قول خودت رفتی حق ات رو گرفتی و اونا هم حق ات رو بهت دادند , باید اسمت رو تو کتاب گینس ثبت کرد.( به عوان کسی که یه مو از مخابرات تونسته بکنه )

10. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من اصلا موندم چرا مخابرات خراسان رضوی طرح نامحدود نمیده

من به چه زبونی بگم من زیاد سرعت نمی خوام در حد 100 کیلو بایت هم بسمه

الان 5 تا دانشجو هستیم که هر کدوممون هم یک لبتاپ داریم خب هر کی هم بره یک فایل آموزشی هم بگیره حداقل هم روزی 100 مگ نفری مصرف میکنه

باور کنید هر چی پول داشتم دادم مخابرات رفت

هر شب هم با این سرعت دانلود رایگان فقط زجه می زنم

اگه نمی تونن سرویس نامحدود بدن بزارن شرکت های دیگه سرویس بدن

اگه قانونه پس چرا برای بقیه اجرا نمیشه؟

هر وقت هم زنگ می زنم 2030 میگه مشکل سراسریه

اخه این چه مشکلیه که الان پس از گذشت 6 سال درست نشده

مگه گناه کردیم که اومدیم اینجا خونه خریدیم که فیبرنوریه؟

12. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کنده شدن مویی به حجم یک گیگ از خرسی سیری ناپذیر به نام مخابرات مشهد!

14. 4 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابک عزیز من طرح بعثتم و تو یک ماه گذشته شبی 3گیگ میگیرم.میبینی اینجا همه ناراضین چون فقط اونایی که افت سرعت دارن میان اینجا.
    درضمن اگه بعثت داری چندتا ترفند برات پی ام میکنم امیدوارم مشکلت حل شه.
    اقا احسان شما داری چی میگ منم الان بعثت دارم سرعت در حد لالیگا پایین

خوب ترفند ات را همینجا اعلام عمومی کن تا هر کسی بعثت داشت از اون استفاده کنه

باز هم خوددانی

من که چشمم اب نمیخوره
    خدایا.....

16. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •