نه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه !
دقت کنید که در پست های بالاتر هم گفته ام که مشکلات کارتهای ATI با پچ حل میشه و مشکلات کارتهای Nvidia با درایور جدیدی که عرضه شده حل شده .
ولی مشکلات سری 4000 کمه ! من تست کردم بر روی 4670 ...
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه !
دقت کنید که در پست های بالاتر هم گفته ام که مشکلات کارتهای ATI با پچ حل میشه و مشکلات کارتهای Nvidia با درایور جدیدی که عرضه شده حل شده .
ولی مشکلات سری 4000 کمه ! من تست کردم بر روی 4670 ...
ممنون
حالا این پچ که میگی حداکثر تا کی میاد ؟!![]()
ویرایش یازدهم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1 چیزی
1 کی میگفت من که cpu دو هسته ای دارم، intel e7300 box ، اگر ویندوز 64 بیتی بریزم، روون اجرا میشه (الان روی XP service pack 3 کند اجرا میشه، خیلی کند )
آقا اگر اینطوری هست حتما و شما هم تاید میکنید، برم vista SP1 64 بگیرم !؟
یه در خواست خیلی مهم :
اون فرمانی که در انتهای شرتکات باید تایپ میکردیم رو میشه یکبار برای من با پایین ترین تنظیمات تایپ کنید ( دقیقا پایین ترین تنظیمات بازی ) چون من هرکاری میکنم عوض نمیشه .......
سلام
دوستان یک چیز رو به شما باید بگم که تو پست زیر هم اضافه کردم !
اگر تمامی کارها رو بدون کم و کاست انجام دادید دیگر نیازی به Command Line در انتهای Shortcut نخواهد بود .
زیرا ممکن است با سایر کارهایی که انجام دادید تضاد ایجاد کند و این باعث ایجاد مشکلاتی در حین اجرای بازی خواهد شد .
پست راهنما نیز با این نکته آپدیت شد .
برای شما دوست عزیز Brain :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"D:\Games\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -windowed -texturequality=1 -renderquality=2 -detailquality=30 -viewdistance=30 -width=800 -height=600
-norestrictions -novblank -nomemrestrict
سلام دوستان من در نصب Guru3D.comبا این ارور مواجه شدم
در ضمن من از سرویس پک 3 استفاده می کنم
وقتی روی rockestar club کلیک می کنم
میگه اکانت شما مشکل داره
وقتی روی خود بازی کلیک می کنم عکس زیر میاد
این ارور رو نمیده ولی میگه ctrl+cرو بزن
و یه صفحه سیاه میاد و کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمیده
Last edited by mehran_286; 10-12-2008 at 14:58. دليل: اشتباه
من مشکلاتم با این بازی حل شده....خیلی هم نرم و روون اجرا میکنه.....و چچقدر بازی زیباییه
فقط....
یه چیزی که فک میکنم با اومدن پچ درست شه....اونم این که تو بازی...مثلا بعد از نیم ساعت...یه دفعه سرعت فریم ها میرسه زیر 1.....انگار بازی قفل میکنه...
مجبورم بیام بیرون . دوباره اجراش کنم....فک میکنین علتش چیه؟
فکر کنم شما درایور ویندوز 64 بیتی رو اشتباه دانلود کردین.
من بازی رو گرفتم ولی با اکس پی نمیشه اوردش بالا ..سوالم اینه که میخوام ویستا نصب کنم ولی ایا با نصب ویستا اکس پی پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)